לי הם לא גבו שקל נוסף.
והם כבר הסירו את הודעת החיוב הנ"ל.. שלדעתי הייתה איום בלבד.
019 החלו לגבות תשלום?
Re: 019 החלו לגבות תשלום?
השאלה כמה התקשת, אני אישית לא עברתי את העשר דקות שיחה ליעדי 0799 בכדי לא לשלם, ועל זאת אכן לא חוייבתי, אך לפני חודש שאלתי בשירות הלקוחות האם עדיין יש חיוב מיוחד על זה וענו לי שכן.
-
שלחתי כבר לפני שבועשלחתי
הבעיה היתה שקבלתי למייל את את הקבלות ולא שמתי לב כמה אני משלם חודשית מיד ששמתי לב ברחתי
מקווה שימות המשיח ירימו את הכפפה ואולי יסדרו לנו החזרים....
משום מה לא חזרו אלי
-
- הנהלה ראשית
יש 2 דרכים לטפל בנושא.
1 - להגיש תביעה יצוגית בנושא, בדרך כלל התובע היצוגי מקבל פיצוי של כמה עשרות אלפי שקלים - דיברנו כבר עם עו"ד שמכיר את התיק, ויכול להגיש את התביעה - התובע היצוגי לא נדרש לשלם כלום (לא אגרה לבית המשפט, ולא תשלום לעורך הדין) - מי שמעוניין להיות תובע יצוגי (אין צורך בהרבה אנשים, מספיק אחד שחוייב שלא בצדק שהוא התובע היצוגי) - מוזמן לפנות בדוא"ל chabadphone@gmail.com.
2 - לפנות לרמי לוי בדרישה להשבת הכסף + 16 ש"ח דמי גביה עודפת בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן, במידה והם מסרבים להגיש תביעה קטנה על 10,000 ש"ח פיצוי ללא הוכחת נזק בהתאם לחוק הגנת הצרכן (בתי המשפט בדרך כלל פוסקים בין 1000 ל4000 ש"ח) - מי שמעוניין שיעזרו לו בניסוח המכתבים, התביעה והגשתה מוזמן לפנות במייל chabadphone@gmail.com.
1 - להגיש תביעה יצוגית בנושא, בדרך כלל התובע היצוגי מקבל פיצוי של כמה עשרות אלפי שקלים - דיברנו כבר עם עו"ד שמכיר את התיק, ויכול להגיש את התביעה - התובע היצוגי לא נדרש לשלם כלום (לא אגרה לבית המשפט, ולא תשלום לעורך הדין) - מי שמעוניין להיות תובע יצוגי (אין צורך בהרבה אנשים, מספיק אחד שחוייב שלא בצדק שהוא התובע היצוגי) - מוזמן לפנות בדוא"ל chabadphone@gmail.com.
2 - לפנות לרמי לוי בדרישה להשבת הכסף + 16 ש"ח דמי גביה עודפת בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן, במידה והם מסרבים להגיש תביעה קטנה על 10,000 ש"ח פיצוי ללא הוכחת נזק בהתאם לחוק הגנת הצרכן (בתי המשפט בדרך כלל פוסקים בין 1000 ל4000 ש"ח) - מי שמעוניין שיעזרו לו בניסוח המכתבים, התביעה והגשתה מוזמן לפנות במייל chabadphone@gmail.com.
-
גם חבר שלי קיבל חשבונית מרמי לוי ע"ס אגורה לדקה, אבל זה היה על חיוגים ל0795
-
- הנהלה ראשית
תוכל להפנות אותו אלינו בפרטים שצויינו בשרשור זה לצורך טיפול בנושא.גם חבר שלי קיבל חשבונית מרמי לוי ע"ס אגורה לדקה, אבל זה היה על חיוגים ל0795
-
- הנהלה ראשית
רמי לוי הודיעו כי יזכו את כל הלקוחות רטרואקטיבית על החיובים השגויים.
עדיין לא קיבלנו מאף לקוח העתק חשבונית המראה כי 019 חייבו תשלום נפרד.
על מנת שנוכל לטפל גם ב019, אנו צריכים חשבונית כזו.
עדיין לא קיבלנו מאף לקוח העתק חשבונית המראה כי 019 חייבו תשלום נפרד.
על מנת שנוכל לטפל גם ב019, אנו צריכים חשבונית כזו.
-
אני גם קיבלתי את ההודעה אבל לאחר שהיה לי כמה קווים שרציתי להתקשר אליהם עם קידומת 0799 התקשרתי
ובסוף החודש אני עוקב אחרי החשבונית כבר חודשיים ולא רואה שום חיוב נוסף
ובסוף החודש אני עוקב אחרי החשבונית כבר חודשיים ולא רואה שום חיוב נוסף
ושוב בשבוע האחרון חזרה ההודעה הנ"ל..
-
- הנהלה ראשית
אשמח מאד שתשלח לנו תעוד לנושא על מנת שנוכל לטפל.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים