עצומה כנגד החסימות

כוכב

Re: עצומה כנגד החסימות

שליחהעל ידי כוכב » 01:03 30/01/2019

אנחנו לא רוצים נייעס, אבל אנחנו כן רוצים קווים שיעזרו להילחם בסמרטפונים ע"י הנגשת מידע וכדו' לציבור ולא יחסמו לנו אותם כי...
(בדידי הווה עובדא שנתבקשתי ע"י רב לפתוח קו לשם זה, והושבת תקופה ארוכה בגלל כמה...)
המטרה (שלנו) בעצומה זה להפיל את הועדה בכל דרך, וימות הצהירו שיקבלו תנאים של כל ועדה שתהיה רק שתפעל בצורה שוויונית.
איני יודע מי ומה הוא הרב, אבל סיפורים כאלו באמת יש הרבה. יש את ההוא שנתן לילדים שלו סמרטפונים כי אם לא הם יגיעו הרבה יותר רחוק, ויש כאלו שיש להם אינטרנט פתוח לגמרי, כי אם לא אז... ויש עוד הרבה עבירות שבעולם שעושים בגלל...
לכן יש לנו את הרבנים המוסמכים מטעם גדו"י שהם יחליטו, ואם הם סבורים שיש בעיה, שיתקנו (וזה מה שהם עושים, רק שבגלל חילוקי דעות בין הרבנים הענין מתעכב).
הבעיה שאני (ומסתמא רוב הציבור) לא שמעתי מעולם הוראות משום רב לגבי חסימת קוים. ולכן אני חושב שהחסימה לא קשורה לשום רב. (הרבנים הקימו את הגולם הזה, שבהמשך קם על יוצרו, ופועל ללא הוראות וללא סמכות).

אני בסך הכל מבקש שרב כלשהו (ועדיף שיהיה יותר מרב אחד) יכתוב רשימת כללים ברורים ונגישים לציבור שיבאר במדויק איזה קוים צריכים לחסום ומה לפתוח, ושהועדה תמלא את ההוראות שלו במדוייק. (וכל חסימה בשגגה תפתח תוך 24 שעות אחרת ישלמו פיצויים לבעל הקו) האם זו לא בקשה בסיסית ואלמנטרית??????

zxc

שליחהעל ידי zxc » 01:16 30/01/2019

הרב zxc
הגבת על דברי, אבל תגובתך מנותקת לחלוטין מהמציאות ואין טעם לענות עליה.
זה התשובה המצוינת ביותר למי שאין לו מה לענות
האם ניסית פעם להשיג אישור מהועדה על קו? תשמע את העדויות והסיפורים על מה שאנשים עברו שבעה מדורים וכבר התחרטו שהסגירו את המספר שלהם לועדה.
כן, שאלתי מישהו שניסה על כמה קוים לקבל אישור מהועדה, אגב נראה לי שהוא חבר פה בפורום וקורים לו ZXC ... והוא אומר שאם זה המדורים שנעבור למעלה, אשרינו....
למעשה, אני ניסיתי, וגם שמעתי עדויות כאן בפורום ומעוד מקומות, שזה לא שבעה מדורים ולא מדור אחת, אלא פשוט ביקשו אישור ונענו (כמובן אם זה היה קו ראוי)

zxc

שליחהעל ידי zxc » 01:19 30/01/2019

ואגב, וועדת הרבנים כבר ניסו בעבר לומר לימות שיקצו קומת מספרים מפוקחים לכה"פ, ונענו בשלילה...
וימות המשיח טוענים שהועדה רק "מנחיתה" בלי לשבת ביחד ולנסות למצוא פתרונות ראויים. ואם היה שיתוף פעולה מצד הועדה כבר מזמן היו מסדרים הכל.
ובא נחשוב שחברת תנובה היתה טוענת שה'עדה' רק מנחיתה פקודות ולא יושבים ביחד למצוא פתרונות.
אני בסך הכל מבקש שרב כלשהו (ועדיף שיהיה יותר מרב אחד) יכתוב רשימת כללים ברורים ונגישים לציבור שיבאר במדויק איזה קוים צריכים לחסום ומה לפתוח, ושהועדה תמלא את ההוראות שלו במדוייק. (וכל חסימה בשגגה תפתח תוך 24 שעות אחרת ישלמו פיצויים לבעל הקו) האם זו לא בקשה בסיסית ואלמנטרית??????
כן, בזה אני מסכים, ואין כאן שום חולק, אז למעשה לא התווכחנו כלל.
אז מה כן היה פה ויכוח? שלא משרד התקשורת מוסמכת ורצויה לפתור בעיות ביהדות החרדית, (חוץ מהבעיה של 'ערכאות' שיש בזה.....).
ועוד דבר, שזה בעיקר רגשי ולא בפועל, הזלזול הגדול במושג של חסימת קוים, שגם ע"ז ניתן לחלוק מי אשם בזה, אך זה לא יועיל למצוא אשמים
נערך לאחרונה על ידי zxc ב 01:30 30/01/2019, נערך 2 פעמים בסך הכל.

דוב

שליחהעל ידי דוב » 01:35 30/01/2019

למעשה, אני ניסיתי, וגם שמעתי עדויות כאן בפורום ומעוד מקומות, שזה לא שבעה מדורים ולא מדור אחת, אלא פשוט ביקשו אישור ונענו (כמובן אם זה היה קו ראוי)
כבר נמאס לכתוב על זה, אבל זה כבר גובל בשטויות.
נדיר מאוד לקבל אישור וגם אני לפעמים הצלחתי, אבל רוב הפעמים לא גם בקווים הכי טובים וכשרים.

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 08:36 30/01/2019

ואגב, וועדת הרבנים כבר ניסו בעבר לומר לימות שיקצו קומת מספרים מפוקחים לכה"פ, ונענו בשלילה...
וימות המשיח טוענים שהועדה רק "מנחיתה" בלי לשבת ביחד ולנסות למצוא פתרונות ראויים. ואם היה שיתוף פעולה מצד הועדה כבר מזמן היו מסדרים הכל.
הם גם יודעים את האמת.

kol

שליחהעל ידי kol » 08:47 30/01/2019

הרב zxc אני מבין לפי דבריך שאתה או יהונתן לבקוביץ, או יהודה דואק, או חיים לנג, תחת השם zxc פה בפורום,
אז ממילא אין עניין להתייחס לדבריך שחסרי שחר, בעניין החסימות הפראיות של עסקני הוועדה

חוות דעת

שליחהעל ידי חוות דעת » 10:13 30/01/2019

מדוע בחרתם להאמין ל'ימות המשיח' ולא לוועדת הרבנים???
אצלי 'ימות המשיח' הרבה יותר חשוד לשקר כאן, מוועדת הרבנים.
מדוע?
א. ברור שימות המשיח מפעיל כעת, ברגע זה, קווים הרסניים.
ב. ברור שימות המשיח גורף הרבה כסף מכל הקווים שהורסים את רוחניות של בחורי חמד ואברכי משי.
וא"כ, אילו נכון מה שוועדת הרבנים טוענת, שהם בקשו לבא בתנאים מגבילים לימות המשיח, והם לא רצו והתחמקו, אז טוב מאד מה שהם עושים. אם אני הייתי בין חברי הוועדה, תאמין לי שאני הייתי הרבה יותר אגרסיבי מהם!! הייתי ממרר את חיי כל לקוחות ימות המשיח, עד כמה שידי מגעת, כדי לעקור את הפירצה הנוראה ממחננו. ובכלל מה אתם רוצים שהם יעשו, שהם ישבו 24 שעות ולבדוק כל אלפי מספרים שיוצאים כל יום אם זה קווי נייעס או קו פסול אחר?????
מה זו הטענה, שחוסמים לקוחות תמימים, וקוים תורניים וכו', הטענה היא עליכם, איך אתם לא מצטרפים להמחאה ולהוקעה של חברה שמסרב להגביל קווים הרסניים?? במקום לבא בטענות נגד וועדת הרבנים, היינו צריכים לעשות חרם נגד ימות המשיח עד שהם ייענו להדרישה לא להפעיל קווים הרסניים!!!
אני נזכר עכשיו איך שכבר לפני שלש שנים, למדתי עם בחור באחת מהישיבות החסידיות, ובין לבין הוא התחיל לדבר בלהט גדול על הכשרונות הברוכים של השדרן 'מוטי לביא', ואיך שהוא.... (מי שלא יודע מי זה, לא צריך לדעת).
שומו שמים!!!!! מי מילל ומי פילל!!!! אני שולח הבן שלי לישיבה, והוא עומד במחשכים ומבלה זמן בטלפון הציבורי של הישיבה לשמוע ר-ד-י-ו????????? מי אפשר שדבר כזה יתרחש?????
אלא שכאמור, אני לא בטוח שזה נכון, יכול להיות שהם לא הציגו קרטריונים נורמליים, כי רצו שיהיה להם פתח להשתלט, וכו' וכו', ובכן אם הכל סובב סביב כסף ופוליטקה הם באמת מפיונרים ושרלטנים.
אז לגבי מה שוועדת הרבנים עושה, אני לא יודע, ורק רבון העולמים בשמים יודע מי צודק, ומי התחיל.
אז תראו מה הולך פה, נגד וועדת הרבנים שלא בטוח אם הם באמת אשמים, יוצאים נגדו. ונגד 'ימות המשיח' שברור שהם גורמים ונותנים מקום לפירצה הנוראה הזו להתרחש, כולנו שותקים??????????? ועוד עומדים לצידם ומגבים אותם??????

קופת הקהל

שליחהעל ידי קופת הקהל » 11:01 30/01/2019

מסכים בכל פה למה שכתב חוות דעת.
אם זאת הטענות על הוועדה עדיין עומדת בעינה.

sbb0799

שליחהעל ידי sbb0799 » 12:08 30/01/2019

הרב חוות דעת
נראה לי שאתה קצת לא מודע כל כך למה שהולך בישיבות
בחורים שומעים לרדיו גם בלי קווי נייעס
וגם יש פה עניין של השקפה מה נחשב בעייתי
יש אנשים שבשבילם קול חי זה הרס רוחני
ויש כאלו שחושבים שרק רדיו חילוני עם התכנים הנוראים ביותר זה בעייתי
וכמדומני גם לקווי הנייעס יש קווים אדומים השאלה היא איפה הקווים האדומים
וכמדומני שהרבה מהציבור לא ברור לו כל כך מה הקווים האדומים

הבוס הגדול

שליחהעל ידי הבוס הגדול » 13:28 30/01/2019

סתם מסקרן אותי איך הנהלת ימות עוד חסמה את האשכול הזה....
ואיך הם לא מאיימים בניתוק מערכות לחברים המגנים אותם כאן...

חזור אל “חדש במערכת”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים