הבעיה שאני (ומסתמא רוב הציבור) לא שמעתי מעולם הוראות משום רב לגבי חסימת קוים. ולכן אני חושב שהחסימה לא קשורה לשום רב. (הרבנים הקימו את הגולם הזה, שבהמשך קם על יוצרו, ופועל ללא הוראות וללא סמכות).איני יודע מי ומה הוא הרב, אבל סיפורים כאלו באמת יש הרבה. יש את ההוא שנתן לילדים שלו סמרטפונים כי אם לא הם יגיעו הרבה יותר רחוק, ויש כאלו שיש להם אינטרנט פתוח לגמרי, כי אם לא אז... ויש עוד הרבה עבירות שבעולם שעושים בגלל...אנחנו לא רוצים נייעס, אבל אנחנו כן רוצים קווים שיעזרו להילחם בסמרטפונים ע"י הנגשת מידע וכדו' לציבור ולא יחסמו לנו אותם כי...
(בדידי הווה עובדא שנתבקשתי ע"י רב לפתוח קו לשם זה, והושבת תקופה ארוכה בגלל כמה...)
המטרה (שלנו) בעצומה זה להפיל את הועדה בכל דרך, וימות הצהירו שיקבלו תנאים של כל ועדה שתהיה רק שתפעל בצורה שוויונית.
לכן יש לנו את הרבנים המוסמכים מטעם גדו"י שהם יחליטו, ואם הם סבורים שיש בעיה, שיתקנו (וזה מה שהם עושים, רק שבגלל חילוקי דעות בין הרבנים הענין מתעכב).
אני בסך הכל מבקש שרב כלשהו (ועדיף שיהיה יותר מרב אחד) יכתוב רשימת כללים ברורים ונגישים לציבור שיבאר במדויק איזה קוים צריכים לחסום ומה לפתוח, ושהועדה תמלא את ההוראות שלו במדוייק. (וכל חסימה בשגגה תפתח תוך 24 שעות אחרת ישלמו פיצויים לבעל הקו) האם זו לא בקשה בסיסית ואלמנטרית??????