(בדקת פעם כמה ראשי ה'עדה חרדית' משלשלים לכיסם בסוף היום? אתה נשמע בדיוק כמו המתקיפים החילוניים שטוענים שועדות הכשרות עושקות את הציבורלא ברור לי למה יש כאלו שמתעקשים לקרוא להם "ועדת הרבנים" (חוץ מהעובדה שזה השם שלהם ברשם העמותות).
רבני מהועדה הודיעו ברור שאין להם יותר קשר אליה. לועדה אין יותר גיבוי של גדולי ישראל!
העובדה שהועדה מעולם לא פרסמה כללים ברורים (אותם אישרו גדולי ישראל) משמיטה את רגלי הטענה שהם מייצגים רבנים או גדולי ישראל כל שהם.
אוטומטפון מפרגן ל2 העסקנים להרוויח על חשבון הציבור. רק להזכיר שהעובדה שהם מונופול ומפקיעים מחירים כי הם יכולים (הם המונופול) הופכת את הפקעת המחירים ללא חוקית, כך שזו גזילת כספים לא חוקית מהציבור.
בהחלט אני מפרגן לבעלי עסקים שמרווחים כסף מבלי לפגוע בתחרות, להפוך למונפול באמצעות הסכמים מופרכים (וכאלו תמימים שבטוחים שהעסקנים הלו מייצגים רבנים), ואז בצורה לא חוקית להפקיע מחירים לציבור. הדבר לא יהודי, מנוגד להלכה ואף לחוק הישראלי.
אני ממש ממש לא מפרגן לעושק לא חוקי של הציבור.
גם כאן אני ממש מרוצה מכך שהעדה חרדית זה עסק רווחי, כי כך גדלים הסיכויים שהעסק הזה ימשיך לגדול ולהתפתח ולספק לציבור כשרות מהודרת , תאר לך שהם יפשטו רגל , מה אז נעשה? )