יש בשבוע האחרון המון המון שאלות שכבר כתובות גם בפורום הסגור של ימות וגם בפורום שאלות משתמשים
זה מזבל את הפורום והורס המון מהאפקטביות שלו...
אנא בדקו שתיים ושלו פעמים לפני שאתם מעלים שאלות... נסו לפתוח את הראש... ולא סתם לזרוק
אנא ואנא, בשביל כולנו
Re: אנא ואנא, בשביל כולנו
צודק!!!!
כבר כתבתי להנהלת מערכת ימות המשיח על הצורך שיהיה כתוב לפני פתיחת נושא חדש שהפותח יחפש ויבדוק אם לא דובר על הנושא שמעוניין בפורום.
מבדיקה שלי 60% מהשאלות הנשאלות כבר דוברו וחבל שלא בודקים בדפים הקודמים.
כבר כתבתי להנהלת מערכת ימות המשיח על הצורך שיהיה כתוב לפני פתיחת נושא חדש שהפותח יחפש ויבדוק אם לא דובר על הנושא שמעוניין בפורום.
מבדיקה שלי 60% מהשאלות הנשאלות כבר דוברו וחבל שלא בודקים בדפים הקודמים.
נכון זה ההמשך של החיפוש המוצלח??!
-
מה אתה רוצה, צדיק?נכון זה ההמשך של החיפוש המוצלח??!
כמה טוב ש"ביתר טהורה" לקח על עצמו להתריע ולהעיר, זה מצויין. אנא, שמרו על הפורום.יש בשבוע האחרון המון המון שאלות שכבר כתובות גם בפורום הסגור של ימות וגם בפורום שאלות משתמשים
אנא בדקו שתיים ושלו פעמים לפני שאתם מעלים שאלות... נסו לפתוח את הראש... ולא סתם לזרוק
אכן נכון, אגב אני רוצה להעיר מע"ג במה זו שלא כל אחד מבין את המילים הגבוהות של ימות המשיח בשביל זה נועד הפרום של שאלות משתמשיםכמה טוב ש"ביתר טהורה" לקח על עצמו להתריע ולהעיר, זה מצויין. אנא, שמרו על הפורום.יש בשבוע האחרון המון המון שאלות שכבר כתובות גם בפורום הסגור של ימות וגם בפורום שאלות משתמשים
יש מדור כאן בפורום בשם שאלות עמרציות תוכל להיעזר בהאכן נכון, אגב אני רוצה להעיר מע"ג במה זו שלא כל אחד מבין את המילים הגבוהות של ימות המשיח בשביל זה נועד הפרום של שאלות משתמשיםכמה טוב ש"ביתר טהורה" לקח על עצמו להתריע ולהעיר, זה מצויין. אנא, שמרו על הפורום.יש בשבוע האחרון המון המון שאלות שכבר כתובות גם בפורום הסגור של ימות וגם בפורום שאלות משתמשים
אם לימות המשיח חשוב לשמור על האפקטיביות של הפורום
מומלץ על כל נושא שנפתח פעמים - לרשום קישור לנושא שנפתח ראשון
ובנוסף לנעול את האשכול האחרון - ולהעביר לתיקית סל מחזור - שיהיה ניתן קריאה אבל שיהיה בנפרד
מומלץ על כל נושא שנפתח פעמים - לרשום קישור לנושא שנפתח ראשון
ובנוסף לנעול את האשכול האחרון - ולהעביר לתיקית סל מחזור - שיהיה ניתן קריאה אבל שיהיה בנפרד
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים