זה יהיה שימושי גם למי שלא מכיר את התחום של הקידודיש התקדמות?
באיזו שפה?
אשמח אם יהיה קוד פתוח.
צד שרת - PHP.
צד לקוח - python.
בדיוק סיימתי את הצד שרת.(בטא...)
צד הלקוח יהיה קוד פתוח.. וכן ה API.
אשמח למשתמשים שמעוניינים להצטרף לטסטים.
עדיף משתמשים מתקדמים. מי שמעוניין שישלח מייל ל utnpgs@hi2.in.
API למחשבים אישיים.
Re: API למחשבים אישיים.
-
סליחה על הסטת הנושא לרגע
התוכנה תהיה שימושי רק למי שיהיה לו שרת, או אחרי שמישהוא יבנה אותה היא תפעל לכולם? [על הגדרות מוסכמות, מסתמא לדוד שמש מזגן ושער חשמלי צריך הגדקה פרטנית]
התוכנה תהיה שימושי רק למי שיהיה לו שרת, או אחרי שמישהוא יבנה אותה היא תפעל לכולם? [על הגדרות מוסכמות, מסתמא לדוד שמש מזגן ושער חשמלי צריך הגדקה פרטנית]
לפי מה שהבנתי זה יהיה תוכנה להתקנה על המחשב ודרכו תוכל לבצע פעולות (קיימות) במחשבסליחה על הסטת הנושא לרגע
התוכנה תעבוד לכל בעל חיבור לאינטרנט. היא בסך הכל תפעיל קובץ קיים. כלומר אתה תגדיר תוכנה שתפעיל את המזגן( אם זה קיים...) והתוכנה בסך הכל תפעיל אותה.סליחה על הסטת הנושא לרגע
זה יוכל להפעיל את "מפקד החשמל" ?התוכנה תעבוד לכל בעל חיבור לאינטרנט. היא בסך הכל תפעיל קובץ קיים. כלומר אתה תגדיר תוכנה שתפעיל את המזגן( אם זה קיים...) והתוכנה בסך הכל תפעיל אותה.סליחה על הסטת הנושא לרגע
זה יוכל להפעיל את "מפקד החשמל" ?התוכנה תעבוד לכל בעל חיבור לאינטרנט. היא בסך הכל תפעיל קובץ קיים. כלומר אתה תגדיר תוכנה שתפעיל את המזגן( אם זה קיים...) והתוכנה בסך הכל תפעיל אותה.סליחה על הסטת הנושא לרגע
אם קיים לו ממשק CLI אז כן
אני מחפש לעשות שלוחה שאוכל לחשב לסכום כסף כמה הוא בדולרים, או להיפך
ז"א שאשלח נתון של 800$, ותוכנה שלך תחפש באינטרנט כמה הדולר, ותחזיר לי תשובה בשקלים (וכן להיפך)
נראה לך אפשרי?
יש בשביל זה הרבה אתרים
ז"א שאשלח נתון של 800$, ותוכנה שלך תחפש באינטרנט כמה הדולר, ותחזיר לי תשובה בשקלים (וכן להיפך)
נראה לך אפשרי?
יש בשביל זה הרבה אתרים
-
- הנהלה ראשית
תחפש בגוגל currency api או exchange rate api
אני חושב שניתן יהיה לפתח משהו בסגנון עם מודול הAPI.
אני חושב שניתן יהיה לפתח משהו בסגנון עם מודול הAPI.
אין לי שום שום הבנה מה לעשות עם זה
לעת עתה סיימתי גירסת בטא של התוכנה.
הממשק טקסטואלי.
נדרש ידע מועט באנגלית כדי להגדיר לשימוש ראשוני.
ניתן להוריד מכאן
לפניות ותגובות בקשר לתוכנה נא לפנות ל avi300@hi2.in
הממשק טקסטואלי.
נדרש ידע מועט באנגלית כדי להגדיר לשימוש ראשוני.
ניתן להוריד מכאן
לפניות ותגובות בקשר לתוכנה נא לפנות ל avi300@hi2.in
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 15 אורחים