ב"ה
מודול זמני השבת לערים: אילת/אלעד/אשדוד/באר שבע/ביתר/בית שמש/בני ברק/חברון/חיפה/ירושלים/מודיעין עלית/צפת/תל אביב.
ובנוסף המערכת שומרת אוטומטית את המיקום שבחרתם ובכניסה הבאה למערכת תופנו מיד לעיר שבחרתם.
המודול נמצא בקובץ המצורף.
בחיוג ישיר ניתן לחייג ל:0799254444
בברכה
שמואל
*אהבת ישראל - מערכות התוכן היהודי*
0799105770/0772222252
חדש מודול זמני השבת בגרסא מחודשת
-
חדש מודול זמני השבת בגרסא מחודשת
- קבצים מצורפים
-
- מודול זמני השבת.rar
- (125 Bytes) הורד 222 פעמים
-
Re: חדש מודול זמני השבת בגרסא מחודשת
לנוחות הציבור אעתיק לכאן את המודול המיוחד...
קוד: בחירת הכל
type=routing_yemot
routing_yemot_number=0799254444
-
- הנהלה ראשית
המודול כפי שהגדרת לא מצורף בקובץ, אלא הפניה למערכת שלך.המודול נמצא בקובץ המצורף.
זה לא המקום לפרסומים מסוג זה.
אם אפשר לכתוב פה את המודול עצמו לתועלת כולם
-
להלן המודול:אם אפשר לכתוב פה את המודול עצמו לתועלת כולם
type=say_sabbath_time
say_sabbath_time_end_goto=/פליישער
דוד
אהבת ישראל - מערכות התוכן היהודי
0799105770/0772222252
-
אתה יכול להסביר לנו מה מחודש המודול הזה מהמודול הרגיל שיש פה- https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=1366להלן המודול:אם אפשר לכתוב פה את המודול עצמו לתועלת כולםוכאן ניתן להגדיר להיכן ללכת בסיום ההשמעה. בדוגמא המצורפת הוא הולך לתיקיית "פליישער" שתחת התקייה הראשית. אך כמובן שניתן להגדיר כל תקייה (בלי ה / זה יהיה תחת השלוחה הנוכחית).קוד: בחירת הכל
type=say_sabbath_time
בברכהקוד: בחירת הכל
דוד
0799105770/0772222252
-
המשתמש "שרולי" לא ידע איך להגיע לזאת והעלנו את המודול לטובתו ולטובת המשתמשים שלא ידעו...אתה יכול להסביר לנו מה מחודש המודול הזה מהמודול הרגיל שיש פה- https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=1366להלן המודול:אם אפשר לכתוב פה את המודול עצמו לתועלת כולםוכאן ניתן להגדיר להיכן ללכת בסיום ההשמעה. בדוגמא המצורפת הוא הולך לתיקיית "פליישער" שתחת התקייה הראשית. אך כמובן שניתן להגדיר כל תקייה (בלי ה / זה יהיה תחת השלוחה הנוכחית).קוד: בחירת הכל
type=say_sabbath_time
בברכהקוד: בחירת הכל
דוד
0799105770/0772222252
לא הבנתם אותי, אני רציתי את המודול החדש שכולל את הקריינות היפה שעשיתם ולא את הישן ששם א"א להגיע להודעות מערכת ולשנות אותם (סליחה על הארה (הערה) אבל ימות המשיח צריכים דחוף לקריין את המערכות שלהם בקול ובצורה נורמלית,)
וחוץ מזה אם אפשר להוסיף גם זמני השקיעה במודול ולא רק כניסת ויציואת השבת,וכן האם יש למישהו את ההגדרות של כל דבר בנפרד? (זמן קרישמע, זמן שקיעה זמן חצות, ) לצורך בניה פרטנית של תפריט שמחולק לפי שלוחות וכך לא יצטרכו כל פעם להמתין עד סיום ההשמעה בשביל לשמוע מתי השקיעה (אני לא צריך את הדקות של המערכת אלא שיהיה לי גישה להגדרות לאיפה יופנה בסיום השיחה וכו')
וחוץ מזה אם אפשר להוסיף גם זמני השקיעה במודול ולא רק כניסת ויציואת השבת,וכן האם יש למישהו את ההגדרות של כל דבר בנפרד? (זמן קרישמע, זמן שקיעה זמן חצות, ) לצורך בניה פרטנית של תפריט שמחולק לפי שלוחות וכך לא יצטרכו כל פעם להמתין עד סיום ההשמעה בשביל לשמוע מתי השקיעה (אני לא צריך את הדקות של המערכת אלא שיהיה לי גישה להגדרות לאיפה יופנה בסיום השיחה וכו')
-
זה מערכת שאנחנו פיתחנו עם הקריינות שלנו ולא בנוי על מודול מסויים.לא הבנתם אותי, אני רציתי את המודול החדש שכולל את הקריינות היפה שעשיתם ולא את הישן ששם א"א להגיע להודעות מערכת ולשנות אותם (סליחה על הארה (הערה) אבל ימות המשיח צריכים דחוף לקריין את המערכות שלהם בקול ובצורה נורמלית,)
תן פרטים לאיפה לפנות במיילזה מערכת שאנחנו פיתחנו עם הקריינות שלנו ולא בנוי על מודול מסויים.לא הבנתם אותי, אני רציתי את המודול החדש שכולל את הקריינות היפה שעשיתם ולא את הישן ששם א"א להגיע להודעות מערכת ולשנות אותם (סליחה על הארה (הערה) אבל ימות המשיח צריכים דחוף לקריין את המערכות שלהם בקול ובצורה נורמלית,)
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 45 אורחים