אשמח לקבל תגובה אם זה עבדחוץ מזה חשבתי על רעיון לעשות בשינוי שם השלוחה (נגיד עכשיו זה נמצא ב1.4.7 ואתה רוצה 1.6.3 אתה משנה את ה4 ל6 (ומה שיש בשלוחה 6 אתה מגדיר בשם השלוחה לבינתיים כטקסט ואחר שאתה מגדיר מה שאתה רוצה את חוזר לשלוחה שהגדרת כקטסט ומחזיר אותו ל4)
העברת שלוחות
-
Re: העברת שלוחות
-
- הנהלה ראשית
כפי שביתר טהורה כתב.
תשנה את שם התיקיה בשלוחת היעד, ואז תוכל להדביק.
תשנה את שם התיקיה בשלוחת היעד, ואז תוכל להדביק.
גם אני ניסיתי אתמול לשכפל שלוחה של 249 השמעות אל שלוחה אחרת, לא הצלחתי לשכפל רק להעביר אך אחרי שמחקתי השמעה אחת הוא כן נתן לי אפשרות לשכפל.
גם כך לא הצלחתיגם אני ניסיתי אתמול לשכפל שלוחה של 249 השמעות אל שלוחה אחרת, לא הצלחתי לשכפל רק להעביר אך אחרי שמחקתי השמעה אחת הוא כן נתן לי אפשרות לשכפל.
-
- הנהלה ראשית
יש הגבלה על שכפול של תיקיות גדולות במיוחד.
כל גי'גה במערכת עולה לימות המשיח הרבה כסף (על כל גי'גה של לקוח, אנו צריכים לפחות 3 ג'יגה בדיסקים של המערכת והגיבויים).
כך שאנו לא מאפשרים שכפול של תיקיות גדולות, ומומלץ לבצע הפניה.
כל גי'גה במערכת עולה לימות המשיח הרבה כסף (על כל גי'גה של לקוח, אנו צריכים לפחות 3 ג'יגה בדיסקים של המערכת והגיבויים).
-
תודה שאתה אומר, אם כך אשתדל כשאפשר לבצע הפניה במקום העתקהיש הגבלה על שכפול של תיקיות גדולות במיוחד.
גזירה והדבקה הוא כן יתן?יש הגבלה על שכפול של תיקיות גדולות במיוחד.
-
לכאורה לא
מהסיבה שגם בשעת העברה התיקיה הקודמת קיימת כל עוד שלא העברת את הכל
מהסיבה שגם בשעת העברה התיקיה הקודמת קיימת כל עוד שלא העברת את הכל
העברתי תיקיה לשלוחה אחרת וזה לא עובר מסודר כמו בתיקיה המקורית, מה ניתן לעשות?
-
- הנהלה ראשית
1 - יש הגבלה על שכפול, אין הגבלה על גזירה והדבקה.
2 - נפתלי - אנא הכן סרטון (צילום מהסמארטפון או תוכנה של הקלטת מסך) של התקלה, ותשלח למייל של השרות לקוחות לבדיקה. אני לא מכיר בעיה כזו.
2 - נפתלי - אנא הכן סרטון (צילום מהסמארטפון או תוכנה של הקלטת מסך) של התקלה, ותשלח למייל של השרות לקוחות לבדיקה. אני לא מכיר בעיה כזו.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 37 אורחים