אבקש ממי שיכול לתת לי מילה חלופית ל אין הגדרה לבקשה בזיהוי דיבור וכן להסביר לי למה זה נועד ההקלטה הזאת.
תודה
מילה חלופית ל "אין הגדרה לבקשה"
Re: מילה חלופית ל "אין הגדרה לבקשה"
ההקלטה מיועדת עבור דיבור שזוהה ע"י המערכת אולם לא קיים הפנייה לשלוחה כלשהי כי אין הגדרה למילים אלו. את המילה החלופית זה תלוי במערכת שלך מה אתה עושה אם אתה מעביר לפי שלוחות סיפורים וכדומה אז זה הכי מתאים, אם מדובר בשירותים חלופיים אז זה תלוי בזהאבקש ממי שיכול לתת לי מילה חלופית ל אין הגדרה לבקשה בזיהוי דיבור וכן להסביר לי למה זה נועד ההקלטה הזאת.
תודה
-
אז אני יכול לשים הקלטה של "שלוחה זו איננה מוגדרת במערכת"? או של " דיבור לא ברור"????ההקלטה מיועדת עבור דיבור שזוהה ע"י המערכת אולם לא קיים הפנייה לשלוחה כלשהי כי אין הגדרה למילים אלו. את המילה החלופית זה תלוי במערכת שלך מה אתה עושה אם אתה מעביר לפי שלוחות סיפורים וכדומה אז זה הכי מתאים, אם מדובר בשירותים חלופיים אז זה תלוי בזהאבקש ממי שיכול לתת לי מילה חלופית ל אין הגדרה לבקשה בזיהוי דיבור וכן להסביר לי למה זה נועד ההקלטה הזאת.
תודה
שלוחה זו לא מוגדרת כן, דיבור לא ברור לא, כי הוא יקריא את מה שהמאזין אמר ואז אין טעם שיגיד דיבור לא ברוראז אני יכול לשים הקלטה של "שלוחה זו איננה מוגדרת במערכת"? או של " דיבור לא ברור"????ההקלטה מיועדת עבור דיבור שזוהה ע"י המערכת אולם לא קיים הפנייה לשלוחה כלשהי כי אין הגדרה למילים אלו. את המילה החלופית זה תלוי במערכת שלך מה אתה עושה אם אתה מעביר לפי שלוחות סיפורים וכדומה אז זה הכי מתאים, אם מדובר בשירותים חלופיים אז זה תלוי בזהאבקש ממי שיכול לתת לי מילה חלופית ל אין הגדרה לבקשה בזיהוי דיבור וכן להסביר לי למה זה נועד ההקלטה הזאת.
תודה
-
תודהשלוחה זו לא מוגדרת כן, דיבור לא ברור לא, כי הוא יקריא את מה שהמאזין אמר ואז אין טעם שיגיד דיבור לא ברוראז אני יכול לשים הקלטה של "שלוחה זו איננה מוגדרת במערכת"? או של " דיבור לא ברור"????
ההקלטה מיועדת עבור דיבור שזוהה ע"י המערכת אולם לא קיים הפנייה לשלוחה כלשהי כי אין הגדרה למילים אלו. את המילה החלופית זה תלוי במערכת שלך מה אתה עושה אם אתה מעביר לפי שלוחות סיפורים וכדומה אז זה הכי מתאים, אם מדובר בשירותים חלופיים אז זה תלוי בזה
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 26 אורחים