אני מעוניין לבנות מערכת לחלוקת משניות לפי מסכתות ואחר כך שכל מי שמסיים מתקשר לאשר שהוא גמר
בעיקרון זה אמור להיות לעשות שלוחה לכל מסכת ואיך שהוא כשנכנסים לשלוחה נירשם שהמספר הזה לקח את המסכת הזאת
ואחר המערכת תזהה שזה הוא כשהוא מאשר
אם למישהוא יש רעיון אשמח אם יכתוב כאן?
חלוקת משניות
Re: חלוקת משניות
יכול להיות שיש דברים יותר פשוטים איך שאני רואה את זה תעשה 60 רשימות תפוצה כשלכל רשימה תן שם של מסכת תעשה 60 שלוחות של הוספה לרשימת תפוצה וכל אחת לרשימת תפוצה שונה. תעשה כל מסכת כתפריט לדוגמא למסכת ברכות הקש 1 ואז תעשה לקבלת המסכת הקש 1 לדיווח על לימוד המסכת הקש 2. שלוחה אחד יהיה הוספה לרשימה 2 הסרה מהרשימה שתראה אותו כחסום רק תחליף את ההקלטות של הוספה לרשימה לתודה על קבלת מסכת למספר והמערכת תקריא את המספר טלפוןאני מעוניין לבנות מערכת לחלוקת משניות לפי מסכתות ואחר כך שכל מי שמסיים מתקשר לאשר שהוא גמר
בעיקרון זה אמור להיות לעשות שלוחה לכל מסכת ואיך שהוא כשנכנסים לשלוחה נירשם שהמספר הזה לקח את המסכת הזאת
ואחר המערכת תזהה שזה הוא כשהוא מאשר
אם למישהוא יש רעיון אשמח אם יכתוב כאן?
תודהיכול להיות שיש דברים יותר פשוטים איך שאני רואה את זה תעשה 60 רשימות תפוצה כשלכל רשימה תן שם של מסכת תעשה 60 שלוחות של הוספה לרשימת תפוצה וכל אחת לרשימת תפוצה שונה. תעשה כל מסכת כתפריט לדוגמא למסכת ברכות הקש 1 ואז תעשה לקבלת המסכת הקש 1 לדיווח על לימוד המסכת הקש 2. שלוחה אחד יהיה הוספה לרשימה 2 הסרה מהרשימה שתראה אותו כחסום רק תחליף את ההקלטות של הוספה לרשימה לתודה על קבלת מסכת למספר והמערכת תקריא את המספר טלפון
אבל מה איך אני עושה שמאזין אחר שנכנס לשלוחה ידע שמסכת זו נלקחה כבר?
מצאת פתרון?תודהיכול להיות שיש דברים יותר פשוטים איך שאני רואה את זה תעשה 60 רשימות תפוצה כשלכל רשימה תן שם של מסכת תעשה 60 שלוחות של הוספה לרשימת תפוצה וכל אחת לרשימת תפוצה שונה. תעשה כל מסכת כתפריט לדוגמא למסכת ברכות הקש 1 ואז תעשה לקבלת המסכת הקש 1 לדיווח על לימוד המסכת הקש 2. שלוחה אחד יהיה הוספה לרשימה 2 הסרה מהרשימה שתראה אותו כחסום רק תחליף את ההקלטות של הוספה לרשימה לתודה על קבלת מסכת למספר והמערכת תקריא את המספר טלפון
לאמצאת פתרון?תודהיכול להיות שיש דברים יותר פשוטים איך שאני רואה את זה תעשה 60 רשימות תפוצה כשלכל רשימה תן שם של מסכת תעשה 60 שלוחות של הוספה לרשימת תפוצה וכל אחת לרשימת תפוצה שונה. תעשה כל מסכת כתפריט לדוגמא למסכת ברכות הקש 1 ואז תעשה לקבלת המסכת הקש 1 לדיווח על לימוד המסכת הקש 2. שלוחה אחד יהיה הוספה לרשימה 2 הסרה מהרשימה שתראה אותו כחסום רק תחליף את ההקלטות של הוספה לרשימה לתודה על קבלת מסכת למספר והמערכת תקריא את המספר טלפון
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 35 אורחים