אז זה כמעט לא יעיל לאתרים חיצוניים.לא.
ואגב, איך בנית את ההעברת יחידות? איך אתה שולח את הטוקן, זה מתחבר לאתר שלך?
אז זה כמעט לא יעיל לאתרים חיצוניים.לא.
יפה מאוד!שרת חיצוני
באתר לא נשמר כלום.יפה מאוד!
רק שאתה צריך לציין שיש לך גישה לנתונים (גם באתר שלך, וגם בלוג בניהול).
מצטרף.אנו ממתינים שימות המשיח ייתנו אפשרות להגדיר שלא יישמר לוג
כולנו סומכים אחד על השני, אך בכל אופן אוכל להרגיע את מי שחושש שאני בדקתי את הקבצים שיושבים על השרת החיצוני של "מאזין מלהב" והנתונים בכלל לא נשמרים אלא מבוצעים ברגע אמת באופן דינאמי.באתר לא נשמר כלום.יפה מאוד!
ואם אתה לא מאמין, אל תשתמש בקובץ האקסס...מצטרף.אנו ממתינים שימות המשיח ייתנו אפשרות להגדיר שלא יישמר לוג
מתשובתו של "יוספי" ששאלתי אותו על הנושא,"כעיקרון המודול הזה מפותח כרגע בהתאם לדרישות של לקוח שמשלם על זה, כשיסיים נוכל לראות אופציה של תוספות והתאמות".באתר לא נשמר כלום.יפה מאוד!
ואם אתה לא מאמין, אל תשתמש בקובץ האקסס...מצטרף.אנו ממתינים שימות המשיח ייתנו אפשרות להגדיר שלא יישמר לוג
תאמין לי שאין לי שום בעיה, רק ראיתי שכתבת שזה מאובטח.באתר לא נשמר כלום.יפה מאוד!
תלוי מה אתה צריך, אם אתה מתחבר ל api של חברה שיש לה משהו מוכן וזה מסתדר עם ההגדרות של ימות המשיח, תוכל לעשות את הכל ישירות בהגדרות מתקדמות, אך אם יש צורך בעיבוד הנתונים, כמו למשל העברת יחידות ממערכת למערכת, שיש צורך לקבל טוקן ולשלוח אותו שוב לשרת, אז צריך משהו באמצע שיוכל לעבד את הנתונים הלוך ושוב מהימות על ה api של החברה, או אם אתה רוצה לבד ליצור משהו שיעבד לך את הנתונים, תוכל להשתמש באתר פרטי וליצור בו ממשקים לעיבוד הנתונים.זה רק אם יש לי אתר אינטרנט שלי?
רק אם הנתונים באיזשהוא מקום במחשב שלי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים