גם הקראת תפריט לא עובד בשלוחת זיהוי דיבור
הבנתי, כי אין שם את הודעה M1000
ההודעה הראשונה בשלוחה M0000 מתוך קובץ tts
Re: ההודעה הראשונה בשלוחה M0000 מתוך קובץ tts
נערך לאחרונה על ידי מאיר ב 12:36 24/04/2017, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה רק M0000.tts אפשרי?
מה עם M1000.tts או כל שאר ההודעות מערכת
מה עם M1000.tts או כל שאר ההודעות מערכת
את הקובץ (.tts) צריכים לכתוב דווקא ע"י "פנקס רשימות" או שאפשר גם ע"י וורד?
-
דווקא פנקס רשימותאת הקובץ (.tts) צריכים לכתוב דווקא ע"י "פנקס רשימות" או שאפשר גם ע"י וורד?
כתבתי בפנקס רשימות, שמרתי עם סיומת tts וקידוד utf-8 והעליתי בהודעות המערכת "הודעת ברוכים הבאים", וזה לא מקריא לי.
מה לא עשיתי טוב?
אציין, שיש לי שלוחה הפניה לשלוחה אחרת. העליתי את הקובץ בין בשלוחה המפנה ובין בשלוחה המופנת
מה לא עשיתי טוב?
אציין, שיש לי שלוחה הפניה לשלוחה אחרת. העליתי את הקובץ בין בשלוחה המפנה ובין בשלוחה המופנת
אתה צריך להעלות את הקובץ בלחצן שמעלים קבצים לשלוחה בלשונית "ניהול קבצים" ולא בלשונית "הודעות".כתבתי בפנקס רשימות, שמרתי עם סיומת tts וקידוד utf-8 והעליתי בהודעות המערכת "הודעת ברוכים הבאים", וזה לא מקריא לי.
מה לא עשיתי טוב?
בהצלחה...
ואז לשנות שם ל"M0000".אתה צריך להעלות את הקובץ בלחצן שמעלים קבצים לשלוחה בלשונית "ניהול קבצים" ולא בלשונית "הודעות".כתבתי בפנקס רשימות, שמרתי עם סיומת tts וקידוד utf-8 והעליתי בהודעות המערכת "הודעת ברוכים הבאים", וזה לא מקריא לי.
מה לא עשיתי טוב?
בהצלחה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים