לטובת המאזינים פתחתי מערכת לדוגמה
מספר: 0772261697
סיסמה: נבון
אין לבצע שום שינוים במערכת (מזיק לרבים)
וואצאפון בivr
Re: וואצאפון בIVR
נראה לי שיש לך טעות בשלוחה 11,כי שלוחה 11 צריכה להיות נראה לי תפריט.
0772264362
סיסמא 1234 לתכנת לוואצפון
לאנראה לי שיש לך טעות בשלוחה 11,כי שלוחה 11 צריכה להיות נראה לי תפריט.
בהתחלה טעיתי וחשבתי שצרכים להגדיר תפריט אבל אחרי שניסיתי את ההפעלת קמפיין ראיתי שיש תפריט בחירה להפעלת הקמפיין כך שהתפריט מיותר
אבל בהגדרות לעיל כתבו שיש לעשות תפריט.לאנראה לי שיש לך טעות בשלוחה 11,כי שלוחה 11 צריכה להיות נראה לי תפריט.
בהתחלה טעיתי וחשבתי שצרכים להגדיר תפריט אבל אחרי שניסיתי את ההפעלת קמפיין ראיתי שיש תפריט בחירה להפעלת הקמפיין כך שהתפריט מיותר
אני כתבתי את ההגדרות!אבל בהגדרות לעיל כתבו שיש לעשות תפריט.לאנראה לי שיש לך טעות בשלוחה 11,כי שלוחה 11 צריכה להיות נראה לי תפריט.
וכבר לפני כמה ימים שינית את ההגדרות
מישהו יכל להגדיר בבקשה0772264362
איזה קמפין הוא שולח האם של ברירת המחדל.אני כתבתי את ההגדרות!אבל בהגדרות לעיל כתבו שיש לעשות תפריט.לא
2איזה קמפין הוא שולח האם של ברירת המחדל.אני כתבתי את ההגדרות!אבל בהגדרות לעיל כתבו שיש לעשות תפריט.
כל המטרה של 2 רשימות תפוצה היא שהמאזין יוכל להאזין למערכת ובנוסף יוכל להגדיר לא לקבל צינתוקים2איזה קמפין הוא שולח האם של ברירת המחדל.
ולכן ברור שקמפיין לא יהיה על ברירת מחדל כי אחרת הוא לא יוכל להכנס למערכת בשניה שהוא ינתק את עצמו מקבלת הצינתוקים
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים