כן יש מספרים ברשמימת התפוצה השניה ששם אני רוצה שיפעיל הקמפיין.ורשימת תפוצה 2 היא הרשימה שבה אתה צריך להשתמש?
לא הבנת אותי אולי, אני הגדרתי את הפעלת קמפין מהיר בשלוחה 1/11/1/,וזה עדין לא עובד,הוא פשוט מחזיר אותי לתפריט בשלוחה 1/11/.
כן יש מספרים ברשמימת התפוצה השניה ששם אני רוצה שיפעיל הקמפיין.ורשימת תפוצה 2 היא הרשימה שבה אתה צריך להשתמש?
ואיך אתה מגיע לאותה שלוחה (1/11/1)?כן יש מספרים ברשמימת התפוצה השניה ששם אני רוצה שיפעיל הקמפיין.ורשימת תפוצה 2 היא הרשימה שבה אתה צריך להשתמש?
לא הבנת אותי אולי, אני הגדרתי את הפעלת קמפין מהיר בשלוחה 1/11/1/,וזה עדין לא עובד,הוא פשוט מחזיר אותי לתפריט בשלוחה 1/11/.
אני מגדיר לעבור מסיום הקלטה לשלוחה 1/11/ ושם יש תפריט האם לצנתק לכל חברי הקבוצה או לא,ושלוחה 1 מוגדר שכן שזה בעצם הקמפין מהיר.ואיך אתה מגיע לאותה שלוחה (1/11/1)?כן יש מספרים ברשמימת התפוצה השניה ששם אני רוצה שיפעיל הקמפיין.ורשימת תפוצה 2 היא הרשימה שבה אתה צריך להשתמש?
קוד: בחירת הכל
type=routing_yemot
routing_yemot_number=0772610297
מה זה אומר לתכנת לך.אני לא מסתדר עם זה אתה יכול לתכנת לי כזה
לפתוח לי מערכת ivr ולסדר לי שיהיה וואצפוןמה זה אומר לתכנת לך.אני לא מסתדר עם זה אתה יכול לתכנת לי כזה
בהחלט שאין איך להסתבךלפתוח לי מערכת ivr ולסדר לי שיהיה וואצפוןמה זה אומר לתכנת לך.אני לא מסתדר עם זה אתה יכול לתכנת לי כזה
בשמחה אני מוכן לעשות לך,תפתח מערכת תכנים ותגיד לי את מספרה וסיסמה.לפתוח לי מערכת ivr ולסדר לי שיהיה וואצפוןמה זה אומר לתכנת לך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 5 אורחים