איך אני מגדיר ששלוחה 1 לדוגמא יהיה הקלטה והקלטות יועברו לשלוחה 2,ובשלוחה 2 יהיה סיסמה ומי שיהיה
לו הסיסמה יוכל ליכנס לשלוחה וכן למחוק את ההודעות.
מחיקת הודעות בשלוחה עם סיסמה ע"י משתמש
Re: מחיקת הודעות בשלוחה עם סיסמה ע"י משתמש
זה נידוש שוב ושוב.
אין אפשרות של סיסמא לניהול שלוחה אחת.
לא הבנת אותי כנראה אני הגדרתי שלוחת הקלטות,והגדרתי שהקלטות יכנסו לתוך שלוחה מסוימת של השמעת קבצים,ולשלוחה של השמעת קבצים הזאת הגדרתי סיסמה כניסה לשלוחה.זה נידוש שוב ושוב.
ועכשיו אני רוצה שכל מי שנכנס לשלוחה הזאת ושומע את ההקלטות שיוכל גם למחוק אותם,בהקשה על * 7 או משהוא כזה.
אין כיום שום אפשרות כזולא הבנת אותי כנראה אני הגדרתי שלוחת הקלטות,והגדרתי שהקלטות יכנסו לתוך שלוחה מסוימת של השמעת קבצים,ולשלוחה של השמעת קבצים הזאת הגדרתי סיסמה כניסה לשלוחה.זה נידוש שוב ושוב.
ועכשיו אני רוצה שכל מי שנכנס לשלוחה הזאת ושומע את ההקלטות שיוכל גם למחוק אותם,בהקשה על * 7 או משהוא כזה.
אני בטוח שיש כזו אפשרות כמו בווצאפ שמנהל המערכת שומע את ההודעות הוא יכול למחוק כל הודעה אבל מאזין יכול למחוק רק את ההקלטות שהוא הקליט.
אם אתה נכנס כמהנל לשלוחה אתה יכול למחוק איזה הודעה שתרצה ע"י מקש 7 ואם אתה הקלטת את ההודעה אתה יכול למחוק את זה ע"י מקש 7 גם אם לא נכנסת כמנהלאני בטוח שיש כזו אפשרות כמו בווצאפ שמנהל המערכת שומע את ההודעות הוא יכול למחוק כל הודעה אבל מאזין יכול למחוק רק את ההקלטות שהוא הקליט.
כן, ואני רוצה שבשלוחה מסוימת יהיה אפשרות למחוק את כל ההודעות לא רק מנהל ולא רק מקליט ההודעה.
על זה כתבו לך שאין אפשרות וזה נידוש המון כאן בפורום שאין אפשרות להגדיר מנהל על שלוחה אחתכן, ואני רוצה שבשלוחה מסוימת יהיה אפשרות למחוק את כל ההודעות לא רק מנהל ולא רק מקליט ההודעה.
אני לא רוצה להגדיר מנהל על שלוחה אחת מצדי על כל השלוחות.
איך שרק לא יהיה ולא תקרא לזה.אני לא רוצה להגדיר מנהל על שלוחה אחת מצדי על כל השלוחות.
לצערנו בשלב זה עדיין אין אפשרות של גישה למחיקה של השמעות שלא ע"י או גישה כמנהל או מקליט הקובץ בעצמו.
מחכים שיהיה איזה התקדמות בנושא
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 38 אורחים