אני רוצה לאפשר בבלוג פון לכל מאזין להשאיר הודעות ללא צורך בסיסמת מנהל
אם משהוא יודע אך עושים זאת
נא להגיב בפורום או במייל 3187277@GMAIL.COM
,USV RCV
אני צריך דווקא בלוג פון כי אני רוצה שכולם יוכלו להזין ואפי' לא מצורפים לקבוצה ושיצנטק לקבוצה
עזרה בבלוג פון
-
- הנהלה ראשית
Re: עזרה בבלוג פון
אתה פותח וצאפון, ומשנה את דרך האתר את "הגדרות שיחות נכנסות" ל"כולם יכולים להאזין"
איפה יש את האפשרות הזאת בוואצאפון?אתה פותח וצאפון, ומשנה את דרך האתר את "הגדרות שיחות נכנסות" ל"כולם יכולים להאזין"
בשיגור הודעות "הגדרות קמפיין"איפה יש את האפשרות הזאת בוואצאפון?אתה פותח וצאפון, ומשנה את דרך האתר את "הגדרות שיחות נכנסות" ל"כולם יכולים להאזין"
למה אצלי אין?בשיגור הודעות "הגדרות קמפיין"איפה יש את האפשרות הזאת בוואצאפון?אתה פותח וצאפון, ומשנה את דרך האתר את "הגדרות שיחות נכנסות" ל"כולם יכולים להאזין"
אתה בטוח שיש את זה בוואצאפון?
צודק בווצאפון אין לי את האפשרות...אתה בטוח שיש את זה בוואצאפון?
-
- הנהלה ראשית
כמדומני שדרך הטלפון אפשר להגדיר ש"כולם יכולים להאזין"
תחפור קצת בצד הניהול הטלפוני
זה מושמע בתפריט, אך זה נראה שזה חסום, מכיון שבלחיצה ע"ז, השיחה מועברת לתפריט הראשי.כמדומני שדרך הטלפון אפשר להגדיר ש"כולם יכולים להאזין"
בכניסה לניהול באתר אתה יכול להגדיר סיסמה ורק אח"כ תוכל לשנות שם את הגדרת סיסמהזה מושמע בתפריט, אך זה נראה שזה חסום, מכיון שבלחיצה ע"ז, השיחה מועברת לתפריט הראשי.כמדומני שדרך הטלפון אפשר להגדיר ש"כולם יכולים להאזין"
אכן כן. נראה שזה באג בווצאפון, בבלוג פון זה עובד טובזה מושמע בתפריט, אך זה נראה שזה חסום, מכיון שבלחיצה ע"ז, השיחה מועברת לתפריט הראשי.כמדומני שדרך הטלפון אפשר להגדיר ש"כולם יכולים להאזין"
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 22 אורחים