הגבלת זמן השימוש בשלוחה
-
הגבלת זמן השימוש בשלוחה
יש אפשרות להגביל את זמן השימוש בשלוחה מסוימת (לא דוקא למשתמש מסוים, אלא שימוש של כולם ביחד)?
Re: הגבלת זמן השימוש בשלוחה
תשתמש עם פילטר כניסה לשלוחות לפי תאריך עברי / לועזי / ספירת העומר / חנוכה - כולל הגבלת הפעמים לכניסה לשלוחות עבור כל מאזיןיש אפשרות להגביל את זמן השימוש בשלוחה מסוימת (לא דוקא למשתמש מסוים, אלא שימוש של כולם ביחד)?
-
אני צריך משהו אחר, שבשלוחה לא יוכלו להשתמש יותר משעה לדוגמה.תשתמש עם פילטר כניסה לשלוחות לפי תאריך עברי / לועזי / ספירת העומר / חנוכה - כולל הגבלת הפעמים לכניסה לשלוחות עבור כל מאזיןיש אפשרות להגביל את זמן השימוש בשלוחה מסוימת (לא דוקא למשתמש מסוים, אלא שימוש של כולם ביחד)?
הגבלה לא על כמות כניסות אלא על זמן.
נו???!אני צריך משהו אחר, שבשלוחה לא יוכלו להשתמש יותר משעה לדוגמה.תשתמש עם פילטר כניסה לשלוחות לפי תאריך עברי / לועזי / ספירת העומר / חנוכה - כולל הגבלת הפעמים לכניסה לשלוחות עבור כל מאזיןיש אפשרות להגביל את זמן השימוש בשלוחה מסוימת (לא דוקא למשתמש מסוים, אלא שימוש של כולם ביחד)?
יש את זה כאן!!!
באיזה שעות ובאיזה ימים אתה רוצה להגדיר? בעזהשי"ת אני יעזור לךאני צריך משהו אחר, שבשלוחה לא יוכלו להשתמש יותר משעה לדוגמה.
-
לא הסברתי את עצמי טוב....באיזה שעות ובאיזה ימים אתה רוצה להגדיר? בעזהשי"ת אני יעזור לךאני צריך משהו אחר, שבשלוחה לא יוכלו להשתמש יותר משעה לדוגמה.
אני רוצה שבשלוחה 1 לדוגמה, לא יוכלו להיות בשלוחה יותר מחצי שעה.
שיהיה מונה שסופר כמה זמן היו בשלוחה, ולאחר זמן זה, השלוחה נחסמת.
זה שייך לפיתוחלא הסברתי את עצמי טוב....באיזה שעות ובאיזה ימים אתה רוצה להגדיר? בעזהשי"ת אני יעזור לךאני צריך משהו אחר, שבשלוחה לא יוכלו להשתמש יותר משעה לדוגמה.
אני רוצה שבשלוחה 1 לדוגמה, לא יוכלו להיות בשלוחה יותר מחצי שעה.
שיהיה מונה שסופר כמה זמן היו בשלוחה, ולאחר זמן זה, השלוחה נחסמת.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים