השבוע נכנסו כמה הודעות לתא הקולי של המספר האישי.
לאחר בדיקה קצרה התברר שכל השיחות הנכנסות למספר האישי מגיעות ישירות לתא הקולי.
שיחות נכנסות מטלפון כשר מקבלות את ההודעה: "השירות שניתן ללקוחות הקומה הכשרה אינו כולל את השימוש בתכונה זו"
לאחר חיפוש כאן בפורום הבנתי שכנראה השיבוש נגרם עקב כך שאזלו היחידות במספר האישי שלי.
ואכן לאחר הוספת יחידות הכל חזר לעבוד!
לתועלת כולם אני מביא כאן כמה פרטים כפי שהבנתי מכמה אשכולות בפורום:
1. שיחות נכנסות למספר האישי מחויבות ביחידה לדקה. בין אם המספר האישי שייך לטלפון נייד ובי אם הוא שייך לטלפון נייח.
2. שיחות יוצאות: לנייח בחינם, לנייד בעלות יחידה לדקה.
3. הוספת יחידות אפשרית בתשלום בתפריט הניהול [ # בכניסה למספר האישי] בשלוחה 6.
4. תוספת יחידות ניתנת למי שמרבה להאזין למערכות של ימות המשיח דרך המספר האישי.
מי שיכול להחכים אותנו בעוד פרטים מתבקש לפרסם:
1. מה המדיניות של ימות המשיח בעניין תוספת יחידות - מי מקבל וכמה יחידות לכמה דקות.
2. אלו שנחסם להם המספר מטלפון כשר - האם תועיל להם תוספת יחידות?
יחידות במספר האישי
Re: יחידות במספר האישי
לפי מה שנכתב בעבר בפורום, אין פתרון כרגע לחסימת הכשרים, ונדמה לי גם שאין מספרים חדשים כלל.2. אלו שנחסם להם המספר מטלפון כשר - האם תועיל להם תוספת יחידות?
1 תוספת יחידות מבדיקה שלי בערך עבור כל 6 דקות יוצאות מקבלים יחידה.מי שיכול להחכים אותנו בעוד פרטים מתבקש לפרסם:
1. מה המדיניות של ימות המשיח בעניין תוספת יחידות - מי מקבל וכמה יחידות לכמה דקות.
2. אלו שנחסם להם המספר מטלפון כשר - האם תועיל להם תוספת יחידות?
2 בענין חסימה לטלפון כשר המספר שלי היה חסום בחלק מהחברות לאחר פנייה לוועדת הרבנים הוא נפתח.
-
סתם אם יורשה לי לשאול---
כמה זמן לקח מאז ששוחחת עם ועדת הרבנים עד שפתחו לך???
לא שוחחתי אתם חבר שניסה להתקשר והקו היה חסום לו פנה לוועדה ואחרי כמה שעות זה היה פתוח, הם לא חלמו שזה מספר ווירטואלי.סתם אם יורשה לי לשאול---
סליחה על הבורות, מה זה מספר ווירטואלי??
מספר נייד שמופנה למספר הנייד שלך בו תוכל לקבל שיחות בעלות יחידה לדקה ובמקביל להוציא שיחות ע"י חיוג למספר הווירטואלי תחת זיהוי הווירטואליסליחה על הבורות, מה זה מספר ווירטואלי??
יש למישהו מושג למה ימות צריכים להשתמש בחברה חיצונית (כמדומני 015) ולא יכולים לפתוח מספרים וירטואליים משלהם כך שיעבוד כמו קו תוכן רגיל רק שיהיה נעול על הפנייה כמו מס' וירטואלי רגיל? (וכך נרוויח גישה למערכת דרך האתר של ימות ונראה לי שגם לימות יעלה פחות,)
(לפי איך שאני מבין עצם ההגדרה של המס' כמס' מפנה למס' מסויים משנה את מעמדו מקו תוכן (שיכול לעבוד רק על נייח חוקית... ) למס' וירטואלי שעובד גם במס' נייד,
(לפי איך שאני מבין עצם ההגדרה של המס' כמס' מפנה למס' מסויים משנה את מעמדו מקו תוכן (שיכול לעבוד רק על נייח חוקית... ) למס' וירטואלי שעובד גם במס' נייד,
מה הפירוש "מספרים משלהם"? ימות המשיח איננה מפ"א (מפעיל פנים ארצי - ספק תקשורת) ומספרי מערכות התוכן גם כן יושבים על שרתים של חברות חיצוניות.יש למישהו מושג למה ימות צריכים להשתמש בחברה חיצונית (כמדומני 015) ולא יכולים לפתוח מספרים וירטואליים משלהם
גם כיום יש גישה דרך האתר, אולי אתה מתכוין שתהיה אפשרות לגשת לקבצי הקלטות השיחות וכן הודעות תא קולי?כך נרוויח גישה למערכת דרך האתר של ימות
אני מניח שהם חשבו על זה..נראה לי שגם לימות יעלה פחות
מה זה קשור לזה שועדת הרבנים פתחו את המספר שלך?מספר נייד שמופנה למספר הנייד שלך בו תוכל לקבל שיחות בעלות יחידה לדקה ובמקביל להוציא שיחות ע"י חיוג למספר הווירטואלי תחת זיהוי הווירטואליסליחה על הבורות, מה זה מספר ווירטואלי??
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים