יש לי קבצים בסדר עולה אך לא עוקב
אני רוצה לשנות את המספור לעוקב
שה אומר שיחליף את המספור באופן אוטומטי
שינוי המספור בשלוחת השמעת קבצים
-
- מיקום: 770 EASTERN PKWY, BROOKLYN NY, 11213. NEY YORK, USA.
Re: שינוי המספור בשלוחת השמעת קבצים
תגזור את כל הקבצים ותעביר אותם לשלוחה אחרת, ואחר כך תחזיר אותם לשלוחה.
עד כמה שידוע לי שאם מעבירים קבצים מתחלף הסדר זה כבר עלה לפורום מעתיק בסדר הפוךתגזור את כל הקבצים ותעביר אותם לשלוחה אחרת, ואחר כך תחזיר אותם לשלוחה.
בדקתי את זה שוב אם המספרים עוקבים אז אפשר להפוך את סדר ההקלטות וישאר הסדר אבל אם יש חורים שהקבצים אינם בסדר עוקב אז יקרה בלגן שלם ועדיף לא לנסותעד כמה שידוע לי שאם מעבירים קבצים מתחלף הסדר זה כבר עלה לפורום מעתיק בסדר הפוךתגזור את כל הקבצים ותעביר אותם לשלוחה אחרת, ואחר כך תחזיר אותם לשלוחה.
איך אני יכול להעתיק יותר מ10 השמעות - הוא לא נותן לי לתפוס יותר
אתה מסמן כמה שאתה יכול יורד ואוחז את מקש קונטרול (Ctrl) ומסמן עוד כמה שאתה רוצהאיך אני יכול להעתיק יותר מ10 השמעות - הוא לא נותן לי לתפוס יותר
אני מנסה והוא לא נותן ליאתה מסמן כמה שאתה יכול יורד ואוחז את מקש קונטרול (Ctrl) ומסמן עוד כמה שאתה רוצהאיך אני יכול להעתיק יותר מ10 השמעות - הוא לא נותן לי לתפוס יותר
כי זה מקטין את גודל הגופן
כנראה לא הסברתי נכוןאני מנסה והוא לא נותן ליאתה מסמן כמה שאתה יכול יורד ואוחז את מקש קונטרול (Ctrl) ומסמן עוד כמה שאתה רוצהאיך אני יכול להעתיק יותר מ10 השמעות - הוא לא נותן לי לתפוס יותר
אתה מסמן, יורד/גולל(ולא מקיש כלום),מקיש Ctrl, ומסמן שוב
גם בלי להקיש הוא לא יורד לי מעבר ל9כנראה לא הסברתי נכוןאני מנסה והוא לא נותן ליאתה מסמן כמה שאתה יכול יורד ואוחז את מקש קונטרול (Ctrl) ומסמן עוד כמה שאתה רוצה
אתה מסמן, יורד/גולל(ולא מקיש כלום),מקיש Ctrl, ומסמן שוב
לא הבנתי???גם בלי להקיש הוא לא יורד לי מעבר ל9
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים