תפריט מורחב
תפריט מורחב
אני מעוניין לפתח קו תוכן עם יותר מ9 שלוחות. בעיקר לשלוחת הש"ס שכל חלק בש"ס יקבל שלוחה וכן לשלוחת עה"ת שכל פרשה על התורה יקבל שלוחה כך שאני צריך יותר מ 9 שלוחות, בסטנדרט אין אפשרות כזו, אולי מישהו יודע להדריך אותי בצורה שכן יוכלו?
Re: תפריט מורחב
צריך להגדיר בתוך קובץ ext.ini כך:
type=menu
digits=2
בדוגמא כאן מוגדר שאפשר להקיש בתפריט 2 ספרות
אפשר לשנות את המספר שמופיע בהגדרה.
בהצלחה.
type=menu
digits=2
בדוגמא כאן מוגדר שאפשר להקיש בתפריט 2 ספרות
אפשר לשנות את המספר שמופיע בהגדרה.
בהצלחה.
-
אל תשכח אחרי זה שאם הגדרת שהשלוחות יהיו 2 ספרות להגדיר את שלוחה 1 בתור 01, אחרת זה לא יעבוד ואם הגדרת 3 ספרות צריך ששלוחה 1 [דוגמא] תהיה 001
בו"ה
בו"ה
את זה אני רוצה למנוע שלא יצטרכו תמיד להקיש דו ספרתי, אלא שידע לחכות מס' שניות מוגדרות מראש וינתב לשלוחה שהקישו. כמו בקול הלשון.
-
ככה זה עובד למשל בשלוחה 01 ואם אתה מקיש 1 זה מחכה 3 שניות וזה עובר לשלוחה 01 בבקשה
בדקתי את זה כעת ואכן אם מקישים 1לשלוחה 01 הוא מעביר לשלוחה, אמנם רק לאחר 5-7 שניות שזה די הרבה, האם ניתן לשנות את זמן השניות לתגובה?
לדעתי מספיק שיחכה 2 שניות לאחר הקשה, מאחר שמבדיקה שעשיתי עולה שאורך הקשה על 2-3 מקשים לבן אדם איטי הוא 3 שניות, -ממוצע פחות משניה לכל ספרה, מכאן נבין שלאחר 2 שניות ללא הקשה סיים את ההקשה.
לדעתי מספיק שיחכה 2 שניות לאחר הקשה, מאחר שמבדיקה שעשיתי עולה שאורך הקשה על 2-3 מקשים לבן אדם איטי הוא 3 שניות, -ממוצע פחות משניה לכל ספרה, מכאן נבין שלאחר 2 שניות ללא הקשה סיים את ההקשה.
תוסיף את הקוד הזה לרשימה:
timeout=2
בהצלחה...
timeout=2
בהצלחה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 57 אורחים