אני רוצה לתת למאזינים אפשרות לנתב אותם למערכת ווצאפ, אבל שהשיחה תצא עם זיהוי מספר המערכת שלי, היות ולווצאפ לא ניתן לגשת כי אם ממספר מזוהה, כך אני יוסיף לוואפ את מספר המערכת שלי כחבר, וכך כל מי שיגיע באמצעות המערכת יהיה לו גישה לווצאפ.
יש כיום אפשרות כזו במערכות ivr2 ?
תודה לכל המשיבים
הפניית שיחות מהמערכת עם זיהוי מספר המערכת
Re: הפניית שיחות מהמערכת עם זיהוי מספר המערכת
יש למישהוא תשובה בבקשה ?
היות וזה הפניה פנימית בתוך מערכות ימות המשיח אין צורך בזיהוי
אני ממש מודה לך על תגובתך, אבל אני בדקתי, כאשר אני מתקשר למערכת ע"י מס' שלא מזוהה בווצאפפון הוא לא נותן להיכנס.
ושוב תודה לך ישראלי, אשמח לקבל תשובה ממישהוא.
מדוע שלא תפתח שלוחה routing?
אכן אם תתקשר מהנייד שלך הוא לא יתן לךאני ממש מודה לך על תגובתך, אבל אני בדקתי, כאשר אני מתקשר למערכת ע"י מס' שלא מזוהה בווצאפפון הוא לא נותן להיכנס.
אבל כאשר אתה מפנה מהמערכת שלך בהפניה פנימית לוואצפ אין סיבה שזה לא יעבוד - תנסה תבין
אתה בטוח במה שאתה כותב ?אכן אם תתקשר מהנייד שלך הוא לא יתן לך
אבל כאשר אתה מפנה מהמערכת שלך בהפניה פנימית לוואצפ אין סיבה שזה לא יעבוד - תנסה תבין
כי אני ניסיתי להשתמש בrouting ואני בודק במערכת הווצאפפון מה המס' שנכנס למערכת אני רואה את המספר האישי שלי ולא את מס' המערכת, זאת אומרת שאם יבצע ניתוב כזה מאזין שהוא לא מזוהה בווצאפפון, הוא יחסם.
להלן הקוד שהכנסתי, אולי טעיתי במשהו:
קוד: בחירת הכל
type=routing_yemot
routing_yemot_number=0799777777
תודה לכל העוזרים והמסייעים
ובמיוחד לך ישראלי, אתה לא מתייאש...
תחסום את מס' הטל' שלך בוואצפ ותבדוק אם הוא מעביר אותך - לדעתי זה יעביר לך את השיחהאתה בטוח במה שאתה כותב ?אכן אם תתקשר מהנייד שלך הוא לא יתן לך
כי אני ניסיתי להשתמש בrouting ואני בודק במערכת הווצאפפון מה המס' שנכנס למערכת אני רואה את המספר האישי שלי ולא את מס' המערכת, זאת אומרת שאם יבצע ניתוב כזה מאזין שהוא לא מזוהה בווצאפפון, הוא יחסם.
להלן הקוד שהכנסתי, אולי טעיתי במשהו:אנא עיזרו לי זה חשוב לי מאוד (אני לא אוהב להשתמש במילה דחוף )קוד: בחירת הכל
type=routing_yemot
routing_yemot_number=0799777777
תודה לכל העוזרים והמסייעים
ובמיוחד לך ישראלי, אתה לא מתייאש...
ניסיתי אכן, וזה לא מעביר, תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 16 אורחים