האם שייך לחבר שיחות טלפון בשיחה נכנסת דרך API משהו כמו ראוטינג הפוך?
אני מתכוון, כמו שאפשר לעשות שיחה יוצאת ולחבר את כל השיחות ביחד, האם יש איזה רעיון לעשות את זה גם בשיחה נכנסת?
(--אחר כך אני ישאל איך להשתלט על הקווים, אבל נלך אחד אחד...)
למה זה חשוב לי?
היעד הוא לשלוט על חדר ועידה. כלומר, מספיק שלאחד יש רעש ברקע ואף אחד לא שומע כלום. אם נצליח לבנות שליטה של המנהל דרך האתר על המקרופונים של המשתתפים אולי זה יהיה לנו התחלה של מיני ZOOM......
דבר נדרש מאוד מאוד בציבור שלנו והחשיבות גוברת בכל יום כרגע!!!!
יצירה של חדר ועידה חכם
Re: יצירה של חדר ועידה חכם
כנראה לא מחדש לך אבל אפשר ללחוץ על אפס להשתקה כללית
העליתי פעם רעיון דומה https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=5&t=3164
זה אפשרי לבניההאם שייך לחבר שיחות טלפון בשיחה נכנסת דרך API משהו כמו ראוטינג הפוך?
אני מתכוון, כמו שאפשר לעשות שיחה יוצאת ולחבר את כל השיחות ביחד, האם יש איזה רעיון לעשות את זה גם בשיחה נכנסת?
(--אחר כך אני ישאל איך להשתלט על הקווים, אבל נלך אחד אחד...)
למה זה חשוב לי?
היעד הוא לשלוט על חדר ועידה. כלומר, מספיק שלאחד יש רעש ברקע ואף אחד לא שומע כלום. אם נצליח לבנות שליטה של המנהל דרך האתר על המקרופונים של המשתתפים אולי זה יהיה לנו התחלה של מיני ZOOM......
דבר נדרש מאוד מאוד בציבור שלנו והחשיבות גוברת בכל יום כרגע!!!!
אבל זה דורש פיתוח של ימות המשיח
ואני לא חושב שיש מישהו שישקיע את כל הכסף בפיתוח
מתי שאחר כך ימות ישחררו את זה לכולם.
אולי בתור קבוצה זה יכול להיות
תיצור איתי קשר במייל
ivr2pc@gmail.com
ונראה אולי אפשר לגבש משהו
נראה לי ששלב מקדים וחשוב זה לזהות מי המרעיש
אולי אפשר להוסיף באתר בשיחות נכנסות סימון שמראה את עוצמת הווליום אצל המאזינים בצורה ויזואלית
אולי אפשר להוסיף באתר בשיחות נכנסות סימון שמראה את עוצמת הווליום אצל המאזינים בצורה ויזואלית
-
וגם חייב אינטרנט נורמלי (מה שאין לי יש לי אינטרנט דפוק)נראה לי ששלב מקדים וחשוב זה לזהות מי המרעיש
גם אצלנו סובלים מהבעיה הזאת, שיש מי שמרעיש ולפעמים אף מפריע, אולי, בכוונה.נראה לי ששלב מקדים וחשוב זה לזהות מי המרעיש
אם אני לוחץ *0 ומשתיק את החדר ועידה, ותלמיד רוצה לשאול שאלה באמצע זה בעיה.
מה אפשר לעשות?
פשוט שאותו תלמיד ישחרר לרגע השאלה את הדיבור על ידי לחיצה כוכבית 1 ואחר כך תשתיק את כולם שוב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 4 אורחים