הצמדת חלקים של הקלטות שישמעו אחת אחרי השניה
הצמדת חלקים של הקלטות שישמעו אחת אחרי השניה
מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר בשלוחת השמעת קבצים כמה קבצים שיהיו ברצף, כאילו הם הקלטה אחת רצופה? (עדיף שהם יהיו מחוברים גם אם אעביר אותם מקום) זכור לי שראיתי איפה שהוא הגדרה כזו.. אם אפשר לכתוב/הפניה או שאין כזה דבר? תודה שבוע טוב!
Re: הצמדת חלקים של הקלטות שישמעו אחת אחרי השניה
או לעשות כותרת לשיעורמישהו יודע אם יש אפשרות לחבר בשלוחת השמעת קבצים כמה קבצים שיהיו ברצף, כאילו הם הקלטה אחת רצופה? (עדיף שהם יהיו מחוברים גם אם אעביר אותם מקום) זכור לי שראיתי איפה שהוא הגדרה כזו.. אם אפשר לכתוב/הפניה או שאין כזה דבר? תודה שבוע טוב!
או להוריד את הביפ בשלוחה
-
בכותרת אין את כל ההקשות במהלך האזנה וחייבים לשמוע את כולה...
אז אין אפשרות שרק חלק מההלקטות יהיו ברצף וכל השאר נפרדות, אאכ עושים כותרות לכל קובץ חדש?או לעשות כותרת לשיעורמישהו יודע אם יש אפשרות לחבר בשלוחת השמעת קבצים כמה קבצים שיהיו ברצף, כאילו הם הקלטה אחת רצופה? (עדיף שהם יהיו מחוברים גם אם אעביר אותם מקום) זכור לי שראיתי איפה שהוא הגדרה כזו.. אם אפשר לכתוב/הפניה או שאין כזה דבר? תודה שבוע טוב!
או להוריד את הביפ בשלוחה
יש אפשרות לחבר את זה בתוכנה חיצונית כמו אודיו סיטי
תנסה את זה אולי (תעדכן בבקשה אם עובד):מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר בשלוחת השמעת קבצים כמה קבצים שיהיו ברצף, כאילו הם הקלטה אחת רצופה? (עדיף שהם יהיו מחוברים גם אם אעביר אותם מקום) זכור לי שראיתי איפה שהוא הגדרה כזו.. אם אפשר לכתוב/הפניה או שאין כזה דבר? תודה שבוע טוב!
קוד: בחירת הכל
type=playfile
timeout=1
play_beep=no
say_length=no
תודהתנסה את זה אולי (תעדכן בבקשה אם עובד):מישהו יודע אם יש אפשרות לחבר בשלוחת השמעת קבצים כמה קבצים שיהיו ברצף, כאילו הם הקלטה אחת רצופה? (עדיף שהם יהיו מחוברים גם אם אעביר אותם מקום) זכור לי שראיתי איפה שהוא הגדרה כזו.. אם אפשר לכתוב/הפניה או שאין כזה דבר? תודה שבוע טוב!קוד: בחירת הכל
type=playfile
timeout=1
play_beep=no
say_length=no
ההגדרה האחרונה ואחת לפניה זה בלי ביפ ובלי השמעת משך הקלטה?
מה זה השתיים הראשונות?
אפשר להגדיר שישמיע משך שיחה בהקלטות מעל עשרים דק' לדוג' ורק מתחת לעשרים דק' לא ישמיע?
1. כןההגדרה האחרונה ואחת לפניה זה בלי ביפ ובלי השמעת משך הקלטה?
מה זה השתיים הראשונות?
אפשר להגדיר שישמיע משך שיחה בהקלטות מעל עשרים דק' לדוג' ורק מתחת לעשרים דק' לא ישמיע?
2. סוג השלוחה (השמעת קבצים) והגבלת זמן בסיום לפי שניות, זה ניסוי שלי אבל חושב שזה יעבוד - שיחכה שניה 1 (המינימום) בין הקלטה להקלטה
3. לא חושב, הברירת מחדל במערכת זה שפחות מ5 דקות לא משמיע אורך, יותר מ5 דקות משמיע אורך
בהצלחה!
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 17 אורחים