יאללה נתחילקצת ארוך אבל מקוה שתסלחו לי!
יש בפניך מספר דרכים לסדר את זה אבל חשוב להדגיש שבגלל שאתה מעוניין להגביל כניסה של תלמידים לכיתות אחרות תצטרך להכין כמה קבצים ולא מספיק קובץ listallinformation בלבד.אז איך מגדירים?
אני מעוניין ש...
1. שלמערכת כל אחד יוכל להכנס (בלי שום סיסמה)
2. שלשלוחות 1-8 יוכלו להכנס רק עם זיהוי אישי (תעודת זהות)
3. שכל תלמיד יוכל להכנס רק לכיתה שלו.
לפני שנתחיל אני יוצא מתוך נקודת הנחה שיש לך את מספרי הזהות של כל התלמידים.
וכעת לעבודה
1. צור קובץ בשם ListAllInformation.ini ותסדר בו את הנתונים בצורה הבאה: בעמודה הראשונה תרשום את תעודות הזהות של כל התלמידים. בעמודה השנייה תרשום את הספרה 1. בעמודה השלישית תרשום את השמות של כל התלמידים.
2. צור קובץ בשם IdListMessage.ini שבו תרשום לאן להעביר כל תלמיד. את הנתונים יש להכניס בצורה הבאה:
קוד: בחירת הכל
111111111=g-/1
222222222=g-/2
333333333=g-/3
3. תפתח תיקייה חדשה בשלוחה הראשית בשם EnterID ותעלה לשם את הקובץ ListAllInformation.ini
4. תפתח תיקייה בשלוחה הראשית בשם הפניה ותגדיר בה את ההגדרות הבאות
type=id_list_message
enter_id_type=list_all_information
login_add_val_name=yes
6. תגדיר בשלוחה הראשית כך
type=menu
text_extensions=yes
1=הפניה
2=הפניה
3=הפניה
4=הפניה
5=הפניה
6=הפניה
7=הפניה
8=הפניה
בהצלחה
היה לך כאן בלבול גדול בין ההגדרות ואני אפרט
אין צורך בזה. תיקיית EnterID רלוונטית רק לשלוחה הראשית ולא לשלוחות פנימיות במערכת1. יצרתי תיקיה בשם EnterID בשלוחה 5 (לפי הכללים של "צור שלוחה" וכו')
האם בקובץ הזה הכנסת את כל רשימת התלמידים בבית הספר או רק את רשימת התלמידים של כיתה ה? נשמח שתציין2. יצרתי קובץ במחשב בשם ListAllInformation.ini (קובץ אקסל>שמירה בשם csv > פתיחה באמצעות פנקס רשומות > שמירה בשם > utf8 ושם הקובץ ListAllInformation.ini)
כאמור בסעיף 1 אין צורך בתיקיית EnterID בשלוחות הפנימיות וממילא אין צורך בפעולה זו3. נכנסתי במערכת לתיקיה EnterID שבשלוחה 5 > "העלה קובץ" > העליתי את הקובץ.
כאן הטעות הגדולה שלך כי ברגע שהגדרת זיהוי לפי תעודת זהות אז כל אחד שמקיש תעודת זהות תקינה יכול להיכנס והמערכת לא מתחשבת באף קובץ4. עמדתי על שלוחה 5 > "הגדרות מתקדמות" וזה מה שהגדרתי:
type=menu
title=כיתה ה
enter_id=yes
enter_id_type=teudat_zehut
login_add_val_name=yes
ברור שלא יעבוד הגדרת הגדרות שגויותוזה לא עובד!!!!!!!!!!!!!
אשמח לעזור לך במייל דלעילאנא מומחים יקרים עזרו לי להבין איפה טעיתי!!!!!!!
באם זה מורכב יותר, אני מוכן לשלם 50 ש' לפעולה ספציפית זו (0504111006)