מערכת אחת בשתי שפות
מערכת אחת בשתי שפות
האם שייך לעשות מערכת אחת (או אחת + אחת משוכפלת) אשר התוכן (הודעות,שיעורים ושידורים) שווה אבל עם 2 שפות שונות בתפריטים?
Re: מערכת אחת בשתי שפות
אתה יכול לכתוב בגדול...
יש אפשרות במודול השמעת קבצים שיהיה אפשר לשמוע קבצים ממקום אחר במערכת...
ובתוך כל מודול השמעת קבצים בשפה האנגלית, אתה מכניס את הקוד לעיל עם אותו מיקום שלוחה בשפה העברית. (או להפך)
מקווה שהבנת אותי.
בהצלחה...
ז"א שאתה פותח שני תפריטים (לדוגמה: 1 לעברית 2 לאנגלית).הפעלת שלוחה אחרת:
באם רוצים להגדיר השמעת קבצים על שלוחה אחרת ניתן להגדירבדוגמא הוא מפעיל את שלוחה 1/2 עם כל הקבצים הנמצאים בתוכוקוד: בחירת הכל
folder_to_play=1/2
ובתוך כל מודול השמעת קבצים בשפה האנגלית, אתה מכניס את הקוד לעיל עם אותו מיקום שלוחה בשפה העברית. (או להפך)
מקווה שהבנת אותי.
בהצלחה...
-
- מיקום: 770 EASTERN PKWY, BROOKLYN NY, 11213. NEY YORK, USA.
זה יעזור לו רק לשלוחות השמעות קבצים. אם יש לו עוד הגדרות, הוא יצטרך לשכפל את כל השלוחות.
וחוצמזה אני מעוניין שלא יהיה מעבר בין השפות אלא מערכת מושלמת לכל אחת. כאן ע"י הקשת # מגיעים למערכת השנייה.זה יעזור לו רק לשלוחות השמעות קבצים. אם יש לו עוד הגדרות, הוא יצטרך לשכפל את כל השלוחות.
-
תצטרך לשכפל את כל השלוחות במערכת (קצת כאב ראש. גם לעשות את זה, ובעיקר - שבכל שינוי צריך לזכור לעדכן את שתי השלוחות...), ורק בשלוחות השמעות קבצים תוכל להגדיר
קוד: בחירת הכל
folder_to_play=
1. זה לא עונה על מה שכתבתי מקודם.תצטרך לשכפל את כל השלוחות במערכת (קצת כאב ראש. גם לעשות את זה, ובעיקר - שבכל שינוי צריך לזכור לעדכן את שתי השלוחות...), ורק בשלוחות השמעות קבצים תוכל להגדיר קוד: בחירת הכל
folder_to_play=
2. אני חותר יותר לכיוון פתיחת מערכת נפרדת לגמרי שתהא מעודכנת מן המערכת המקורית (הפניה לשלוחה מסוימת) הבעיה שלאחר שהופנו למערכת השניה כבר נשארים שם...
-
איזה תוכן אתה צריך מהמערכת הישנה? אם זה רק תכנים של השמעת קבצים אתה יכול להשתמש באפשרות 'שיתוף עם מערכות אחרות' (זה יוצר copy link למערכת החדשה), ואז אתה לא צריך להפנות למערכת הישנה.
אם יש עוד הגדרות, אתה יכול לעשות במערכת הישנה שלוחת הפניה למערכת החדשה ("לעברית הקש 1, לאנגלית/אידיש הקש 2" כש1 מפנה לשלוחה בתוך המערכת ו2 מפנה למערכת החדשה).
---
ואגב
אם יש עוד הגדרות, אתה יכול לעשות במערכת הישנה שלוחת הפניה למערכת החדשה ("לעברית הקש 1, לאנגלית/אידיש הקש 2" כש1 מפנה לשלוחה בתוך המערכת ו2 מפנה למערכת החדשה).
---
ואגב
אי אפשר להפנות לשלוחה מסויימת (יש אפשרות לקבל בשירות לקוחות מספר טלפון שיפנה לשלוחה מסויימת במערכת, אבל זה בתשלום).(הפניה לשלוחה מסוימת)
copy link זה לא רק לקובץ מסוים?איזה תוכן אתה צריך מהמערכת הישנה? אם זה רק תכנים של השמעת קבצים אתה יכול להשתמש באפשרות 'שיתוף עם מערכות אחרות' (זה יוצר copy link למערכת החדשה), ואז אתה לא צריך להפנות למערכת הישנה.
---
ואגבאי אפשר להפנות לשלוחה מסוימת (יש אפשרות לקבל בשירות לקוחות מספר טלפון שיפנה לשלוחה מסוימת במערכת, אבל זה בתשלום).(הפניה לשלוחה מסוימת)
אני מעוניין שכל שיעור\הודעה חדשים שנכנסים בשלוחות השמעת קבצים לא יצטרכו להכניס אותם גם במערכת השנייה אלא זה יהיה אוטומטי.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 18 אורחים