אני יודע על ישיבות (כמו תפרח וולפסון) שעשו את זה. אני רק לא יודע למי לפנות. אני צריך מישהו שיסדר לי מערכת כזו שעובדת נורמלי גם בחדרי ועידה,
והתשלום - כמה שצריך. מישהו יודע משהו בנושא?
אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
-
Re: אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
אם אתה צריך רק חדר ועידה יש המון חברות שתוכל לפתוח שם קו.אני יודע על ישיבות (כמו תפרח וולפסון) שעשו את זה. אני רק לא יודע למי לפנות. אני צריך מישהו שיסדר לי מערכת כזו שעובדת נורמלי גם בחדרי ועידה,
והתשלום - כמה שצריך. מישהו יודע משהו בנושא?
אך ממשק מושלם לעריכת הנתונים וכו'-אין להם מתחרים...
Re: אם אני יחבר שרת חיצונית למערכת של ימות המשיח האם יעבוד טוב המערכת ללא קריסות ובעיות?
השאלה אם החברות האלו יושבות על שרתים אחרים שזה יעבוד טוב
ידוע לך?
ידוע לך?
שרתים אחרים בטוח כי אין להם שום קשר לימות האם לא יהיה עומס יכול להיות שיש להם פחות אנשים ולכן יהיה פחות עומס אבל זה לא חינם זה ממש יקר אם לוקחים משהו פרטיהשאלה אם החברות האלו יושבות על שרתים אחרים שזה יעבוד טוב
ידוע לך?
תעשה טובהשרתים אחרים בטוח כי אין להם שום קשר לימות האם לא יהיה עומס יכול להיות שיש להם פחות אנשים ולכן יהיה פחות עומס אבל זה לא חינם זה ממש יקר אם לוקחים משהו פרטיהשאלה אם החברות האלו יושבות על שרתים אחרים שזה יעבוד טוב
ידוע לך?
תן פרטים
הכסף הוא הבעיה האחרונה
יש חברות שונות בתחום שנותנים השמעת קבצים ושידור חי לא הרבה דברים נוספים חלקם זולים יותר וחלקם פחות יש לי שני לקוחות על מערכות כאלו כעת.
חברה אחת זה 1000 ש"ח הקמה + 3 ש"ח לתלמיד לחודש חברה נוספת 250 ש"ח הקמה + עלות שרת כפי כמות התלמידים, למיטב ידיעתי החברה השניה כבר לא לוקחת בשלב זה עוד לקוחות.
למיטב הבנתי יש אופצייה בימות המשיח שאמורה להתחיל לעבוד עוד ימים ספורים ללא עומסים בתשלום נמוך יחסית לחברות האחרות
חברה אחת זה 1000 ש"ח הקמה + 3 ש"ח לתלמיד לחודש חברה נוספת 250 ש"ח הקמה + עלות שרת כפי כמות התלמידים, למיטב ידיעתי החברה השניה כבר לא לוקחת בשלב זה עוד לקוחות.
למיטב הבנתי יש אופצייה בימות המשיח שאמורה להתחיל לעבוד עוד ימים ספורים ללא עומסים בתשלום נמוך יחסית לחברות האחרות
אני ממש מקווה!!!למיטב הבנתי יש אופצייה בימות המשיח שאמורה להתחיל לעבוד עוד ימים ספורים ללא עומסים בתשלום נמוך יחסית לחברות האחרות
ידוע לך אם בחברות שציינת יש אופציה לשידור חי שכל המאזינים נמצאים אוטומטית בהשתקה ורק אם לוחצים על מקש כלשהו אפשר לדבר? (זה נחוץ מאד לשיעורים, לכן לקחנו את ימות)?
באחד החברות המנהל יכול להשתיק את כולם אבל הם תמיד יכולים במקש כלשהו לחזור לדבר. (הבנתי שבעתיד יהיה מקש חסימה).אני ממש מקווה!!!למיטב הבנתי יש אופצייה בימות המשיח שאמורה להתחיל לעבוד עוד ימים ספורים ללא עומסים בתשלום נמוך יחסית לחברות האחרות
ידוע לך אם בחברות שציינת יש אופציה לשידור חי שכל המאזינים נמצאים אוטומטית בהשתקה ורק אם לוחצים על מקש כלשהו אפשר לדבר? (זה נחוץ מאד לשיעורים, לכן לקחנו את ימות)?
חברה היקרה יותר יש ככה בהחלט, + אפשרות הצבעה של תלמיד שרוצה לדבר והמורה מאשר לו
נשמע טוב.
איפה פונים אליך?
איפה פונים אליך?
אולי קודם נחכה לראות אם זה הולך לקרות. מה הצפי??למיטב הבנתי יש אופצייה בימות המשיח שאמורה להתחיל לעבוד עוד ימים ספורים ללא עומסים בתשלום נמוך יחסית לחברות האחרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 18 אורחים