שלוחה לשמיעת הודעות קמפיין
שלוחה לשמיעת הודעות קמפיין
יש אפשרות לשמוע בשלוחה מסוימת את כל ההודעות קמפיין גם הישנות יותר ולא עם לינק RECORD שאז זה משיע רק את ההקלטה הקיימת
Re: שלוחה לשמיעת הודעות קמפיין
אתה יכול לעשות שלוחה של הקלטת הודעות שמכניס לתיקיה מסוימת וגם מכניס לתוך הקמפייןיש אפשרות לשמוע בשלוחה מסוימת את כל ההודעות קמפיין גם הישנות יותר ולא עם לינק RECORD שאז זה משיע רק את ההקלטה הקיימת
קוד: בחירת הכל
type=record
folder_move=template-1
כאן תכתוב איזה מספר קמפיין
copy_record_link=/1
כאן תכתוב איזה שלוחה אתה מעונין שיכנס ההודעה
אני מתכון שגם עם החלפתי הודעה אז ישמעו את הודעת הקמפיין הקודמת כי עם עושים לינק ריקורד אז הוא לא משמיע את הודעות הקמפיין הקודמות יתכן ואפשר לעשות הפוך ולעשות לינק ריכורד לרשימת התפוצה הבעיה היא שאם כן לא נמחק הודעת הקמפיין הקודמת ואז לא בטוח שהוא יעלה את זה בתור הודעת הקמפייןאתה יכול לעשות שלוחה של הקלטת הודעות שמכניס לתיקיה מסוימת וגם מכניס לתוך הקמפייןיש אפשרות לשמוע בשלוחה מסוימת את כל ההודעות קמפיין גם הישנות יותר ולא עם לינק RECORD שאז זה משיע רק את ההקלטה הקיימתקוד: בחירת הכל
type=record
folder_move=template-1
כאן תכתוב איזה מספר קמפיין
copy_record_link=/1
כאן תכתוב איזה שלוחה אתה מעונין שיכנס ההודעה
זה עשוי בשביל זה
כך שאין פה מה להיות בטוח או לא!
ההודעת קמפין מוחלפת. ולתיקיה נכנס כל פעם הקובץ החדש בנוסף לקובץ הישן
בהצלחה
בהצלחה
לא נכון שים לב לשאלה שלי מה שאמרת אני יודע שזה עובד אבל אם מגדירים ככה הוא משמיע רק את ההודעת קמפיין האחרונה ואני רוצה שישמיע את כל הודעות הקמפיין שגם אם מחליפים הודעת קמפיין הקודמת תשאר בשלוחה של ההשמעת קבציםזה עשוי בשביל זה
בהצלחה
פעם שלישית !לא נכון שים לב לשאלה שלי מה שאמרת אני יודע שזה עובד אבל אם מגדירים ככה הוא משמיע רק את ההודעת קמפיין האחרונה ואני רוצה שישמיע את כל הודעות הקמפיין שגם אם מחליפים הודעת קמפיין הקודמת תשאר בשלוחה של ההשמעת קבציםזה עשוי בשביל זה
בהצלחה
תגדיר מה שכתבתי לך בשלוחה של ההקלטות
ותעשה שלוחה של השמעת קבצים לדוגמא 1 וכל הקלטה חדשה תיכנס כקובץ נוסף להשמעת קבצים. וגם תחליף את הודעת הקמפין
אתה בדקת?
אכן יש שם כמה קבצים בשלוחה אבל כולם משמיעים את ההודעה האחרונה כי זה קופי לינק
כך זה אצלי בכ"א
אכן יש שם כמה קבצים בשלוחה אבל כולם משמיעים את ההודעה האחרונה כי זה קופי לינק
כך זה אצלי בכ"א
'גבאי' צודק, יש לי כזה קו, וזה עובד כך
אם אתה מאד רוצה שכל הודעות הקמפיין ישמרו מיד בהתחלה, תעשה הפניה משלוחה ראשית מיד לשלוחה 1, וכך מי שיחזור ישמע את כל ההודעות, גם ישנים
אם אתה מאד רוצה שכל הודעות הקמפיין ישמרו מיד בהתחלה, תעשה הפניה משלוחה ראשית מיד לשלוחה 1, וכך מי שיחזור ישמע את כל ההודעות, גם ישנים
אני עשיתי את זה עוד לפני שפתחתי את הנושא בכלל ובכל זאת הוא משמיע רק את ההקלטה האחרונה בכמה שיכפולים ולפעמים גם כמה הודעות קודמותפעם שלישית !לא נכון שים לב לשאלה שלי מה שאמרת אני יודע שזה עובד אבל אם מגדירים ככה הוא משמיע רק את ההודעת קמפיין האחרונה ואני רוצה שישמיע את כל הודעות הקמפיין שגם אם מחליפים הודעת קמפיין הקודמת תשאר בשלוחה של ההשמעת קבציםזה עשוי בשביל זה
בהצלחה
תגדיר מה שכתבתי לך בשלוחה של ההקלטות
ותעשה שלוחה של השמעת קבצים לדוגמא 1 וכל הקלטה חדשה תיכנס כקובץ נוסף להשמעת קבצים. וגם תחליף את הודעת הקמפין
לא נכון הוא משמיע כמה פעמים את ההודעת קמפיין כי יש כמה קופי לינקים שמשמיעים את ההודעת הקמפיין הנוכחית'גבאי' צודק, יש לי כזה קו, וזה עובד כך
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים