כן לזה התכוונתי השאלה אם ברגע שהשלוחה מוגדרת כקבלת צינתוק אפשר לבנות מתחתיה שלוחות
שאלה נוספת אם אפשר לעשות שכל בחור שעדין לא אישר קבלת צינתוק יעבור לשלוחה שעשיתי לקבלת צינתוקים
צינטוק
-
Re: צינטוק
אפשר לעשות שלוחות אבל זה לא יעבור אוטומטי למי שיכנס לשלוחת הצינתוקכן לזה התכוונתי השאלה אם ברגע שהשלוחה מוגדרת כקבלת צינתוק אפשר לבנות מתחתיה שלוחות
שאלה נוספת אם אפשר לעשות שכל בחור שעדין לא אישר קבלת צינתוק יעבור לשלוחה שעשיתי לקבלת צינתוקים
-
אני מצטרף לשאלה הנוספתכן לזה התכוונתי השאלה אם ברגע שהשלוחה מוגדרת כקבלת צינתוק אפשר לבנות מתחתיה שלוחות
עשיתי פקודה:
check_list_tzintuk=333
check_list_tzintuk_active_go_to=/05
check_list_tzintuk_none_go_to=/01
זה לא עובד
אולי ישנה דרך אחרת לזה?
ומה עושים אם ההקלטות בששלוחה אפס ובשלוחות מ1 עד 9 זה שמיעת השאלות??אתה צריך לעשות 3 שלוחות
אחת שלוחת הרשמה לצינתוקים נניח שלוחה 2שלוחה נוספת (מספר 1) להשארת הודעותקוד: בחירת הכל
type=tzintuk
מספר הרשימה לדוגמא
list_tzintuk=123ושלוחה נוספת של הפעלת צינתוקים (מומלץ בתוך תיקיה שאין גישה אליה כמו למשל /1/1)קוד: בחירת הכל
type=record
סוג שלוחת הקלטות
לאחר סיום ההקלטה מועבר לשלוחת הצינתוק
record_end_goto=/1/1
ההגדרה שלה היא(יתכן והשורה השלישית מיותרת/מפריעה)קוד: בחירת הכל
type=tzintuk
מספר הרשימה שאליה נרשמו בשלוחה 2
list_tzintuk=123
מפעיל את השלוחה כמנהל
tzintuk_admin=yes
מפעיל צינתוק ישיר בלי תפריט
run_tzintuk_automat=yes
בהצלחה
ועוד משהואאני צריך לעשות בכל שלוחה הרשמה???
תודה אין עליכם שאתם עונים לכולם פה מדהימים!!!
לא הבנתי מה שאלת?ומה עושים אם ההקלטות בששלוחה אפס ובשלוחות מ1 עד 9 זה שמיעת השאלות??אתה צריך לעשות 3 שלוחות
אחת שלוחת הרשמה לצינתוקים נניח שלוחה 2שלוחה נוספת (מספר 1) להשארת הודעותקוד: בחירת הכל
type=tzintuk
מספר הרשימה לדוגמא
list_tzintuk=123ושלוחה נוספת של הפעלת צינתוקים (מומלץ בתוך תיקיה שאין גישה אליה כמו למשל /1/1)קוד: בחירת הכל
type=record
סוג שלוחת הקלטות
לאחר סיום ההקלטה מועבר לשלוחת הצינתוק
record_end_goto=/1/1
ההגדרה שלה היא(יתכן והשורה השלישית מיותרת/מפריעה)קוד: בחירת הכל
type=tzintuk
מספר הרשימה שאליה נרשמו בשלוחה 2
list_tzintuk=123
מפעיל את השלוחה כמנהל
tzintuk_admin=yes
מפעיל צינתוק ישיר בלי תפריט
run_tzintuk_automat=yes
בהצלחה
ועוד משהואאני צריך לעשות בכל שלוחה הרשמה???
תודה אין עליכם שאתם עונים לכולם פה מדהימים!!!
ומה השאלה השניה?
תסביר את עצמך
אוקי סלייחה
יש לי קו עם 9 שלוחות ובשלוחה אפס זה שלוחה של הקלטות אז אתה כתבת שבשביל ליצור צינטוק צריך לעשות כמה שלוחות עכשיו אני שואל מה עושים אם זה בשלוחה אפס אז איפה אני שם את ההגדרה של שלוחת ההקלטות ועוד משהוא בגלל שיש לי הרבה שלוחות ובכל אחד מהם יש שמיעת קבצים אז מה אני צריך לעשות בעניין ההגדרה של הרשמה לצינטוק האם לעשות לכל שלוחה בנפרד או לא?
תודה רבה ןתזכו למצוות!
יש לי קו עם 9 שלוחות ובשלוחה אפס זה שלוחה של הקלטות אז אתה כתבת שבשביל ליצור צינטוק צריך לעשות כמה שלוחות עכשיו אני שואל מה עושים אם זה בשלוחה אפס אז איפה אני שם את ההגדרה של שלוחת ההקלטות ועוד משהוא בגלל שיש לי הרבה שלוחות ובכל אחד מהם יש שמיעת קבצים אז מה אני צריך לעשות בעניין ההגדרה של הרשמה לצינטוק האם לעשות לכל שלוחה בנפרד או לא?
תודה רבה ןתזכו למצוות!
תפתח תת שלוחה בתוך שלוחת אפס לדוגמא 1 ותגדיר שאחר ההקלטה יעבור לשלוחה 0/1 ושם שים את ההגדרות הנ"ל
חבל שהיא אפשר לראות את רשמית הצינתוקים
אוקי ובעניין ההרשמה אני צריך לכל שלוחה?תפתח תת שלוחה בתוך שלוחת אפס לדוגמא 1 ותגדיר שאחר ההקלטה יעבור לשלוחה 0/1 ושם שים את ההגדרות הנ"ל
תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 10 אורחים