הודעה על עומסים במערכות
-
Re: הודעה על עומסים במערכות
הבעייה שיש בימות, שהמספרים שלהם חסומים לקומה הכשרה, וכל התלמידים הללו שייכים לקומה הזו, כי אם לא הם כבר היו לומדים בלמידה המקוונת.
חח אם זו הבעיה, משרד החינוך יפתח אותם..
משרד התקשורתחח אם זו הבעיה, משרד החינוך יפתח אותם..
התכוונתי שמשרד החינוך יבקש ממשרד התקשורת וכו'
אם הדבר באמת יהיה ועדת הרבנים לא תעז לחסום קוים כאלה הם מסתמא ידברו עם ימות המשיח שיקצו קוים מספרים מיוחדים בשביל זה שלא יחסמו אני מקוה שלא יהיה בעיה מצד חברות הסלולר
אתה מדבר שטויות את ההודעות של משרד הבריאות הם חסמו
אז את זה הם לא יחסמו?
הפתרון לקווים חסומים הוא טופס לועדה וזהו
אז את זה הם לא יחסמו?
הפתרון לקווים חסומים הוא טופס לועדה וזהו
מה שקורה זה ככה:
לא ועדת הרבנים חוסמת את הקווים. ברגע שיוצא צינתוק לכמות גדולה של מספרים - חברות הסלולר (גולן, רמי לוי ועוד) חוסמות את הקווים באופן אוטומטי לקומה הכשרה.
בלי שועדת הרבנים בכלל יודעת!
(וזה כביכול חוקי, כי הרי התנאי הראשון של ועדת הרבנים הוא שלא תצנתק).
לכן הכי טוב זה להגיש טופס לועדה ואז לא לצנתק לכמויות גדולות.
אני הגשתי טופס, הקו נפתח. למחרת צינתקתי והוא נחסם. דיברתי איתם והם פתחו. למחרת צינתקתי ונחסם וחוזר חלילה.
לכן הכי קל זה להגיש טופס לועדה, ומיד אחרי זה לא לצנתק.
(ועכשיו במאמר מוסגר, מאז ששר התקשורת כעס עליהם על כך שהם חסמו את הקוים של משרד הבריאות בנוגע לקורונה, חברות הסלולר לא חסמו קווים לפי הידוע לי. גם לא לאלה שצינתקו למאות אלפים לקווי נייעס וכדו').
לא ועדת הרבנים חוסמת את הקווים. ברגע שיוצא צינתוק לכמות גדולה של מספרים - חברות הסלולר (גולן, רמי לוי ועוד) חוסמות את הקווים באופן אוטומטי לקומה הכשרה.
בלי שועדת הרבנים בכלל יודעת!
(וזה כביכול חוקי, כי הרי התנאי הראשון של ועדת הרבנים הוא שלא תצנתק).
לכן הכי טוב זה להגיש טופס לועדה ואז לא לצנתק לכמויות גדולות.
אני הגשתי טופס, הקו נפתח. למחרת צינתקתי והוא נחסם. דיברתי איתם והם פתחו. למחרת צינתקתי ונחסם וחוזר חלילה.
לכן הכי קל זה להגיש טופס לועדה, ומיד אחרי זה לא לצנתק.
(ועכשיו במאמר מוסגר, מאז ששר התקשורת כעס עליהם על כך שהם חסמו את הקוים של משרד הבריאות בנוגע לקורונה, חברות הסלולר לא חסמו קווים לפי הידוע לי. גם לא לאלה שצינתקו למאות אלפים לקווי נייעס וכדו').
-
אז כך, אני קיבלתי מספר מימות, עוד לפני שהשמשתי אותו, רק אני בעולם יודע שהוא קיים, ז.א. שגם לא היה שום צינתוק, והמספר חסום לי, אשמח שתעזרו לי איך לפתוח אותו, זה קו שמיועד למסירת שיעורים לבני הישיבה.
תודה
תודה
ברור. כי קיבלת מספר עם קידומת של ימות המשיח שזה אומר:
079
0330
0230
0830
0430
0930
ולכן הוא חסום מעיקרא. כי חזקתו להיות קו..
אני דיברתי על מספרי בזק שנוידו לימות המשיח שאין לועדה איך לדעת שהם קווים עד שאתה מצנתק מהם.
079
0330
0230
0830
0430
0930
ולכן הוא חסום מעיקרא. כי חזקתו להיות קו..
אני דיברתי על מספרי בזק שנוידו לימות המשיח שאין לועדה איך לדעת שהם קווים עד שאתה מצנתק מהם.
אם עדיין לא היסתדרת אשמח לעזור לך במייל chaim97644@gmail.comאז כך, אני קיבלתי מספר מימות, עוד לפני שהשמשתי אותו, רק אני בעולם יודע שהוא קיים, ז.א. שגם לא היה שום צינתוק, והמספר חסום לי, אשמח שתעזרו לי איך לפתוח אותו, זה קו שמיועד למסירת שיעורים לבני הישיבה.
תודה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים