ולמה אין שירות לקוחות נורמלי?
וגם הנהלת חשבונות?
מה עושים?
המערכות תקועות!!!
Re: המערכות תקועות!!!
בהקלטה דרך שיחה בקו יוצא איכותי בלי קטיעות? רק שידור חי יוצא ככה? תודה.
במדומה אין שמיעה קטועה? איך מקליטים למדומה ממרחק? בשיחה רגילה? שם זה לא עושה שמע קטוע? כ"כ יש דרך לעשות קיצור להפעלת הקלטה רגילה כמו שיש לחדר ועידה? תודה!ניסיתי להעביר שידור חי....
נראה לי אני עובר לשידור מדומה
זוועה של שידור.
כמו שמישהו משחק בחוט של הטלפון....
אבל מה ימות אשמים במצב העולמי הנורא..? הם בסדר גמור
בשביל לעשות הקלטה רגילה אתה יכול להשתמש במודל תא קולי השולח לדואר האלקטרוני ולבחור לאיזה שלוחה יכנס הקובץבמדומה אין שמיעה קטועה? איך מקליטים למדומה ממרחק? בשיחה רגילה? שם זה לא עושה שמע קטוע? כ"כ יש דרך לעשות קיצור להפעלת הקלטה רגילה כמו שיש לחדר ועידה? תודה!ניסיתי להעביר שידור חי....
זוועה של שידור.
(וכן מודול הקלטות אותו דבר)
תודה על התגובה! אני רוצה להקליט רב ואני לא נמצא על ידו, יש אפשרות להסביר לו איך להפעיל הקלטה, אבל בצורה לא מסובכת (כי ב'שידור חי' אפשר אפילו לעשות שלוחה שמקליטה, בלי צורך בסיסמא שישדר)? אם תוכל תצרף קישור, או תגיד לי מה בדיוק לחפש.. תודה!בשביל לעשות הקלטה רגילה אתה יכול להשתמש במודל תא קולי השולח לדואר האלקטרוני ולבחור לאיזה שלוחה יכנס הקובץבמדומה אין שמיעה קטועה? איך מקליטים למדומה ממרחק? בשיחה רגילה? שם זה לא עושה שמע קטוע? כ"כ יש דרך לעשות קיצור להפעלת הקלטה רגילה כמו שיש לחדר ועידה? תודה!ניסיתי להעביר שידור חי....
זוועה של שידור.
תשלח מייל לימות, אם זה דחוף הם עונים.ולמה אין שירות לקוחות נורמלי?
וגם הנהלת חשבונות?
מה עושים?
תעשה שלוחה ותגדיר שםתודה על התגובה! אני רוצה להקליט רב ואני לא נמצא על ידו, יש אפשרות להסביר לו איך להפעיל הקלטה, אבל בצורה לא מסובכת (כי ב'שידור חי' אפשר אפילו לעשות שלוחה שמקליטה, בלי צורך בסיסמא שישדר)? אם תוכל תצרף קישור, או תגיד לי מה בדיוק לחפש.. תודה!בשביל לעשות הקלטה רגילה אתה יכול להשתמש במודל תא קולי השולח לדואר האלקטרוני ולבחור לאיזה שלוחה יכנס הקובץבמדומה אין שמיעה קטועה? איך מקליטים למדומה ממרחק? בשיחה רגילה? שם זה לא עושה שמע קטוע? כ"כ יש דרך לעשות קיצור להפעלת הקלטה רגילה כמו שיש לחדר ועידה? תודה!
קוד: בחירת הכל
type=record
folder_move=/7
ואח"כ תגיד לרב שיתקשר לקו שלך לשלוחה שאותה אתה הגדרת כהקלטה וזהו
(אם אתה רוצה אתה יכול גם לשנות את הפתיח שם שלא יגיד "אנא הקליטו הודעתכם לאחר הישמע הצליל"
לפרטים מלאים תיכנס לכאן
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=25
תודה רבה!! תהיה בריא!!תעשה שלוחה ותגדיר שםתודה על התגובה! אני רוצה להקליט רב ואני לא נמצא על ידו, יש אפשרות להסביר לו איך להפעיל הקלטה, אבל בצורה לא מסובכת (כי ב'שידור חי' אפשר אפילו לעשות שלוחה שמקליטה, בלי צורך בסיסמא שישדר)? אם תוכל תצרף קישור, או תגיד לי מה בדיוק לחפש.. תודה!בשביל לעשות הקלטה רגילה אתה יכול להשתמש במודל תא קולי השולח לדואר האלקטרוני ולבחור לאיזה שלוחה יכנס הקובץ
(וכן מודול הקלטות אותו דבר)שלוחה 7 זה הדוגמא תגדיר שם איזה שלוחה שאתה מעוניןקוד: בחירת הכל
type=record
folder_move=/7
ואח"כ תגיד לרב שיתקשר לקו שלך לשלוחה שאותה אתה הגדרת כהקלטה וזהו
(אם אתה רוצה אתה יכול גם לשנות את הפתיח שם שלא יגיד "אנא הקליטו הודעתכם לאחר הישמע הצליל"
לפרטים מלאים תיכנס לכאן
https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=4&t=25
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 21 אורחים