קובץ שלא ניתן לעקוף
קובץ שלא ניתן לעקוף
האם יש אפשרות שההקלטה הראשונה במערכת (לא דווקא אלא השאלה היא לכל הקבצים אלא שזה יותר אקטואלי להודעות ברוכים הבאים) לא יוכלו לעקוף כלומר ששום מקש לא תעבוד (או שיחזיר אותו להתחלת ההקלטה) עד שייגמר ההקלטה.
Re: קובץ שלא ניתן לעקוף
בהחלט ניתן שלא יתאפשר לדלג על ההודעה הראשונה M0000
ההודעה הראשונה בכל מודול ניתן להכניס קובץ בשם M0000.wav והוא יושמע ראשון,ברירת מחדל שניתן לדלג על ההודעה על ידי הקשת כל מקש שהוא, ובמודול menu - תפריט - לחיצה במהלך ההשמעה תגיב כמו ההקשה במהלך התפריט הראשי. באם רוצים להגדיר שהודעות M0000 תושמע עד הסוף ,
יש לרשום בקובץ ext.ini
ההודעה הראשונה בכל מודול ניתן להכניס קובץ בשם M0000.wav והוא יושמע ראשון,ברירת מחדל שניתן לדלג על ההודעה על ידי הקשת כל מקש שהוא, ובמודול menu - תפריט - לחיצה במהלך ההשמעה תגיב כמו ההקשה במהלך התפריט הראשי. באם רוצים להגדיר שהודעות M0000 תושמע עד הסוף ,
יש לרשום בקובץ ext.ini
קוד: בחירת הכל
play_and_return=play_all
לא הבנתי האם התכוונת שאני ישנה את השם של הקובץ לשם שאתה כתבת? ניסיתי ואז המערכת לא השמיעה בכלל את הקובץ המבוקש אלא דילג עליה, כמו"כ נסיתי להעלות את הקובץ במקום הקובץ הנמצא שם (בשלוחה הראשית) בשם הזה, ואז המערכת מתנתקת ברגע שהיא מתחבת זאת אומרת שגיאה.
אז מה בדיוק כוונתך,
כמו"כ מה זה הקוד הזה שכתבת לי.
תודה
אז מה בדיוק כוונתך,
כמו"כ מה זה הקוד הזה שכתבת לי.
תודה
-
- הנהלה ראשית
ראה את ההגדרה האחרונה בהגדרות כלליות של כלל השלוחות שם נמצאת ההגדרה שיעקב הפנה אליה.
אתה מוסיף את השורה הזו בקובץ הext.ini - ואז לא ניתן לדלג על קובץ M0000 המושמע ראשון בשלוחה.
אתה מוסיף את השורה הזו בקובץ הext.ini - ואז לא ניתן לדלג על קובץ M0000 המושמע ראשון בשלוחה.
האם יש אפשרות בשאר הקבצים שלא יוכלו לעקוף (אקטואלי בקובץ עם פג תוקף).
אולי שיהיה אפשרות שרק מי שעדיין לא שמע את ההודעה לא יוכל לדלג את הקובץ ומי שכבר שמע לא יצטרך לשמוע עוד פעם, כלומר שהקובץ יהיה מוגדר כלא ניתן לעקוף אבל יהיה גם מוגדר להישמע לפי מספר טלפון שעדיין לא האזין אותו.
(כשימות המשיח עשתה סקר (לפני חצי שנה) זה עבד בעקרון כזה)
תודה
תודה
סליחה על הקפצת השרשור.אולי שיהיה אפשרות שרק מי שעדיין לא שמע את ההודעה לא יוכל לדלג את הקובץ ומי שכבר שמע לא יצטרך לשמוע עוד פעם, כלומר שהקובץ יהיה מוגדר כלא ניתן לעקוף אבל יהיה גם מוגדר להישמע לפי מספר טלפון שעדיין לא האזין אותו.
תודה
האם אכן יש אפשרות כזו?
בעיקרון יש את ההגדרה הזאת לביטול כל ההקשות
ולשנות לשם ההשמעה
וכדי שלא ישמעו עוד פעם יש לי קומבינה ואני יכתוב בקיצור
לפתוח להודעה הזאת שלוחה חדשה ולהגדיר השמעה אקראית וכך לא ישמע שוב
ולהגדיר שלאחר ההשמעה יעבור לשלוחה הרצויה
קוד: בחירת הכל
playfile_002_control_play_noop=yes
וכדי שלא ישמעו עוד פעם יש לי קומבינה ואני יכתוב בקיצור
השאלה שלי היא מה יקרה בחיוג הבא. האם המערכת 'זוכרת' שהמשתמש הזה כבר שמע את ההודעה, ולא תשמיע לו אותה שוב?וכדי שלא ישמעו עוד פעם יש לי קומבינה ואני יכתוב בקיצור
צודק. נראה לי שאפילו בותו שיחה הוא משמיע, חבל.
אפשר להשתמש עם פילטר
אבל זה מסובך
אפשר להשתמש עם פילטר
אבל זה מסובך
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] | 26 אורחים