אני רואה שכבר רשמית מפנים לאתר החדש יש שם סטטיסטיקות על שימוש ביחידות אבל לא רשום יתרת יחידותב"ה
נשמח לקבל משוב, הארות והערות מהמשתמשים, בכדי שנוכל לתת את הטוב, והנגיש ביותר, לתועלת ולרווחת המשתמשים.
ימות המשיח פתרונות תקשורת האתר החדש
חדש!!! האתר החדש
Re: חדש!!! האתר החדש
הם רוצים את התגמול כשפותחים מערכת חדשה זה לוקח בערך 10 דקות, וזה שוה!!!שאלתי אם הם חשבו בכלל על האפשרות הזו? ואם כן הם אמרו שהם לא יכולים? ואם לא אמרו שהם לא יכולים אמרתי שאולי נשלח את ההצעה הזו לשירות הלקוחות שיחשבו על פתיחת האפשרות הזולא ממש הבנתי מה כתבת חוץ מהרבה סימני שאלה.האאא כן הם חשבו על האפשרות הזו???????????
והם אמרו שהם לא יכולים?????????
אולי נשלח את ההצעה הזו לשירות הלקוחות??
לענ''ד אם היה יותר קל לפתוח מערכת ע''י האתר יהיה יותר תגמול
-
לא הבנתי כל כך מה כתבת בשורה האחרונההם רוצים את התגמול כשפותחים מערכת חדשה זה לוקח בערך 10 דקות, וזה שוה!!!שאלתי אם הם חשבו בכלל על האפשרות הזו? ואם כן הם אמרו שהם לא יכולים? ואם לא אמרו שהם לא יכולים אמרתי שאולי נשלח את ההצעה הזו לשירות הלקוחות שיחשבו על פתיחת האפשרות הזולא ממש הבנתי מה כתבת חוץ מהרבה סימני שאלה.
לענ''ד אם היה יותר קל לפתוח מערכת ע''י האתר יהיה יותר תגמול
אני לא מצליח לפתוח שלוחה חדשה באתר החדש מה זה אומר?
האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת או רק אני?
-
מצטרף, גם באתר הישן, השלוחה מופיעה בניהול ובאתר, אבל לא בשיחה בפועל... ???אני לא מצליח לפתוח שלוחה חדשה באתר החדש מה זה אומר?
לא יודע איך פתחתם.מצטרף, גם באתר הישן, השלוחה מופיעה בניהול ובאתר, אבל לא בשיחה בפועל... ???אני לא מצליח לפתוח שלוחה חדשה באתר החדש מה זה אומר?
יש שם קובץ בשם ext.ini עם השורה type= ?
-
בנוסף
האתר לא מותאם לפלאפון..
האתר לא מותאם לפלאפון..
באתר החדש אפשר לשנות שם לשלוחה? חוץ ממשחק עם קובץ ה-INI?
הצעה לשיפור באתר החדש, כשעורכים קובץ Ini להוסיף אפשרות שמירה מהירה עם המקשים הדיפולטיים ctrl +S ויציאה עם Esc..
-
רציתי להמליץ גם על רעיון של "גיבוי הגדרות שלוחה / הקו", שזה כולל גיבוי מספרי השלוחות, הגדרות בשלוחות וכדו'
שימושי לדוגמא עבור כאלה שרוצים לבדוק אפשריות חדשות בשלוחות מסויימות ומפחדים לאבד את ההגדרות הקיימות במידה ויתחרטו על השינויים, וכדומה,
וכן שיהיה אפשרות של גיבוי ההגדרות באתר עצמו, וגם אפשרות הורדה למחשב, ובמידה ומישהוא רוצה לשחזר הגדרות מסוימות, יוכל לשלוף את זה מהתיקיה באתר או במחשב!
בהצלחה ותודה רבה.... !!
שימושי לדוגמא עבור כאלה שרוצים לבדוק אפשריות חדשות בשלוחות מסויימות ומפחדים לאבד את ההגדרות הקיימות במידה ויתחרטו על השינויים, וכדומה,
וכן שיהיה אפשרות של גיבוי ההגדרות באתר עצמו, וגם אפשרות הורדה למחשב, ובמידה ומישהוא רוצה לשחזר הגדרות מסוימות, יוכל לשלוף את זה מהתיקיה באתר או במחשב!
בהצלחה ותודה רבה.... !!
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 27 אורחים