שלום אני צריך עזרה בהקמת מערכת (אני יודע לעבוד עם המערכות במות רק תעזרו לי)
אז ככה אני רוצה לעשות מערכת לבירור ברכות
זאות אומרת שהרעיון הוא בערך כך אני מכניס למערכת טבלה עם שמות של כל המוצרים שקימים (יש לי) ובשלוחה אחת יהיה זהוי דיבור המאזין אומר במבה המערכת מחפשת את במבה ועונה על במבה מברכים שהכל
דוגמה של הטבלה
פסק זמן===מזונות
קרנצי===פרטים רבים יש לברר .
שוקולאד ===שהכול
מטבוחה===לבני אשכנז --- לבני ספרד ....
שלוחה 2 מעבר לרב לשאלות יותר מסובכות (ניתוב רגיל)
איך אני עושה את זה על איזה רעיון ?
זיכוי הרבים
Re: זיכוי הרבים
איפה ההגדרה הזו ?תפריט עם זיהוי דיבור
כאן (כידוע זיהוי דיבור כרוך בתשלום יחידות עיין שם)
איזה הגדרה אני צרך לעשות? לאן להכניס T>קובץ עם הפרטים ?
אני חושב שבתפריט עם זיהוי קולי צריך לפתוח ידנית שלוחה לכל סוג של תשובה (אם זה היה רק שלוחה לכל ברכה ניחא, אבל אני מבין שיש הרבה תשובות מיוחדות שיטות דעות חילוקים וכדו', זה יצא קצת הרבה כנראה), ולהכניס קובץ שבו כל מוצר לאיזה שלוחה היא מפנה.
אם באמת פתיחת השלוחות דורשת עבודה ידנית מוגזמת, יכול להיות שאפשר למצוא קומבינות לזה (אני באמצע לחשוב...).
אהבתי את הרעיון!!! וגם חשוב ביותר!!! (ועוד פעם נמצא את עצמנו אומרים, איך לא חשבו על זה עד היום...)
אשמח לעזור.
אם באמת פתיחת השלוחות דורשת עבודה ידנית מוגזמת, יכול להיות שאפשר למצוא קומבינות לזה (אני באמצע לחשוב...).
אהבתי את הרעיון!!! וגם חשוב ביותר!!! (ועוד פעם נמצא את עצמנו אומרים, איך לא חשבו על זה עד היום...)
אשמח לעזור.
אשמח לעזר בך עם יש לך איךאני חושב שבתפריט עם זיהוי קולי צריך לפתוח ידנית שלוחה לכל סוג של תשובה (אם זה היה רק שלוחה לכל ברכה ניחא, אבל אני מבין שיש הרבה תשובות מיוחדות שיטות דעות חילוקים וכדו', זה יצא קצת הרבה כנראה), ולהכניס קובץ שבו כל מוצר לאיזה שלוחה היא מפנה.
אשמח לעזור.
יש לי רעיון שעשיתי לעצמי בשביל כזה דבר.שלום אני צריך עזרה בהקמת מערכת (אני יודע לעבוד עם המערכות במות רק תעזרו לי)
אז ככה אני רוצה לעשות מערכת לבירור ברכות
זאות אומרת שהרעיון הוא בערך כך אני מכניס למערכת טבלה עם שמות של כל המוצרים שקימים (יש לי) ובשלוחה אחת יהיה זהוי דיבור המאזין אומר במבה המערכת מחפשת את במבה ועונה על במבה מברכים שהכל
דוגמה של הטבלה
פסק זמן===מזונות
קרנצי===פרטים רבים יש לברר .
שוקולאד ===שהכול
מטבוחה===לבני אשכנז --- לבני ספרד ....
שלוחה 2 מעבר לרב לשאלות יותר מסובכות (ניתוב רגיל)
איך אני עושה את זה על איזה רעיון ?
הרעיון הוא כזה
במערכת מכירות יש אפשרות של חיפוש מוצר לפי זיהוי קולי ואת שם המוצר מקריא אוטמטי. כך שאתה יכול לעשות ששם מוצר במבה שווה 001. ומוצר 001 אתה כותב את הברכה שלו.
מחיר תתן לכולם שווה. ותגדיר שבמערכת מכירות לא ישמיע את המחיר של המוצר וכל ההודעות הנוספות.
אם צריך עזרה יותר מעשית אני יכול בשמחה
זה היה בדיוק הרעיון שכתבתי שאני באמצע לחשוב עליו, פשוט החיסרון היחיד שלא הצלחתי לפתור שם, שצריך להכניס קובץ עם השם של כל מוצר כדי שלא ישמיע את המק"ט, שהוא ממש לא קשור במקרה שלנו.
יפה...
יפה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים