כבר כמה פעמים שאני נתקל באותו סיפור, אני מקליד דרך הטלפון את המספר להוספה, לדוגמא 12345, ואז המערכת משמיע לי את המספר, והמון פעמים הוא מוסיף סתם איזה מספר לדוגמא 12234 ואז אני בודק במסך אם טעיתי בהקלדה ושם רשום 12345.
והבעיה שרוב הפעמים אני כלל לא מקשיב את ההשמעה של המספר ומפספס את המספר הנכון.
מישהו יכול לבדוק אם זה באג או משהו?
גם לכם זה קרה? במודול הוספה הסרה מרשי"ת
-
Re: גם לכם זה קרה? במודול הוספה הסרה מרשי"ת
תנסה להקיש יותר לאט
-
זה קורה לי בכל מיני שלוחות של קבלת נתונים, כשהקליטה לא בסדר. לכן, במקומות שזה חשוב - מבקשים מהמאזינים אישור על הערך שהם הקישוכבר כמה פעמים שאני נתקל באותו סיפור, אני מקליד דרך הטלפון את המספר להוספה, לדוגמא 12345, ואז המערכת משמיע לי את המספר, והמון פעמים הוא מוסיף סתם איזה מספר לדוגמא 12234 ואז אני בודק במסך אם טעיתי בהקלדה ושם רשום 12345.
בעיה במכשיר שלך או בקליטה.כבר כמה פעמים שאני נתקל באותו סיפור, אני מקליד דרך הטלפון את המספר להוספה, לדוגמא 12345, ואז המערכת משמיע לי את המספר, והמון פעמים הוא מוסיף סתם איזה מספר לדוגמא 12234 ואז אני בודק במסך אם טעיתי בהקלדה ושם רשום 12345.
יש לך סמסונג?
שם ההקשה תמיד ארוכה, בנוקיה ההקשה קצרה וזה לא אמור לקרות.
דווקא יש לי נוקיא c2 וזה קורהבעיה במכשיר שלך או בקליטה.כבר כמה פעמים שאני נתקל באותו סיפור, אני מקליד דרך הטלפון את המספר להוספה, לדוגמא 12345, ואז המערכת משמיע לי את המספר, והמון פעמים הוא מוסיף סתם איזה מספר לדוגמא 12234 ואז אני בודק במסך אם טעיתי בהקלדה ושם רשום 12345.
יש לך סמסונג?
-
ולי יש נוקיה 3310 וזה ג"כ קורה.דווקא יש לי נוקיה c2 וזה קורהבעיה במכשיר שלך או בקליטה.כבר כמה פעמים שאני נתקל באותו סיפור, אני מקליד דרך הטלפון את המספר להוספה, לדוגמא 12345, ואז המערכת משמיע לי את המספר, והמון פעמים הוא מוסיף סתם איזה מספר לדוגמא 12234 ואז אני בודק במסך אם טעיתי בהקלדה ושם רשום 12345.
יש לך סמסונג?
לדעתי זה נובע מצורת התקשורת בין קוי IP שהתקשורת שלהם מבוססת על תשתית האינטרנט המשתמשת במיתוג מנות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 13 אורחים