יש לי שלוחות מ1 עד 13.
איך אני מגדיר של1 יקישו 1 ולא 01, ול13 יקישו 13?
תפריט גם בשני ספרות וגם בספרה אחת
-
- הנהלה ראשית
Re: תפריט גם בשני ספרות וגם בספרה אחת
ראה בהגדרות שלוחת תפריט
למעשה, גם עכשיו הקשה על 1 בלבד ולא על 01 עובדת, אבל ברירת המחדל היא שהמערכת ממתינה 7 שניות להקשה, כך שלאחר 7 שניות המערכת תכניס את המאזין לשלוחה 1.
מכיוון ש7 שניות זה המון זמן, ועל מנת שהמאזינים ירגישו שזה עובד יש צורך להגדיר 2 או 3 שניות, את זה משנים בהגדרה הבאה:
למעשה, גם עכשיו הקשה על 1 בלבד ולא על 01 עובדת, אבל ברירת המחדל היא שהמערכת ממתינה 7 שניות להקשה, כך שלאחר 7 שניות המערכת תכניס את המאזין לשלוחה 1.
מכיוון ש7 שניות זה המון זמן, ועל מנת שהמאזינים ירגישו שזה עובד יש צורך להגדיר 2 או 3 שניות, את זה משנים בהגדרה הבאה:
קוד: בחירת הכל
timeout=7
המלצתי: שניה אחת מספקתמכיוון ש7 שניות זה המון זמן, ועל מנת שהמאזינים ירגישו שזה עובד יש צורך להגדיר 2 או 3 שניות, את זה משנים בהגדרה הבאה:
timeout=7
-
[/b]המלצתי: שניה אחת מספקתמכיוון ש7 שניות זה המון זמן, ועל מנת שהמאזינים ירגישו שזה עובד יש צורך להגדיר 2 או 3 שניות, את זה משנים בהגדרה הבאה:
timeout=7
מצטרף
הגדרתי
בפועל בהקשה על ספרה 1 (ולא 01) לא מעביר אותו לשלוחה, בעצם השאלה הראשונה שנשאלה כאן.
מה לא הגדרתי נכון?
לכאורה אם מוגדר שחייב להקיש ספרה אחת אז לא יהיה ניתן להגיע לשלוח 13 ואם מגדירים שחייב להקיש 2 ספרת אז בהקשה רק על ספרה 1 הוא לא מקבל זאת ומחזיר אותך לתפריט, אז האם באמת אין פתרון לשאלה?
תודה
type=menu
digits=2
timeout=1
מה לא הגדרתי נכון?
לכאורה אם מוגדר שחייב להקיש ספרה אחת אז לא יהיה ניתן להגיע לשלוח 13 ואם מגדירים שחייב להקיש 2 ספרת אז בהקשה רק על ספרה 1 הוא לא מקבל זאת ומחזיר אותך לתפריט, אז האם באמת אין פתרון לשאלה?
בדקתי אצלי וזה לא מכניס אותך לשלוח 1למעשה, גם עכשיו הקשה על 1 בלבד ולא על 01 עובדת, אבל ברירת המחדל היא שהמערכת ממתינה 7 שניות להקשה, כך שלאחר 7 שניות המערכת תכניס את המאזין לשלוחה 1.
תודה
-
- הנהלה ראשית
השלוחה חייבת להיות בכמות ספרות לפי מה שרשוםהגדרתיבפועל בהקשה על ספרה 1 (ולא 01) לא מעביר אותו לשלוחה, בעצם השאלה הראשונה שנשאלה כאן.קוד: בחירת הכל
type=menu
digits=2
timeout=1
מה לא הגדרתי נכון?
לכאורה אם מוגדר שחייב להקיש ספרה אחת אז לא יהיה ניתן להגיע לשלוח 13 ואם מגדירים שחייב להקיש 2 ספרת אז בהקשה רק על ספרה 1 הוא לא מקבל זאת ומחזיר אותך לתפריט, אז האם באמת אין פתרון לשאלה?בדקתי אצלי וזה לא מכניס אותך לשלוח 1למעשה, גם עכשיו הקשה על 1 בלבד ולא על 01 עובדת, אבל ברירת המחדל היא שהמערכת ממתינה 7 שניות להקשה, כך שלאחר 7 שניות המערכת תכניס את המאזין לשלוחה 1.
תודה
לדוגמא אצלך רשום שהמאזין יכול להקיש 2 ספרות, אז שלוחה 1 תהיה בשם 01
במציאות מספיק שהמאזין יקיש 1 ולא 01 ואז המערכת תמתין להקשה של סיפרה נוספת, ובמידה והמאזין לא יקיש במהלך פרק הזמן שרשום בtimeout= אז המערכת תיכנס לשלוחה 01
לצערי, אצלי כשהוא מקיש 1 הוא ממתין עד סיום זמן ההמתנה ואז הוא חוזר על התפריט ולא נכנס לשלוחה.במציאות מספיק שהמאזין יקיש 1 ולא 01 ואז המערכת תמתין להקשה של סיפרה נוספת, ובמידה והמאזין לא יקיש במהלך פרק הזמן שרשום בtimeout= אז המערכת תיכנס לשלוחה 1
-
- הנהלה ראשית
זה מוזר, כי בכל המערכות שאני מכיר זה עובד ללא שום תקלה
אשמח שתשלח דיווח תקלה עם מספר מערכת ושלוחה לy0773137770@gmail.com
אשמח שתשלח דיווח תקלה עם מספר מערכת ושלוחה לy0773137770@gmail.com
צודק 100%זה מוזר, כי בכל המערכות שאני מכיר זה עובד ללא שום תקלה
עכשיו נפל לי האסימון!
הטעות שלי הייתה מאחר ועד עכשיו היה לי פחות מעשר שלוחות אז כל השלוחות היו בספרה אחת כגון 1, 2, וכו', וכעת רק הוספתי עוד 3 שלוחות 11, 12, 13, ולא החלפתי את כל השלוחות הישנות בשמם לדו ספרתי.
ורק עכשיו (בכתיבת שורות אלו) אני מבין נכון מה שכתבת לעיל:
מתנצל על הבלבול ותודה רבה על העזרההשלוחה חייבת להיות בכמות ספרות לפי מה שרשום
שירות מעל ומעבר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים