"נכשל" בצינתוקים
-
Re: "נכשל" בצינתוקים
יש שתי דברים 1 חסום כלומר שהוא נמצא ברשימת תפוצה במצב חסום, 2 חסום לקבל שיחות מימות המשיח
להלן הפתרון: להגדיר בהגדרות קמפיין חיוג חוזר אם לא זמין (אפשר עד 5 נסיונות חיוג, כמו כן עדיף להגדיר זמן קצר של המתנה בין נסיונות חיוג)
הרבה הצלחה
הרבה הצלחה
שלום וברכה
להלן פירוט המשמעות של כל אחד מהסעיפים הנ"ל
אין מענה = הלקוח קיבל את השיחה ולא ענה
נכשל = הפלאפון היה מכובה באותו הזמן או שהרשת דחתה את השיחה
בוצע = ענה
חסום = הלקוח חסום לבקשתו מקבלת הודעות מכלל לקוחות חברת ימות המשיח.
דווקא שאלתי שתי מאזינים שלי שהם הופיעו בדוח בקמפיין. כחסומים ולא דובים ולא יער.חסום = הלקוח חסום לבקשתו מקבלת הודעות מכלל לקוחות חברת ימות המשיח.
גם אצלי הם מוגדרים במצב של קבלת קמפיין וגם אצלם אין חסימה של ימות המשיח
יש גם אפשרות של חסימה מהקו הזה בלבד, נראה לי ע"י הקשה על 9 בעת שהלוקח מקבל קמפיין, זה מסיר אותו מקבלת צינתוקים מכל רשימות התפוצה שבקו זה ואי אפשר לראות או לבטל את זה בהגדרות הקמפיין שבאתר.
צודק.יש גם אפשרות של חסימה מהקו הזה בלבד, נראה לי ע"י הקשה על 9 בעת שהלוקח מקבל קמפיין, זה מסיר אותו מקבלת צינתוקים מכל רשימות התפוצה שבקו זה ואי אפשר לראות או לבטל את זה בהגדרות הקמפיין שבאתר.
גם בכזה מקרה יופיע נכשל לכאורה.
איך הם הספיקו לעשות זאת זה על מצב צינתוק?יש גם אפשרות של חסימה מהקו הזה בלבד, נראה לי ע"י הקשה על 9 בעת שהלוקח מקבל קמפיין, זה מסיר אותו מקבלת צינתוקים מכל רשימות התפוצה שבקו זה ואי אפשר לראות או לבטל את זה בהגדרות הקמפיין שבאתר.
גם לי יש המון מספרים שכתוב על זה נכשל
ולקוח אחד שהוא היה ברשימת הנכשלים אמר לי שהוא עבר עכשיו לחברה אחרת ומאז הוא מקבל צינתוק ובאמת הוא כבר לא מופיע ברשימה
ולקוח אחד שהוא היה ברשימת הנכשלים אמר לי שהוא עבר עכשיו לחברה אחרת ומאז הוא מקבל צינתוק ובאמת הוא כבר לא מופיע ברשימה
-
אם זה מופיע לך בכמות חריגה אולי תאריך את "זמן חיוג מקסימלי" בעוד כמה שניות אולי זה יעזורגם לי יש המון מספרים שכתוב על זה נכשל
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 11 אורחים