יש לי קבוצת וואצפון עם חברים רבים, אבל החלפתי את מספר הפלאפון האישי שלי וכעת אינני יכול למחוק קבצים מהמערכת (דרך הפלאפון) כמו כל מנהל מערכת, כיצד ניתן לשנות את מספר הטלפון של מנהל המערכת? (ניסיתי לשנות דרך האתר, אבל למרות ששם זה שונה, מספר מנהל המערכת בפועל נשאר המספר הקודם), אודה מאוד למי שיעזור לי בזה.
תודה רבה
שינוי מספר מנהל מערכת
Re: שינוי מספר מנהל מערכת
בשביל זה יש שירות לקוחותיש לי קבוצת וואצפון עם חברים רבים, אבל החלפתי את מספר הפלאפון האישי שלי וכעת אינני יכול למחוק קבצים מהמערכת (דרך הפלאפון) כמו כל מנהל מערכת, כיצד ניתן לשנות את מספר הטלפון של מנהל המערכת? (ניסיתי לשנות דרך האתר, אבל למרות ששם זה שונה, מספר מנהל המערכת בפועל נשאר המספר הקודם), אודה מאוד למי שיעזור לי בזה.
תודה רבה
-
המספר הראשון שמופיע ברשימת תפוצה באתר הוא המנהל, תוכל לשנות את המספר למספר החדש שלך,יש לי קבוצת וואצפון עם חברים רבים, אבל החלפתי את מספר הפלאפון האישי שלי וכעת אינני יכול למחוק קבצים מהמערכת (דרך הפלאפון) כמו כל מנהל מערכת, כיצד ניתן לשנות את מספר הטלפון של מנהל המערכת? (ניסיתי לשנות דרך האתר, אבל למרות ששם זה שונה, מספר מנהל המערכת בפועל נשאר המספר הקודם), אודה מאוד למי שיעזור לי בזה.
תודה רבה
שים לב כדי שזה יקלט המספר שאתה רוצה שיופיע כמנהל אסור שהמספר יהיה ברשימת תפוצה לפני כן!
-
לא כל כך הבנתי איך משנים את המספר של המנהלהמספר הראשון שמופיע ברשימת תפוצה באתר הוא המנהל, תוכל לשנות את המספר למספר החדש שלך,יש לי קבוצת וואצפון עם חברים רבים, אבל החלפתי את מספר הפלאפון האישי שלי וכעת אינני יכול למחוק קבצים מהמערכת (דרך הפלאפון) כמו כל מנהל מערכת, כיצד ניתן לשנות את מספר הטלפון של מנהל המערכת? (ניסיתי לשנות דרך האתר, אבל למרות ששם זה שונה, מספר מנהל המערכת בפועל נשאר המספר הקודם), אודה מאוד למי שיעזור לי בזה.
תודה רבה
שים לב כדי שזה יקלט המספר שאתה רוצה שיופיע כמנהל אסור שהמספר יהיה ברשימת תפוצה לפני כן!
איפה יש רשימת תפוצה באתר?
-
לשונית "שיגור הודעות"לא כל כך הבנתי איך משנים את המספר של המנהלהמספר הראשון שמופיע ברשימת תפוצה באתר הוא המנהל, תוכל לשנות את המספר למספר החדש שלך,יש לי קבוצת וואצפון עם חברים רבים, אבל החלפתי את מספר הפלאפון האישי שלי וכעת אינני יכול למחוק קבצים מהמערכת (דרך הפלאפון) כמו כל מנהל מערכת, כיצד ניתן לשנות את מספר הטלפון של מנהל המערכת? (ניסיתי לשנות דרך האתר, אבל למרות ששם זה שונה, מספר מנהל המערכת בפועל נשאר המספר הקודם), אודה מאוד למי שיעזור לי בזה.
תודה רבה
איפה יש רשימת תפוצה באתר?
המספר של המנהל זה מהספר שמופיע בלשונית הגדרות משתמש בשורה "טלפון"
-
0אבל אם אני משנה את המספר שמופיאה בטלאפון ולוחץ שמור זה לא משתנההמספר של המנהל זה מהספר שמופיע בלשונית הגדרות משתמש בשורה "טלפון"
אתה צריך שיהיה גם כתובת מייל0אבל אם אני משנה את המספר שמופיאה בטלאפון ולוחץ שמור זה לא משתנההמספר של המנהל זה מהספר שמופיע בלשונית הגדרות משתמש בשורה "טלפון"
אם תכתוב כתובת מייל (או אפילו כל אות שהיא זה ישמר)
-
המקום היחיד שאפשר לשנות כאמור הוא באתר בלשונית "שיגור הודעות".אתה צריך שיהיה גם כתובת מייל0אבל אם אני משנה את המספר שמופיאה בטלאפון ולוחץ שמור זה לא משתנההמספר של המנהל זה מהספר שמופיע בלשונית הגדרות משתמש בשורה "טלפון"
אם תכתוב כתובת מייל (או אפילו כל אות שהיא זה ישמר)
מספר הפלפון בשורה הראשונה של חברי הקבוצה הוא המספר של בעל הקבוצה וכדי לשנות את זה לוחצים על הלחצן עריכה שבצד שמאל של המספר ופשוט משנים (וכאמור שהמספר החדש שרוצים להכניס אסור להיות ברשימה הקיימת).
אין אפשרות לשנות בשום מקום אחר (אם כי דרך שירות הלקוחות...)
@יוסלה, אתה טועה.
בוואצאפ פון כמו שנאמר, המספר המנהל, כלומר, זה שלא צריך להכניס בכלל סיסמת ניהול כדי לנהל את המערכת, זה המספר הראשון ברשימת התפוצה.
לצורך שינוי המספר הזה, יש לגשת ללשונית "שיגור הודעות" ולכתוב במספר הראשון ברשמית התפוצה את המספר המנהל שאתה רוצה שיהיה.
בהצלחה.
בוואצאפ פון כמו שנאמר, המספר המנהל, כלומר, זה שלא צריך להכניס בכלל סיסמת ניהול כדי לנהל את המערכת, זה המספר הראשון ברשימת התפוצה.
לצורך שינוי המספר הזה, יש לגשת ללשונית "שיגור הודעות" ולכתוב במספר הראשון ברשמית התפוצה את המספר המנהל שאתה רוצה שיהיה.
בהצלחה.
חזור אל “עזרה הדדית ונושאים כללים”
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים