פתיחת קבוצה לחברי הפורום
פתיחת קבוצה לחברי הפורום
בפורום זה יש כ2000 משתמשים רצוי מאוד לפתוח קבוצה לחברי הפורום (מערכת מאזינים למאזינים, עדכונים על הגדרות חדשות ועוד)- מי שבעניין שיגיב כאן ונראה אם זה רלוונטי
-
Re: פתיחת קבוצה לחברי הפורום
רעיון טוב רק איך תשיג את המספר של כולם??בפורום זה יש כ2000 משתמשים רצוי מאוד לפתוח קבוצה לחברי הפורום (מערכת מאזינים למאזינים, עדכונים על הגדרות חדשות ועוד)- מי שבעניין שיגיב כאן ונראה אם זה רלוונטי
אני חושב שזה טיפה מיותר..
כי מי שאין לו גישה לרשת מה יעשה עם קו מידע ?
וגם מה תתחיל להקריא שם הגדרות של מודולים??
כי מי שאין לו גישה לרשת מה יעשה עם קו מידע ?
וגם מה תתחיל להקריא שם הגדרות של מודולים??
זה מיועד לכל אלה שיש לה גישה למערכת דוקא בבית, אבל כל היום אין להם גישה (כי הם בישיבה וכדו') ובמערכת ידונו יותר בהגדרות הכלליות של המודלים ולא בקודים עצמם... וכן יש עוד המון דברים שדנים עליהם בפורום גם ללא הקוד ממש
ולגבי המספרי טלפונים של כולם אפשר לעשות שכולם יוכלו לשמוע את ההודעות אבל מי שרוצה להקליט יצטרך להירשם, והוא נירשם ע"י שהוא מקליט הודעה במערכת שהוא רוצה להירשם וגם בוחר קוד רישום לעצמו שהוא צריך לאמת אותו בפורום משתמשים (היינו שהוא משאיר שני בקשות להצטרף 1 במערכת 2 בפורום ובשניהם הוא בוחר את אותו קוד רישום) ולאחמ"כ הוא נפתח להקלטות הקלטות...
ולגבי המספרי טלפונים של כולם אפשר לעשות שכולם יוכלו לשמוע את ההודעות אבל מי שרוצה להקליט יצטרך להירשם, והוא נירשם ע"י שהוא מקליט הודעה במערכת שהוא רוצה להירשם וגם בוחר קוד רישום לעצמו שהוא צריך לאמת אותו בפורום משתמשים (היינו שהוא משאיר שני בקשות להצטרף 1 במערכת 2 בפורום ובשניהם הוא בוחר את אותו קוד רישום) ולאחמ"כ הוא נפתח להקלטות הקלטות...
לא ממש הבנתי איך אתה הולך לעשות את עניין הרישום.
אבל, תמיד אפשר לנסות כל מיני רעיונות...
אם לא ילך, לא ילך...
אבל, תמיד אפשר לנסות כל מיני רעיונות...
אם לא ילך, לא ילך...
אתה הולך לסנן את ההודעות???זה מיועד לכל אלה שיש לה גישה למערכת דוקא בבית, אבל כל היום אין להם גישה (כי הם בישיבה וכדו') ובמערכת ידונו יותר בהגדרות הכלליות של המודלים ולא בקודים עצמם... וכן יש עוד המון דברים שדנים עליהם בפורום גם ללא הקוד ממש
כי זה יכול להיות כאב ראש לא קטן
-
דבקה זה רעיון לא רא ונירא לי שיש כזה דבר במערכת הכל כלול אם זה קיים עוד פשות לי פעם היה כזה מערכת שקורים לזה הכל כלול וזה נחסם
-
דווקא זה רעיון לא רע ונראה לי שיש כזה דבר במערכת הכל כלול אם זה קיים עוד. פשוט לי היה פעם כזה מערכת שקוראים לזה הכל כלול וזה נחסם
מה זה מערכת הכל כלול?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 9 אורחים