אני מעוניין בקבלת אתר בחינם אני לא מתכוון אתר שאני הולך לפרסם אני רק ינסה עליו דברים חדשים שאני לומד
(ללא קשר לapi)
קבלת אתר
Re: קבלת אתר
וואו...
מה הכוונה קבלת אתר????
מה אתה מתכונן להריץ בו? זה יהיה PHP, ?? מה?? איך תיגש איליו, אתה צריך דומיין...מה יש לך לנסות עליו?
מה הכוונה קבלת אתר????
מה אתה מתכונן להריץ בו? זה יהיה PHP, ?? מה?? איך תיגש איליו, אתה צריך דומיין...מה יש לך לנסות עליו?
-
אני רוצה לנסות עליו כל מיני דברים וגם איך עושים פורום כמו פה שכל אחד נרשם וכו' רק עם עיצוב אחר
זה אפשרי, אבל למה שתקבל כזה דבר בחינם?אני רוצה לנסות עליו כל מיני דברים וגם איך עושים פורום כמו פה שכל אחד נרשם וכו' רק עם עיצוב אחר
צריך לזה שרת, דומיין, מישהוא שיתקין, שיודע לתחזק, אבטחה.. ועוד.
והאמת, זה לא ממש קשור לפורום פה...
-
ביקשת קיבלתאני רוצה לנסות עליו כל מיני דברים וגם איך עושים פורום כמו פה שכל אחד נרשם וכו' רק עם עיצוב אחר
-
פשוט זה התשובהזה אפשרי, אבל למה שתקבל כזה דבר בחינם?אני רוצה לנסות עליו כל מיני דברים וגם איך עושים פורום כמו פה שכל אחד נרשם וכו' רק עם עיצוב אחר
צריך לזה שרת, דומיין, מישהוא שיתקין, שיודע לתחזק, אבטחה.. ועוד.
והאמת, זה לא ממש קשור לפורום פה...
צריך לדעת איך להריץ קוד PHP ואיך להשתמש בו
לפתוח שרת וכו'
לא נכון.פשוט זה התשובה
צריך לדעת איך להריץ קוד PHP ואיך להשתמש בו
לפתוח שרת וכו'
שרת יכול להיות כל מחשב ולפתוח שרת זה לא מסובך.
השאלה מה יהיה בשרת..
אם אתה רוצה לפתוח משהוא חדש, אז נכון אתה צריך לדעת ליצור קוד.
הוא רוצה לפתוח פורום כזה, זה לא סיפור מסובך, זה פורום קוד פתוח (אמנם לדעתי זה סביבה ישנה) קוראים לזה phpBB ולא מסובך לפתוח כזה על שרת.
אבל שוב, אם זה לניסויים, שיפתח על המחשב שלו בצורה פנימית ושיגש לזה בlocalhost וזהו...
בקיצור, אני לא ממש מבין מה@אלחנן למד 22 רוצה אז.. קשה לי לעזור...
-
מצתרףבקיצור, אני לא ממש מבין מה@אלחנן למד 22 רוצה אז.. קשה לי לעזור...
-
למה זה מעביר אותי לנושא הזה שוב ושוב?????ביקשת קיבלתאני רוצה לנסות עליו כל מיני דברים וגם איך עושים פורום כמו פה שכל אחד נרשם וכו' רק עם עיצוב אחר
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 0 אורחים