האתר בפיתוח!!1. לא כתוב באיזה שלוחה המאזין נמצא.
2. משך השיחה כתוב רק בשניות ולא בדקות.
חדש!!! האתר החדש
Re: חדש!!! האתר החדש
אם כבר עובדים כעת על אתר מפותח, הייתי ממליץ להוסיף דבר מאד מתבקש שכבר ביקשתי עוד כאשר פיתחו את האתר הישן.. שיהיה ניתן לשדר שידור חי ישירות מהמיקסר בהקלטה פנימית. -דהיינו לבצע הקלטה (עם מקרופון או חיבור ישיר למיקסר) ישירות לשלוחת שידור חי/חדר ועידה והמערכת תשמיע זאת בו זמנית.
תודה על הכל.
אני רק מקווה שהפיתוח אכן יקל על כולנו ויהיה פרקטי לתכנת מערכות בקלות
תודה על הכל.
מאד מאד מאד שימושי!!!אם כבר עובדים כעת על אתר מפותח, הייתי ממליץ להוסיף דבר מאד מתבקש שכבר ביקשתי עוד כאשר פיתחו את האתר הישן.. שיהיה ניתן לשדר שידור חי ישירות מהמיקסר בהקלטה פנימית. -דהיינו לבצע הקלטה (עם מקרופון או חיבור ישיר למיקסר) ישירות לשלוחת שידור חי/חדר ועידה והמערכת תשמיע זאת בו זמנית.
תודה על הכל.
זה יכול מאד להקל ולתת גם יותר אופציות והרבה יותר נוחות לשדר בחי
צריך גם לתרגם את האתר לעברית
שיהיה כולו בעברית ולא חלקו
שיהיה כולו בעברית ולא חלקו
אולי הגיע הזמן לעשות רש"ת חכמה..
א. מדוע אני לא רואה כלל אופציה של שינוי הגדרות בשלוחה, הוספת שלוחה וכדו'.
ב. אצלי נעלמו כל השמות של השלוחות, אמנם למעלה יש תוויות איפה אני נמצא, אבל בלי השמות, אני לא יכול לזכור מה זה.
ג. מישהו הזכיר למעלה את 'עץ' השלוחות. אני לא רואה שום עץ. כל פעם שנכנסים לשלוחה רואים רק מה שנמצא באותה שלוחה. אמנם למעלה יכולים לראות את ה'נתיב', אבל זה לא דומה לנוכחות של 'עץ' של השלוחות כמו שהיה מקודם בצד ימין.
ד. אמנם זה נראה יותר 'חדיש' וחוויתי, אבל בסופו של דבר, עד שבשנה האחרונה הוסיפו ושידרגו סוף סוף את ההוראות וההגדרות של המערכת, עכשיו שוב יצטרכו לשכתב את כל ההוראות מחדש. לכן כדאי מאד להיצמד ל'דרך' ההשתמשות כמו שהיה באתר הקודם. שלא יהיו כ"כ הרבה שינויים 'באופן' השימוש והפעולות. כמובן הוספות תמיד מבורכות. אני מדבר על הפונקציות הקיימות כבר.
ב. אצלי נעלמו כל השמות של השלוחות, אמנם למעלה יש תוויות איפה אני נמצא, אבל בלי השמות, אני לא יכול לזכור מה זה.
ג. מישהו הזכיר למעלה את 'עץ' השלוחות. אני לא רואה שום עץ. כל פעם שנכנסים לשלוחה רואים רק מה שנמצא באותה שלוחה. אמנם למעלה יכולים לראות את ה'נתיב', אבל זה לא דומה לנוכחות של 'עץ' של השלוחות כמו שהיה מקודם בצד ימין.
ד. אמנם זה נראה יותר 'חדיש' וחוויתי, אבל בסופו של דבר, עד שבשנה האחרונה הוסיפו ושידרגו סוף סוף את ההוראות וההגדרות של המערכת, עכשיו שוב יצטרכו לשכתב את כל ההוראות מחדש. לכן כדאי מאד להיצמד ל'דרך' ההשתמשות כמו שהיה באתר הקודם. שלא יהיו כ"כ הרבה שינויים 'באופן' השימוש והפעולות. כמובן הוספות תמיד מבורכות. אני מדבר על הפונקציות הקיימות כבר.
שלום רב
אם היה אפשר לעשות שיהיה אפשרות של סנכרון נתונים מקובץ במחשב או כל פתרון אחר על מנת להקל על העדכון של קבצי נתונים כמו הודעות אישיות וכדומה אני בטוח שזה היה דבר שהיה מאוד מועיל להרבה מאוד לקוחות.
בתודה מראש
אם היה אפשר לעשות שיהיה אפשרות של סנכרון נתונים מקובץ במחשב או כל פתרון אחר על מנת להקל על העדכון של קבצי נתונים כמו הודעות אישיות וכדומה אני בטוח שזה היה דבר שהיה מאוד מועיל להרבה מאוד לקוחות.
בתודה מראש
אם היו מוסיפים פיתוח שיהיה הגדרות מתקדמות פשוטות כמו כל אתר ותוכנה שיש לחצנים כמו שאת הגדרות הקמפיינים לא צריך לכתוב אלא הכל מופיע. כך גם את שאר ההגדרות
בכל שלוחה לפי המתאים עבורה. או לכל הפחות את כל ההגדרות הבסיסיות שיש לכל השלוחות (פוטס "הגדרות התקפות לכלל השלוחות")
זה יהיה ממש מושלם
כמו כן כרגע ניתן לכתוב את ההגדרות ע"י לחיצה על קובץ ההגדרות. והוא נמצא בתחתית כל הקבצים המופיעים בשלוחה. היה מומלץ שהוא יהיה ממקום בצורה יותר בולטת וברורה
בכל שלוחה לפי המתאים עבורה. או לכל הפחות את כל ההגדרות הבסיסיות שיש לכל השלוחות (פוטס "הגדרות התקפות לכלל השלוחות")
זה יהיה ממש מושלם
כמו כן כרגע ניתן לכתוב את ההגדרות ע"י לחיצה על קובץ ההגדרות. והוא נמצא בתחתית כל הקבצים המופיעים בשלוחה. היה מומלץ שהוא יהיה ממקום בצורה יותר בולטת וברורה
יועיל מאוד אם ברשימת שיחות נכנסות יופיע שמו של הלקוח כמו שמופיע ברשימת התפוצה
-
אני מציע שכל סוג קובץ/תיקייה יהיה בצבע שונה. או לפחות הסמל האייקון יהיה בצבעים שונים.
תיקייה
קובץ שמע
קובץ ini
וכו'
תיקייה
קובץ שמע
קובץ ini
וכו'
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 24 אורחים