את מה אתה מצטט??אם יש מספר וירטואלי אז למה צריך לפתוח קו ב1 החברות הסלולר ולנייד את זהזה חסום בנטפריאיפה זה חסום ולאן להעלות
ולהעלות את זה בפורם כקובץ רגיל
וזה גם גניבה קצת לפתוח קו ומייד לנייד את זה
חדש!! המספרים הוירטוליים הנידים חזרו! - שירות וירטואל פלוס מבית ימות המשיח
Re: חדש!! המספרים הוירטוליים הנידים חזרו! - 2 מספרים על אותו מכשיר! - המספר הנוסף
Re: חדש!! המספרים הוירטוליים הנידים חזרו! - 2 מספרים על אותו מכשיר! - המספר הנוסף
כן. תזדקק למכשיר לא כשר לצורת קבלת הסמס.צריך גם מכשיר לא כשר, כדי לקבל את ההודעת SMS?
ואם כן, האם יש מישהו שרוצה להתחיל לרכוש קוים ולמכור לאחרים לצורך הניוד?
הכי שווה זה חברת 012/פרטנר שעלות הסים אצלהם הוא 10 שקלים,באיזה חברה הכי זול והכי טוב לפתוח קו כזה לנייד?
או אם אתם רוצים מספר בקידומת אחרת אצרף את עלויות הסים בכל החברות:
סלקום: 20
הוט: 36
גולן: 50
אתם פונים לכל סוכן סלולר/לחברת הסלולר עצמה ופותחים קו לא כשר לא משנה באיזו חבילה בגלל שכמו שאתם מבינים, מרגע הניוד אתם לא מחוייבים כלל על הקו הזה, כך שיצא לכם עלות של 10 שקלים עבור סים + כמה אגורות/שקלים על הזמן שבו הייתם בחברה.
כמובן שאין צורך ואף כדאי כך, לא לציין בפני סוכן הסלולר/חברת הסלולר שאתם מעוניינים לנייד את הקו מייד לאחר ההפעלה.
שימו לב בפתיחת הקו כדאי שתציינו כתובת מייל שלכם כדי שמסמכי הרישום יגיעו לשם כדי שיהיה לכם הוכחת בעלות.
-
בכל מקרה אל תזרקו את הסים, אם תרצו לפתוחצ שוב קו ולנייד תוכלו להשתמש עם הסים הראשון ולא לשלם שוב...
(בעצם אם מישהו כבר נייד האחרים יוכלו לרכוב עליו...)
לא נכון.בכל מקרה אל תזרקו את הסים, אם תרצו לפתוחצ שוב קו ולנייד תוכלו להשתמש עם הסים הראשון ולא לשלם שוב...
החיוב הוא על ההפעלה ולא על "דמי סים" לכן תמיד תחוייב 9.90 עבוד הפעלה.
-
האם יש מישהו שרוצה בתשלום לעשות לי כזה קו. דהיינו לפתוח ולנייד אלי.כן. תזדקק למכשיר לא כשר לצורת קבלת הסמס.צריך גם מכשיר לא כשר, כדי לקבל את ההודעת SMS?
ואם כן, האם יש מישהו שרוצה להתחיל לרכוש קוים ולמכור לאחרים לצורך הניוד?
ואני ישלם חוץ מהעלויות, עוד סכום כסף [ככל אשר ישית עלי] על השירות, שלא אזדקק למכשיר לא כשר.
גם אני מצטרף לבקשה, מי מוכן לפתוח לי קו כזה ולניידו אלי
אך אני איני כזה נדיב
אני נותן לו את ה-200 יחידות של ימות, ועוד 10 ש"ח בערך העלויות.
תודה רבה
8428261@gmail.com
אך אני איני כזה נדיב
אני נותן לו את ה-200 יחידות של ימות, ועוד 10 ש"ח בערך העלויות.
תודה רבה
8428261@gmail.com
קח בחשבון שלא ניתן להעביר ל/מ המספר הוירטואלי יחידות לבד רק דרך שירות הלקוחות...אני נותן לו את ה-200 יחידות של ימות
לוקח בחשבון, לכן אסכים לשלם 50 ש"ח - 10עלות, 40 על היחידות, אבל רק עד מחר, שבוע הבא אשלם רק 30 בע"הקח בחשבון שלא ניתן להעביר ל/מ המספר הוירטואלי יחידות לבד רק דרך שירות הלקוחות...אני נותן לו את ה-200 יחידות של ימות
-
ברוב החברות זה על הסים בלבדלא נכון.בכל מקרה אל תזרקו את הסים, אם תרצו לפתוחצ שוב קו ולנייד תוכלו להשתמש עם הסים הראשון ולא לשלם שוב...
החיוב הוא על ההפעלה ולא על "דמי סים" לכן תמיד תחוייב 9.90 עבוד הפעלה.
למשל we4g
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 6 אורחים