מצויין,
רק הערה קטנה
באחת השאלות יש טעות בתשובה הראשונה שהיא כמו הכותרת.
וכן לדעתי יש קצת כפילות בשני תשובות בשאלה שבצד שמאל.
סקר על ועדת הרבנים לענייני תקשורת
Re: סקר על ועדת הרבנים לענייני תקשורת
- קבצים מצורפים
-
- תמונה6.png (239.2 KiB) נצפה 3215 פעמים
תודהמצויין,
רק הערה קטנה
ועוד בקטנה
זה נראה שאפשר לבחור כמה תשובות יחד, אם זה בכוונה אולי כדאי לכתוב שידעו, אבל לדעתי עדיף לבטל את האפשרות הזו, כי זה יוריד הרבה מאמינות הסקר כי אנשים יבחרו את כל הבעיות האפשריות בוועדה סתם וכו'.
ואגב לתקן "הערות" במקום "הרעות", (לפי הכיוון עכשיו נראה שזה באמת הולך להיות "הרעות", תעקוב... שלא יגזימו)
זה נראה שאפשר לבחור כמה תשובות יחד, אם זה בכוונה אולי כדאי לכתוב שידעו, אבל לדעתי עדיף לבטל את האפשרות הזו, כי זה יוריד הרבה מאמינות הסקר כי אנשים יבחרו את כל הבעיות האפשריות בוועדה סתם וכו'.
ואגב לתקן "הערות" במקום "הרעות", (לפי הכיוון עכשיו נראה שזה באמת הולך להיות "הרעות", תעקוב... שלא יגזימו)
ההסבר בין התשובה הראשונה -"מנותקים מהציבור" לבין התשובה הרביעית "שלא שומעים אותי" פשוט שהם לא שומעים את הציבור צועק על קווים בכלליות שאינם פסולים ואין בהם כל בעיה, ובוחרים לאטום אזניים ולהתנהג בברוטליות ללא שום אמפתיה כלפי ציבור מכתירם, ואילו "שלא שומעים אותי" הכוונה שלא נותנים לי אפשרות להגן על הקו ו/או להתאים את הקו לדרישת מעלת כבודם...מצויין,
רק הערה קטנה
התוצאות הסקר על ועדת הרבנים לענייני תקשורת
נערך לאחרונה על ידי WIZNITZ ב 18:30 20/08/2019, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
סליחה שאני שואל.
מה זה עוזר בידיוק הסקר הזה??
יש לא יעד? יעוד?
מה זה עוזר בידיוק הסקר הזה??
יש לא יעד? יעוד?
זהו סיכום של 349 איש שענו בסקר.
תודה להם. זה אכן משקף את הרציונל בציבור החרדי. (בסקר לבחירות משתתפים 500 איש בכל הארץ)
בקישור הנ"ל ניתן לקרא עשרות תגובות זועמות על הוועדה שנכתבו מבין אלו העונים בסקר והרגישו שהתשובות בסקר לא שיקפו מספיק/ נכון את הגשותיהם.
תודה להם. זה אכן משקף את הרציונל בציבור החרדי. (בסקר לבחירות משתתפים 500 איש בכל הארץ)
בקישור הנ"ל ניתן לקרא עשרות תגובות זועמות על הוועדה שנכתבו מבין אלו העונים בסקר והרגישו שהתשובות בסקר לא שיקפו מספיק/ נכון את הגשותיהם.
אך יש לציין שזה משלב ב' של היהדות החרדית (או איך שמגדירים את זה, שלצערי גם אני כלול בה) שיש להם אינטרנט (ולא רק מייל).זהו סיכום של 349 איש שענו בסקר.
את הלעילא ולעילא של הציבור החרדי, לא שאלו.
מענין יהיה מי שיעשה סקר טלפוני
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 65 אורחים