איך ניתן להגדיר האזנה לקבצים בשלוחה אחת בזה אחר זה, מבלי להצטרך ללחוץ על 7 לקובץ הבאה?
(יש לי 20 קבצים להאזנה בשלוחה אחת)
האזנה לקבצים בשלוחה אחת בזה אחר זה, מבלי להצטרך ללחוץ על 7 לקובץ הבאה
-
Re: האזנה לקבצים בשלוחה אחת בזה אחר זה, מבלי להצטרך ללחוץ על 7 לקובץ הבאה
ממתי צריך ללחוץ 7 כדי לשמוע את ההודעה הבאה?
באיזה שלוחה אתה מדבר, מה ההגדרות שיש לך שם?
-
ממתי צריך ללחוץ 7 כדי לשמוע את ההודעה הבאה?
קו המערכת שלי מוגדר במאפיינים שליחת הודעה קולית לדואר אלקטרוני.
על מנת שתהיה לי אפשרות להיכנס לניהול,
עשיתי בשלוחה 1 כניסה לניהול
ובשלוחה 2 הודעה קולית לדואר אלקטרוני
והגדרתי שרק הטלפון שלי יהיה ברשימת תפוצה ברירת מחדל
אני מחייג לקו המערכת, בכניסה לניהול 2 ואת השלוחה..... אחרי זה 1 ואח"כ לדילוג 7.
סתם בשביל הנוחות, בדרך כלל מומלץ להשתמש במודול הקלטות רגיל שם יש את כל האופציות ועוד הרבה אפשרויות, ולהגדיר בדיוק איך שאתה רוצה.
אבל לעניינינו אתה יכול להשאיר כך, ולעשות שלוחת השמעת קבצים רגילה שרק לך יהיה גישה אליה, ולהגדיר שהיא תשמיע את הקבצים משלוחה 2.
אבל לעניינינו אתה יכול להשאיר כך, ולעשות שלוחת השמעת קבצים רגילה שרק לך יהיה גישה אליה, ולהגדיר שהיא תשמיע את הקבצים משלוחה 2.
-
תוכל לפרט לי יותר איך לעשות זאת?סתם בשביל הנוחות, בדרך כלל מומלץ להשתמש במודול הקלטות רגיל שם יש את כל האופציות ועוד הרבה אפשרויות, ולהגדיר בדיוק איך שאתה רוצה.
תודה רבה!
אני מתייחס לשורה השניה שכתבתי (דהיינו להשאיר את שלוחת ההגדרות כמו שכבר קיים אצלך, רק לעשות שלוחה שבה תוכל לשמוע את ההקלטות).
ההגדרות הם:
אם אתה רוצה אפשר להוסיף שיאמר לפני כל השמעה את פירטי ההקלטה כגון מתי הוקלט ומאיזה מספר (רק א"א לדלג על הפרטים אלא לשמוע עד הסוף). וכן אם אתה רוצה להוסיף אפשרות למחיקת ההשמעות גם אפשר.
ההגדרות הם:
קוד: בחירת הכל
type=playfile
folder_to_play=/2
-
לא כל כך הבנתי.אני מתייחס לשורה השניה שכתבתי (דהיינו להשאיר את שלוחת ההגדרות כמו שכבר קיים אצלך, רק לעשות שלוחה שבה תוכל לשמוע את ההקלטות).
ההגדרות הם:אם אתה רוצה אפשר להוסיף שיאמר לפני כל השמעה את פירטי ההקלטה כגון מתי הוקלט ומאיזה מספר (רק א"א לדלג על הפרטים אלא לשמוע עד הסוף). וכן אם אתה רוצה להוסיף אפשרות למחיקת ההשמעות גם אפשר.קוד: בחירת הכל
type=playfile
folder_to_play=/2
לאן אני חייב להכניס את ההגדרות ששלחת?
- קבצים מצורפים
-
- לכידה.JPG (122.17 KiB) נצפה 2477 פעמים
תבחר איזה שלוחה נוח לך עבור שלוחה זו שבה תשמע את ההודעות, ואז תיכנס ללשונית הגדרות מתקדמות, ובמקום מה שכתוב שם תכתוב את ההגדרות שכתבתי לך.
(אם כל הסיבה שיש בשלוחה אחת ניהול ואתה לא צריך את זה לעוד דברים, אתה יכול להחליף את שלוחה אחת)
מקווה שהובנתי.
(אם כל הסיבה שיש בשלוחה אחת ניהול ואתה לא צריך את זה לעוד דברים, אתה יכול להחליף את שלוחה אחת)
מקווה שהובנתי.
-
עשית כדברים, אך ללא הצלחה.
ההודעות קוליות מגיעות לשלוח 2, בשלוה 4 הגדרתי את ההגדרות ששלחתם, חייגתי למערת לחצתי 2 אח"כ 4 סולמית, ואז הוא אומר אין הודעות.
ההודעות קוליות מגיעות לשלוח 2, בשלוה 4 הגדרתי את ההגדרות ששלחתם, חייגתי למערת לחצתי 2 אח"כ 4 סולמית, ואז הוא אומר אין הודעות.
למה לחצת 2, למה לא מיד ארבע בכניסה למערכת (או שהכניסה למערכת היא פילטר כמו להבנתי לעיל)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 67 אורחים