יש לי מערכת עם תכנים מקצועיים שאנשים משלמים על זה תשלום חודשי כדי להיות מנוי.
המערכת מוגנת ברשימה לבנה ובסיסמת גישה בשלוחה הראשית, כך שגם אם מישהו יזייף שיחה נכנסת לא יהיה לו את הסיסמה.
יש במערכת שלוחה נוספת עם שיעורים תורניים שקשורים לחומרים המקצועיים. את השלוחה הזו אני מעוניין לפתוח לכל מאן דבעי. אבל מצד שני אני רוצה להגן על החומרים המקצועיים במערכת מפורצים...
מה שעשיתי עד היום זה שאנשים שאינם מנויים ורוצים להאזין לשלוחה התורנית, אז רק אם סמכתי עליהם שלא יזייפו שיחות נכנסות - הכנסתי אותם לרשימה הלבנה ונתתי להם את הסיסמה של המערכת, ובמקביל יצרתי בשלוחות המקצועיות רשימה לבנה נוספת שבה היו רק המנויים.
רק שהבקשות לשלוחה התורנית גברו ואני מחפש פתרון שאנשים שאינם מנויים יוכלו להתקשר ולשמוע רק את השלוחה התורנית ללא סיסמה וללא צורך בבקשה להכנסה לרשימה הלבנה ושלא תהיה להם גישה לשלוחות המקצועיות. ואנשים שמנויים אז יתבקשו להקיש סיסמה בהתחלה (כאמור בשביל להגן על זיוף) ואז כל המערכת תהיה פתוחה להם.
חשבתי על המון צורות אבל שום דבר לא היה מושלם.
אז במקום שאכתוב עכשיו פוסט ארוך ארוך עם כל הדיונים שעשיתי והבדיקות וכו' וכו' אשמח לשמוע את הרעיונות שלכם ואגיב עליהם אם זה מתאים לדרישות במערכת.
תודה מראש לכל החברים פה שמסייעים ועוזרים.
כבר שעה ורבע שאני שובר את הראש! אולי לכם יהיה פיתרון?
-
Re: כבר שעה ורבע שאני שובר את הראש! אולי לכם יהיה פיתרון?
אתה יכול להכניס את הרשימה הסגורה שלך ברשימת תפוצה מסויימת ולהגדיר בשלוחה הראשית סינון -כך
וליתר פרטים על הסינון של הרשימות תפוצה עיין כאן
שלוחה שבע אתה מגדיר כניתוק
ומשלוחה 1 שתחת שלוחה 7 אתה מתחיל לבנות את המערכת עבור המשתמשים האחרים. ואפי' אם מישהו יקיש # לחזרה לשלב אחד אחורה הוא יגיע לשלוחה 7 והשיחה תתנתק...
ובשלוחה הראשית תשים קוד לאימות הכפול (שלא יוכלו לזייף זיהוי שיחה נכנסת....)
בהצלחה
קוד: בחירת הכל
type=template_filter
template_filter_active_go_to=/לשלוחה שאתה רוצה או שלוחה ראשית
template_filter=מספר רשימת תפוצה
template_filter_none_go_to=/7/1/1
שלוחה שבע אתה מגדיר כניתוק
קוד: בחירת הכל
type=hangup
בהצלחה
תודה על העזרה. (וחידשת לי עם הטריק של הניתוק)אתה יכול להכניס את הרשימה הסגורה שלך ברשימת תפוצה מסויימת ולהגדיר בשלוחה הראשית סינון -כךוליתר פרטים על הסינון של הרשימות תפוצה עיין כאןקוד: בחירת הכל
type=template_filter
template_filter_active_go_to=/לשלוחה שאתה רוצה או שלוחה ראשית
template_filter=מספר רשימת תפוצה
template_filter_none_go_to=/7/1/1
שלוחה שבע אתה מגדיר כניתוקומשלוחה 1 שתחת שלוחה 7 אתה מתחיל לבנות את המערכת עבור המשתמשים האחרים. ואפי' אם מישהו יקיש # לחזרה לשלב אחד אחורה הוא יגיע לשלוחה 7 והשיחה תתנתק...קוד: בחירת הכל
type=hangup
בהצלחה
ניסיתי לעשות פילטר בשלוחה הראשית, הבעיה היא שברגע שאני מגדיר קוד בשלוחה הראשית אז הוא מבקש מכולם קוד גם ממי שאמור להיות מופנה לשלוחה 7 ורק אח"כ הוא מסנן לפי הפילטר שהגדרתי. ואז יוצא שגם הלא מנויים צריכים להקיש סיסמה.
חשבתי לעשות שבשלוחה הראשית לא יהיה קוד ורק יהיה פילטר שאת המנויים יעביר לתת שלוחה עם קוד שתוכה יהיו כל השיעורים המוגנים, ואת האחרים יעביר לשלוחה הפתוחה. הבעיה היא שבאופן כזה אני מנטרל את האפשרות של המנויים להשתמש בסימניה 3* כי היא פעילה רק מהתפריט הראשי וזה מאוד חשוב להם
-
אבל יהיה לי אפשרות לתת חזרה ע"י 3* ? כי נראה לי שרק בתפריט הראשי ניתן להגדיר מקש * עם תפריט
פה https://www.call2all.co.il/f2/viewtopic.php?f=7&t=2806 אני רואה שלא ניתןאבל יהיה לי אפשרות לתת חזרה ע"י 3* ? כי נראה לי שרק בתפריט הראשי ניתן להגדיר מקש * עם תפריט
-
זה לא נראה לי כ"כ קריטי לשנות את זה לשלוחה אחרת (לפעמים זה יכול להיות יותר נוח, הקשה ישירה)
אתה יכול לעשות סינון לפי מספר מחייג ומחוייג ששולח רק פעם ראשונה שנכנס למערכת
ותשלח את כולם לשלוחת סינון
המנויים יעברו לשלוחה עם סיסמה ומשם יעברו לתפריט ראשי
והלא מנויים יכנסו לשלוחה שלא ניתן להקיש שם כוכבית או סולמית
וככה לא יוכלו לחזור לתפריט הראשי
ועדיף לשים את כל המערכת סינון ושלוחה המאזינים הפתוחה מתחת שלות ניתוק אם איך שהוא מישהו יחזור שלוחה אחת אחורה
(בגלל הקשת סיסמה שגויה או רשימה שחורה )
לצורך בטחון בשלוחה של התכנים בתשלום שמתחת לתפריט ראשי תעשה רשימה לבנה
למקרה שאיכשהו מישהו בטעות יגיע לתפריט ראשי
ותשלח את כולם לשלוחת סינון
המנויים יעברו לשלוחה עם סיסמה ומשם יעברו לתפריט ראשי
והלא מנויים יכנסו לשלוחה שלא ניתן להקיש שם כוכבית או סולמית
וככה לא יוכלו לחזור לתפריט הראשי
ועדיף לשים את כל המערכת סינון ושלוחה המאזינים הפתוחה מתחת שלות ניתוק אם איך שהוא מישהו יחזור שלוחה אחת אחורה
(בגלל הקשת סיסמה שגויה או רשימה שחורה )
לצורך בטחון בשלוחה של התכנים בתשלום שמתחת לתפריט ראשי תעשה רשימה לבנה
למקרה שאיכשהו מישהו בטעות יגיע לתפריט ראשי
-
בעיקרון אפשר לבקש משירות הלקוחות להגדיר מספר גישה נוסף שיפנה לשלוחה פנימית במערכת אחרת
ולמספר גישה הזה יהיה גישה רק לשלוחה הספציפית במערכת האחרת? או שהוא יוכל כבר לטייל ולחזור אחורה ולהיכנס לשלוחות אחרות?בעיקרון אפשר לבקש משירות הלקוחות להגדיר מספר גישה נוסף שיפנה לשלוחה פנימית במערכת אחרת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 55 אורחים