בגולן אפשר באתר, וזה מתאפס כל 15 לחודש.
בסלקום אפשר.
פתרון לתא הקולי שחברות הסלולר החלו לגבות עליו כסף
-
Re: פתרון לתא הקולי שחברות הסלולר החלו לגבות עליו כסף
למה גולן עושים את זה ככהבגולן אפשר באתר, וזה מתאפס כל 15 לחודש.
בסלקום אפשר.
הגיע הזמן שיסדרו את זה
מה זה השתויות האלו
-
העלתי קובץ מוזיקה בהמתנה מיוחד עבור זה, תגדירו:ניתן להגדיר הגדרה, כך שלא יעלה כסף. מגדירים(ניתן כמובן גם להגדיר צינתוקים כשמשאירים לך הודעה אבל זה כבר עולה כסף)במקום 2 שכבר מוגדרקוד: בחירת הכל
record_end_goto=/3
ובשלוחה 3 מגדיריםומחליפים בשלוחה 3 את הודעת M1167 (=שלום ותודה) בשניה של שקט.קוד: בחירת הכל
type=routing
routing_start=1
routing1=0548512345 (תגדיר כאן את מספר הטלפון בו תרצה לקבל את הצינתוק (וכמובן אל תענה, כי ככה זה יעלה לך יחידות
routing_your_id=did
limit_call_seconds=yes
limit_call_seconds_disconnect_time=6
limit_call_seconds_end_time_go_to=/2
מצו"ב ובאשר להודעה "שיחתכם מועברת" (אשר איננה הודעת מערכת כי אם מוזיקה בהמתנה) עיין כאן
קוד: בחירת הכל
music_on_hold=elch000
בחברת פלאפון ורמי לוי אי אפשר לעשות הפנייה למספר נייח, התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה לא קשור אליהם אלא לוועדת הרבנים, התקשרתי אליהם ואישרו לי שזה הם שחסמו את האפשרות ו.........אין מה לעשות ככה זה!!!!בחברת גולן אי אפשר לעשות הפנייה לנייך ככה זכור לי
ונירה לי שגם ברמי לוי
אני בחברת פלאפון והתקשרתי לבקש הפניה למספר נייח וביצעו.בחברת פלאפון ורמי לוי אי אפשר לעשות הפנייה למספר נייח, התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה לא קשור אליהם אלא לוועדת הרבנים, התקשרתי אליהם ואישרו לי שזה הם שחסמו את האפשרות ו.........אין מה לעשות ככה זה!!!!בחברת גולן אי אפשר לעשות הפנייה לנייך ככה זכור לי
ונירה לי שגם ברמי לוי
יש לי קו נוסף של הוט מובייל וגם שם עשיתי הפניה למערכת של ימות והגדרתי כתא קולי כנ"ל, ואז אנשים מעדכנים אותי שאחרי 30 שניות שאני לא עונה אז הם שומעים :הוט מובייל שלום המנוי חסום וכו'". מתברר שמכיוון שקו של ימות חסום אצלם אז ההפניה גם נחסמת.
-
בגולן אפשר לעשות הפניה אבל רק דרך האתר או בשירות הלקוחות
בנוסף יש להם תקלה נוראית שאי אפשר לעשות הפניה רק בתפוס או רק כשאין מענה וכדו' אלא ההפניה היא לכל המצבים כאחד.
[למרות שבאתר שלהם נראה שאפשר להפריד, זה לא עובד למעשה].
כמובן שגם בגולן מספר של ימות רגיל חסום, אבל הפתרונת לכך ידועים.
בנוסף יש להם תקלה נוראית שאי אפשר לעשות הפניה רק בתפוס או רק כשאין מענה וכדו' אלא ההפניה היא לכל המצבים כאחד.
[למרות שבאתר שלהם נראה שאפשר להפריד, זה לא עובד למעשה].
כמובן שגם בגולן מספר של ימות רגיל חסום, אבל הפתרונת לכך ידועים.
איך עושים את זהבשביל שכשאני יתקשר למספר אז אעבור לשלוחה של שמיעת ההקלטות, הכנסתי קובץ Did_Go_To וכתבתי בתוכוקוד: בחירת הכל
0548412345-079512345=/1
-
-
גם בסלקום, כשמפנים לקו שחסום לחיוג מסלקום מושמעת הודעה "סלקום שלום, מנוי זה משוייך לקומה השרה וכו' ".
שימו לב למשהו חשוב נוסף - כל עלות השיחה שמופנית מהפלאפון שלכם היא על חשבונכם !
שימו לב למשהו חשוב נוסף - כל עלות השיחה שמופנית מהפלאפון שלכם היא על חשבונכם !
מה הכוונה?שימו לב למשהו חשוב נוסף - כל עלות השיחה שמופנית מהפלאפון שלכם היא על חשבונכם !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים