עוד חסימה מרושעת של ועדת החמסנים!
חסמו (כצפוי) את קומת 079507!!!!!!
עד מתי נשתוק?!?!?!
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
לא שתקנו, אבל תגיד מה נעשה עכשיו? התברר שגם משרד התקשורת שייך להם. אז נשאר רק לדבר לקב"ה שיצילנו מידם. ואם הגזירה נחתמה רק בטיט אולי נצליח לבטל מעלינו את גזירת החסימות...
בטוח שעכשיו יבא הישועה, כשמרימים ידים מ'השתדלות' וכדו' ומגיעים להכרה שרק השי"ת יכול לעזור, אז נושעים!
אני לא מבין על מה היאוש.
משרד התקשורת מוכיח בהתנהלות שלו שהוא מושחת ורקוב מהיסוד.
אני בכל אופן לא מבקש ממשרד התקשורת אלא רק שיקיים את תפקידו כרגולטור ויפקח על השוק הכשר שיתנהל בשקיפות בהגינות ובשיוויון בין כל החברות וכל מספרי הטלפון.
כאשר הרגולטור לא מקיים את תפקידו אם מסיבה של שחיתות אן סתם רשלנות ישנם כמה דרכי פעולה.
אפשר לפנןת למבקר המדינה בתלונה על משרד התקשורת שאינו מבצע את תפקידו.
ככל שיפנו יותר כך המבקר ,אמור,לטפל בעניין ברצינות יותר.
אפשר בתיאוריה גם להגיש בגץ נגד משרד התקשורת אבל צריך לבדוק את זה.
וגם פירסום בעיתונות (לאו דווקא החרדית)על מחדלי משרד התקשורת יכולים להזיז לבנה או שתים במשרד הרקוב.
אני בכל אופן לא מבקש ממשרד התקשורת אלא רק שיקיים את תפקידו כרגולטור ויפקח על השוק הכשר שיתנהל בשקיפות בהגינות ובשיוויון בין כל החברות וכל מספרי הטלפון.
כאשר הרגולטור לא מקיים את תפקידו אם מסיבה של שחיתות אן סתם רשלנות ישנם כמה דרכי פעולה.
וגם פירסום בעיתונות (לאו דווקא החרדית)על מחדלי משרד התקשורת יכולים להזיז לבנה או שתים במשרד הרקוב.
כבר יש אתר שעושה זאתאני לא מבין על מה היאוש.
https://www.telecomnews.co.il
כשמבקשים מבזק קו וירטואלי הם שואלים אם זה לצורך ניוד אז מגיע לך קצת טירטור, ככה שמעתי גם מאחרים, וככה עשו לי, העבירו אותי לקשרי לקוחות שביקשו ממני סתם כל מיני פרטים מזהים ואחר כך השאירו אותי על הקו כמה פעמים לסירוגין למשך זמן לא קצר, (אולי כדי שאחשוב קצת על מה שאני עושה) אבל אחרי כל הטרטורים קיבלתי מספר.
אז עכשיו אני חוזר "הביתה" לימות המשיח.
אז עכשיו אני חוזר "הביתה" לימות המשיח.
משיחה אם נציג מבזק באופן פרטי אמר לי שכל קו שהם פותחים וזה לא נשאר שלושה חודשים בבזק, הנציג מפסיד כסף ומורידים לו מהמשכורת.
לכן יש קצת טירטורים(מצד הנציגים ולא מצד החברה)!
לא הגיוני.משיחה אם נציג מבזק באופן פרטי אמר לי שכל קו שהם פותחים וזה לא נשאר שלושה חודשים בבזק, הנציג מפסיד כסף ומורידים לו מהמשכורת.
או משהו לא מדויק.
יתכן וזה הכלל בנציגי מכירות (חיצוניים, כמו בסוכנים בקווי סלולר) לא בנציג בזק שעונה אצלם.לא הגיוני.משיחה אם נציג מבזק באופן פרטי אמר לי שכל קו שהם פותחים וזה לא נשאר שלושה חודשים בבזק, הנציג מפסיד כסף ומורידים לו מהמשכורת.
או משהו לא מדויק.
אגב אחרי שניידתי כבר קו אחד התקשרתי ל"קנות" עוד קו וירטואלי ועבר חלק, ממש לא נשאלתי שום שאלה, הנציגה היתה מאוד אדיבה.
-
אני פתחתי בפעם אחד שלש קוויים בבזק וזה הלך לי בקל
ובתוך 5 דקות היה לי כבר האישור שאני מנהל הקו במייל
ובתוך 5 דקות היה לי כבר האישור שאני מנהל הקו במייל
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 34 אורחים