"מה חשבתם, אם היה צל צילו של סיכום, גם הוועדה היתה מכריזה על כך, וגם ימות היו מפרסמים על כך במודעות ענק, אל תהיו ...."
ימות אכן פירסמו את זה באופן במודעות ענק, גם כאן בפורום, וגם אצליהם בשירות הלקוחות, ואם באמת זה לא היה מתואם מול הוועדה אז למה זה לא נחסם עד עכשיו?
וחוץ מזה מה זה קשור אם הייתה תיאום או לא הייתה תיאום, הרי כל הזמן, אלו שגיבו את הוועדה ועסקניה (ובתוכם אתה "הבוס הגדול") כתבו והסבירו שיש הפנייה לקווי נייעס, ושיש נייעס ודברים שהוועדה אינה מרוצה מהם, והיו כאלו שהרחיקו לכת, וטענו שיש חסימות גורפות מכיון שהכמות של הקווים הלא טובים (או המספרים האישיים) מידי גדולה בשביל לבדוק אותם.
אז זהו
עכשיו יש קומה כשרה, אין שום מערכת ששייכת למספרים הכשרים שיש שם תוכן לא כשר, אין הפנייה לקווי נייעס, כל מפעיל קו, מתחייב את התנאים של הוועדה, ועם זאת כל המספרים נחסמו!
אולי אתה מחכה שימות ייכנעו לוועדה.
אבל אני ואיתי רוב מניין ובניין משתמשי מערכות ימות המשיח, מגבים את ימות באופן מלא, ואנחנו מבקשים מימות.
אל תכנעו!, אל תיתנו את ידיכם למושחתים האלו לשלוט עלינו!,
בבקשה ממכם ימות, נא תפעלו נגד הוועדה עד הסוף!,
נא תשימו סוף לשחיתות ולאכזריות ולהשתלטות , ולהתעללות בציבור (כביכול בשם התורה וגדוליה).
ואז... באמת יהיה ובא לציון גואל.
ימות הציבור מאחוריכם!.
עצומה כנגד החסימות
Re: עצומה כנגד החסימות
יותר מדוייק: אם הוועדה לא תקבל כסף, ובמזומן (אפשר גם העברה בנקאית) מימות המשיח, כלום לא יזוז.לדעתי, לא היה שום סיכום עם הוועדה, וימות רק ניסו לומר לוועדה בפניה חד צדדית שהם מקבלים חלק מהתנאים שלהם.
מה חשבתם, אם היה צל צילו של סיכום, גם הוועדה היתה מכריזה על כך, וגם ימות היו מפרסמים על כך במודעות ענק, אל תהיו ....
לא היה משא ומתן רציני של שני הצדדים, אלא כנ"ל.
תקוותי, שמכיוון שאין ברירה אחרת, והוועדה שולטת על כל הציבור החרדי, כן עכשיו תקללו שעה ברצף, אבל זה המציאות, כל המדומיינים שנעשה פניות לזה ועצומה לזה שילכו למכור פרחים במחנה יודא.... אי לכך תקוותי שהוודעה כן תשב עם ימול לפחות על הקומה הכשריה, ואז ובו לציון גואל.
תבינו, אם הוועדה לא תקבל את המפתחות המלאים על ימות היא לא תפתח כלום!!!!!
אתם הרי יודעים ומכירים במה דברים אמורים.
נ.ב. אתה טיפוס שתמיד נכנע כך בפני מי שמתעלל בך?
מה העניין להכנע בפניהם? פשוט לפתוח קו וירטואלי בבזק, שיהיה רק שלך, ותעשה בכל שלוחה מ1 עד 100 איזה קו שאתה רוצה.
לא סיפור כזה גדול, זה מה שאני עשיתי, ממש קלי קלות.
תדהמו!! יונתן לבקוביץ (יו"ר ועדת החמסנים לענייני תקשורת) תרם 100,000 ש"ח בקמפיין המעצ'ינג של חסידות גור.יותר מדוייק: אם הוועדה לא תקבל כסף, ובמזומן (אפשר גם העברה בנקאית) מימות המשיח, כלום לא יזוז.
ובזה אנו רוצים להודות לכלל יהדות החרדית שתרמו מהונם למען הקמפיין ע"י תשלום הסנקציות שהוטלו עליהם ע"י הועדה ולחברות התקשורת שהוזילו מכספם כדי למנוע חסימות!!
היכן ניתן לראות את המגבית של גור?תדהמו!! יונתן לבקוביץ (יו"ר ועדת החמסנים לענייני תקשורת) תרם 100,000 ש"ח בקמפיין המעצ'ינג של חסידות גור.יותר מדוייק: אם הוועדה לא תקבל כסף, ובמזומן (אפשר גם העברה בנקאית) מימות המשיח, כלום לא יזוז.
ובזה אנו רוצים להודות לכלל יהדות החרדית שתרמו מהונם למען הקמפיין ע"י תשלום הסנקציות שהוטלו עליהם ע"י הועדה ולחברות התקשורת שהוזילו מכספם כדי למנוע חסימות!!
לא ניתן ללראות המגבית (מסע המגבית לא היה באתר)היכן ניתן לראות את המגבית של גור?תדהמו!! יונתן לבקוביץ (יו"ר ועדת החמסנים לענייני תקשורת) תרם 100,000 ש"ח בקמפיין המעצ'ינג של חסידות גור.יותר מדוייק: אם הוועדה לא תקבל כסף, ובמזומן (אפשר גם העברה בנקאית) מימות המשיח, כלום לא יזוז.
אין שום דרך לראות / לשמוע / לדעת?לא ניתן ללראות המגבית (מסע המגבית לא היה באתר)היכן ניתן לראות את המגבית של גור?תדהמו!! יונתן לבקוביץ (יו"ר ועדת החמסנים לענייני תקשורת) תרם 100,000 ש"ח בקמפיין המעצ'ינג של חסידות גור.
כל הקוים החרדיים דווחו על המגבית ועל המספרים הגדולים שנתרמו וביניהם היה הנ"לאין שום דרך לראות / לשמוע / לדעת?לא ניתן ללראות המגבית (מסע המגבית לא היה באתר)היכן ניתן לראות את המגבית של גור?
הקוים החרדים שנחסמו?......כל הקוים החרדיים דווחו על המגבית ועל המספרים הגדולים שנתרמו וביניהם היה הנ"לאין שום דרך לראות / לשמוע / לדעת?לא ניתן ללראות המגבית (מסע המגבית לא היה באתר)
-
אני לא נכנע לאף אחד שמתעלל בי, אבל אני פשוט אדם ריאלי."מה חשבתם, אם היה צל צילו של סיכום, גם הוועדה היתה מכריזה על כך, וגם ימות היו מפרסמים על כך במודעות ענק, אל תהיו ...."
ימות אכן פירסמו את זה באופן במודעות ענק, גם כאן בפורום, וגם אצליהם בשירות הלקוחות, ואם באמת זה לא היה מתואם מול הוועדה אז למה זה לא נחסם עד עכשיו?
וחוץ מזה מה זה קשור אם הייתה תיאום או לא הייתה תיאום, הרי כל הזמן, אלו שגיבו את הוועדה ועסקניה (ובתוכם אתה "הבוס הגדול") כתבו והסבירו שיש הפנייה לקווי נייעס, ושיש נייעס ודברים שהוועדה אינה מרוצה מהם, והיו כאלו שהרחיקו לכת, וטענו שיש חסימות גורפות מכיון שהכמות של הקווים הלא טובים (או המספרים האישיים) מידי גדולה בשביל לבדוק אותם.
אז זהו
עכשיו יש קומה כשרה, אין שום מערכת ששייכת למספרים הכשרים שיש שם תוכן לא כשר, אין הפנייה לקווי נייעס, כל מפעיל קו, מתחייב את התנאים של הוועדה, ועם זאת כל המספרים נחסמו!
אולי אתה מחכה שימות ייכנעו לוועדה.
אבל אני ואיתי רוב מניין ובניין משתמשי מערכות ימות המשיח, מגבים את ימות באופן מלא, ואנחנו מבקשים מימות.
אל תכנעו!, אל תיתנו את ידיכם למושחתים האלו לשלוט עלינו!,
בבקשה ממכם ימות, נא תפעלו נגד הוועדה עד הסוף!,
נא תשימו סוף לשחיתות ולאכזריות ולהשתלטות , ולהתעללות בציבור (כביכול בשם התורה וגדוליה).
ואז... באמת יהיה ובא לציון גואל.
ימות הציבור מאחוריכם!.
לוועדה יש כוח מטורף בידיים, על זה אין חולק.
וגם אין חולק שימות לא יכולים להתמודד מולם, תגיד מה שתגיד, תסתכל לאמת בפנים.
אי לכך, אין לדעתי ימות ברירה אלא להכנע לוועדה. ככה זה עובד בשוק של המאפיות.
יש לך משהו אחר להציע חוץ מלקטר כל היום?
וזה מה שאמרתי, כל עוד ימות לא יורידו את הנעליים בפני יונתן, הסברא אומרת ששום דבר לא יזוז.
פטוש וקל וריאלי, במקום כל הברברת והדמיונות.
ובעניין הניוד לבזק, זה גם לא עוזר בחלק מהמקרים.
''ובעניין הניוד לבזק, זה גם לא עוזר בחלק מהמקרים''.
לא נכון! פשוט לא נכון. אם אין מי שילשין על הקו- לדוגמא אם זה ווצאפפון משפחתי, קו של הישיבה וכדו'- זה פשוט לא יכול להיחסם נקודה.
ולכן אני לא רואה סיבה בעולם שימות המשיח ייכנעו למאפייה הזו.
צריכים לפרסם לחברים, שכל אחד יפתח לעצמו מערכת אישית, ינייד אליה קו מבזק- וזהו! יונתן ישתולל, יתעצבן, ילך לרבנים וישכנע אותם ש''שומו שמיים'' וכו' (בלי להזכיר כמובן את קו הטלוויזיה... זה מותר כידוע) אבל לא יעזור לו כלום!!
אין לוועדה שום דרך בעולם לדעת שהמספר הנייח של בזק זה מערכת תוכן של ימות.
אני מציע רעיון, שימות יקנו אלפי קווים מבזק ויניידו אותם, וכל מי שיתקשר לשירות הלקוחות להתלונן על חסימת קווים- ימכרו לו באיזה 20 שקל את הקו המנוייד, ושלום על ישראל.
בנושא אחר דרך אגב- חברת ''קליקול'' המפעילה את קו הספורט הנערץ, ושחברת הבת שלה ''טלביפ'' מאושרת ע''י הוועדה, וקו הספורט שלה לא נחסם כבר כמה חודשים (יש קשר אולי? )לדעתי עוברת במפורש על החוק, בכך שפותחת קוי ווצאפפון במספר נייד.
זה אסור לחלוטין, אבל אולי זה מסביר איך יש להם יכולת להיכנע לוועדה.
הכל לכאורה כמובן, אם אין קשר אני מבקש סליחה מראש. רק משהו כאן מריח רע. רע מאוד. אני שובר את הראש בנסיון להבין איך למען ה' לא עזר כמה שביקשתי אני, ועוד עשרות אנשים- קו הספורט פשוט לא נחסם.
לא נכון! פשוט לא נכון. אם אין מי שילשין על הקו- לדוגמא אם זה ווצאפפון משפחתי, קו של הישיבה וכדו'- זה פשוט לא יכול להיחסם נקודה.
ולכן אני לא רואה סיבה בעולם שימות המשיח ייכנעו למאפייה הזו.
צריכים לפרסם לחברים, שכל אחד יפתח לעצמו מערכת אישית, ינייד אליה קו מבזק- וזהו! יונתן ישתולל, יתעצבן, ילך לרבנים וישכנע אותם ש''שומו שמיים'' וכו' (בלי להזכיר כמובן את קו הטלוויזיה... זה מותר כידוע) אבל לא יעזור לו כלום!!
אין לוועדה שום דרך בעולם לדעת שהמספר הנייח של בזק זה מערכת תוכן של ימות.
אני מציע רעיון, שימות יקנו אלפי קווים מבזק ויניידו אותם, וכל מי שיתקשר לשירות הלקוחות להתלונן על חסימת קווים- ימכרו לו באיזה 20 שקל את הקו המנוייד, ושלום על ישראל.
בנושא אחר דרך אגב- חברת ''קליקול'' המפעילה את קו הספורט הנערץ, ושחברת הבת שלה ''טלביפ'' מאושרת ע''י הוועדה, וקו הספורט שלה לא נחסם כבר כמה חודשים (יש קשר אולי? )לדעתי עוברת במפורש על החוק, בכך שפותחת קוי ווצאפפון במספר נייד.
זה אסור לחלוטין, אבל אולי זה מסביר איך יש להם יכולת להיכנע לוועדה.
הכל לכאורה כמובן, אם אין קשר אני מבקש סליחה מראש. רק משהו כאן מריח רע. רע מאוד. אני שובר את הראש בנסיון להבין איך למען ה' לא עזר כמה שביקשתי אני, ועוד עשרות אנשים- קו הספורט פשוט לא נחסם.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 19 אורחים