עצומת בקשה ימות המשיח
Re: עצומת בקשה ימות המשיח
האם אפשר להעביר קו מערכת קיימת לקומה הכשרה?
מעבירים את תוכן הקו למספר הכשר, כמובן במידה והקו כשר.האם אפשר להעביר קו מערכת קיימת לקומה הכשרה?
נערך לאחרונה על ידי טלפון ב 09:00 04/03/2019, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
נראה שיש לך טעות במספר, כתבת מספר עם 11 ספרות (במקום 10).אני לא מבין על מה אתם מדברים. תנסו להתקשר לוועדה ולבקש בתחינה שיחסמו את הקו של שידורי הטלוויזיה
17007202331.
ואגב, היו להם בעבר עוד מספרים בקידומת 1700 וכולם נחסמו אחד אחרי השני, ימים ספורים לאחר הדיווח. עושה רושם שהם פותחים כל שבוע מספר חדש בקידומת 1700, וזה די 'מעניין' שכל-כך מהר אתה מעודכן במספר החדש...
מה קרה?!?!?!
כל המספרים בקומה הכשרה נחסמו (בהוט בסלקום, ואולי גם בחברות אחרות).
תקרא כמה פוסטים אחורה... (עמוד מס' 6).נראה שיש לך טעות במספר, כתבת מספר עם 11 ספרות (במקום 10).אני לא מבין על מה אתם מדברים. תנסו להתקשר לוועדה ולבקש בתחינה שיחסמו את הקו של שידורי הטלוויזיה
17007202331.
ואגב, היו להם בעבר עוד מספרים בקידומת 1700 וכולם נחסמו אחד אחרי השני, ימים ספורים לאחר הדיווח. עושה רושם שהם פותחים כל שבוע מספר חדש בקידומת 1700, וזה די 'מעניין' שכל-כך מהר אתה מעודכן במספר החדש...
רק בקצרה נאמר ששום קו בקידומת 1700 אינו חסום.
גם מה ש''נחסם'' זה ממש לא היה ימים ספורים אחר הדיווח, אלא בדיוק ארבעה שבועות מאז שדיווחתי על המספרים.
ולענייננו - גם אחרי שחשבתי שהם באמת חסמו את המספרים האלה, זה ממש ממש לא קרה.
מה שהוועדה עשתה זה שכל המספרים בקידומת 1700 (שכידוע אין לימות מספרים בקידומת זו) שלכאורה ''נחסמו'' כפי שאמרת, אינם חסומים כלל.
מוסיפים איזה ספרה שרוצים בסיום המספר, (לדוגמא הספרה 1) והופס... המספר פתוח.
למותר לציין שבכל קו תוכן של ימות המשיח, כמובן הוועדה חסמה את האפשרות הזו. איכשהו רק בקו הספורט, וכן בקו שידורי הטלוויזיה בלבד זה לא נחסם.
אני רק מזכיר, שלדעתי הוועדה הוקמה כדי לחסום את הקווים האלה בעיקר.
קו טלוויזיה עם שידור חי 24 שעות ביממה לגיטימי שיישאר פתוח לכל בחור ישיבה, וקו מוזיקה לא?
וואלה.
מי יודע מה קורה עם זה?מה קרה?!?!?!
גם לי נחסם הקו של הקומה הכשרה
-
אפשר להעביר בפעם אחת את כל התוכן לקו אחר, או שצריך לפני זה להוריד למחשב קובץ אחרי קובץ?מעבירים את תוכן הקו למספר הכשר, כמובן במידה והקו כשר.האם אפשר להעביר קו מערכת קיימת לקומה הכשרה?
אם הקו שלך לא מכיל דברים הנוגדים את תנאי הוועדה, אז אתה מקבל מספר כשר לקו, (לאותו קו).אפשר להעביר בפעם אחת את כל התוכן לקו אחר, או שצריך לפני זה להוריד למחשב קובץ אחרי קובץ?מעבירים את תוכן הקו למספר הכשר, כמובן במידה והקו כשר.האם אפשר להעביר קו מערכת קיימת לקומה הכשרה?
אין לך כלום מקו כשר שהכל חסומים
מישהו יודע מי מנהל את הקו של זהות?
זה לא נראה לי קו שמתאים לציבור החרדי
(בעיקר בגלל נושא דת ומדינה)
זה לא נראה לי קו שמתאים לציבור החרדי
(בעיקר בגלל נושא דת ומדינה)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 3 אורחים