ודאי שכן, והרבנים כל הזמן כתבו וכותבים את זה. כמובן לצד עוד הרבה סיבות אחרות.אתה מוזמן להציע את הענין לגדולי ישראל שהקימו את הוועדה, לצערי זה לא עמד ועומד בנסיבות הענין
עצומת בקשה ימות המשיח
Re: עצומת בקשה ימות המשיח
אשמח לקבל הפניות שהרבנים כתבו על זה בהקמת הוועדהודאי שכן, והרבנים כל הזמן כתבו וכותבים את זה. כמובן לצד עוד הרבה סיבות אחרות.אתה מוזמן להציע את הענין לגדולי ישראל שהקימו את הוועדה, לצערי זה לא עמד ועומד בנסיבות הענין
לא הייתי בהקמת הוועדה, ואין לי שום קישורים להפניות
אבל כן שמעתי הרבה מאד רבנים העוסקים בתחום זה, וכן קראתי הרבה מאד כתבות מרבנים שעוסקים בתחום זה, וכולם מדגישים גם את הנקודה הזאת, וזה דבר פשוט מאד.
יש ווערטיל ידוע, שטען בעל הטלפון החכם לרב, שלאחרים בכדי להיכנס לבנק, לוקח להם חצי שעה. ולבעל הטלפון הלא כשר אורך לו 2 דקות. ענה לו הרב, צודק שהכניסה היא קצרה. אבל כמה זמן אורכת לך היציאה.....ועוד רבים כאלו
אבל כן שמעתי הרבה מאד רבנים העוסקים בתחום זה, וכן קראתי הרבה מאד כתבות מרבנים שעוסקים בתחום זה, וכולם מדגישים גם את הנקודה הזאת, וזה דבר פשוט מאד.
יש ווערטיל ידוע, שטען בעל הטלפון החכם לרב, שלאחרים בכדי להיכנס לבנק, לוקח להם חצי שעה. ולבעל הטלפון הלא כשר אורך לו 2 דקות. ענה לו הרב, צודק שהכניסה היא קצרה. אבל כמה זמן אורכת לך היציאה.....ועוד רבים כאלו
אתה נוגע בנקודות אחרות לחלוטין.לא הייתי בהקמת הוועדה, ואין לי שום קישורים להפניות
אין חולק שיש אנשים שמבלים את זמנם, בעבר זה היה בטטריס, ווקמן, דיסקמן, נגן, פלאפון, סמארטפון וכו'.
עם זאת הקמת וועדת הרבנים לעניני תקשורת הייתה כדי למנוע תכני תועבה ועוד, המטרה לא הייתה לשמירה על זמנו של של אדם חרדי.
גם המאבק נגד קווי הנייעס אתה מוזמן לראות כי הרב אלישיב כותב במכתבו שבן ישיבה לא יוכל להיות להצליח בלימודו אם הוא יהיה מכור לזה.
אין כל קשר לבזבוז או שריפת זמן
אחת הבעיות של ה'מכור' זה ביטול זמן. (חוץ מעוד בעיות גדולות שאין חולק עליהם)
וזה שאנשים מבטלים את הזמן ע"י משהו ננסי, לא סיבה להכניס את זה לכל כיס של כל אדם חרדי.
ושוב, כמובן שזה רק אחת מהסיבות.
ומכאן ואילך, אנו כבר בויכוח, וכל אחד יודע כבר את דעתך החשובה (מאד!) וכמו"כ יודעים את דעתי. אין צורך להמשיך ולכתוב שוב ושוב את אותם טענות....
וזה שאנשים מבטלים את הזמן ע"י משהו ננסי, לא סיבה להכניס את זה לכל כיס של כל אדם חרדי.
ומכאן ואילך, אנו כבר בויכוח, וכל אחד יודע כבר את דעתך החשובה (מאד!) וכמו"כ יודעים את דעתי. אין צורך להמשיך ולכתוב שוב ושוב את אותם טענות....
אני ממש לא מתכוון להיכנס לוויכוחים על לגיטימיות של פעילות הוועדה, אני מדבר על נושא אחר והוא הקמת הוועדה מה היה הצורך שהוקמה, ככל ומעוותים ומשקרים מסלפים את המציאות!!!אחת הבעיות של ה'מכור' זה ביטול זמן. (חוץ מעוד בעיות גדולות שאין חולק עליהם)
שוב, איני יכול להתווכח איתך מה היה לפני 15 שנה. אבל אני יודע שכיום "כל" הרבנים העוסקים בתחום (עכ"פ האשכנזים) (גם אלו המתנגדים לחסימות) סבורים שיש בקוים שונים גם בעיה של ביטול הזמן. ולדידן דיברת על קווי מוזיקה, חוץ מהביטול הזמן, אז א"א לצפות אילו מוזיקה יוכנס שם, ולפעמים רבות מוזיקה בלבד, יכולה לקלקל ואכהמ"ל. (ולדוגמה קו סקולען לא חסום, על אף שזה קו מיוחד למוזיקה, וגם לא המוזיקה בשלוחות במערכות חסידויות שונות)
אני לא מבין על מה אתם מדברים. תנסו להתקשר לוועדה ולבקש בתחינה שיחסמו את הקו של שידורי הטלוויזיה
17007202331.
על מה אתם מדברים??
קו מוזיקה? זה כן ממכר, אבל קו שיש בו את כל ערוצי הטלוויזיה והרדיו בישראל- לא ממכר!?
17007202331.
על מה אתם מדברים??
קו מוזיקה? זה כן ממכר, אבל קו שיש בו את כל ערוצי הטלוויזיה והרדיו בישראל- לא ממכר!?
-
חברים, הסוף לבעיה?
אם ימות פתחו קומה שכריה אז חסל סדר בעיות?
כל מי שיש לו קו גלאט שיעבור לקומה הכשירה!
האם אכן ימות הגיעו להסכם עם הוועדה לגבי הקומה הכשירה והיא מפקחת עליה ולכן המספרים שם לעולם לא ייחסמו?
ימות, בבקשה תגובתכם!
אם ימות פתחו קומה שכריה אז חסל סדר בעיות?
כל מי שיש לו קו גלאט שיעבור לקומה הכשירה!
האם אכן ימות הגיעו להסכם עם הוועדה לגבי הקומה הכשירה והיא מפקחת עליה ולכן המספרים שם לעולם לא ייחסמו?
ימות, בבקשה תגובתכם!
אכן גם אני שלחתי. כמובן ללא הועיל.אני לא מבין על מה אתם מדברים. תנסו להתקשר לוועדה ולבקש בתחינה שיחסמו את הקו של שידורי הטלוויזיה
17007202331.
על מה אתם מדברים??
איך לא מתביישים להגן על גוף מסואב כזה.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 15 אורחים