אני רוצה להגביל שלא יוכלו להכנס עוד פעם לשלוחה מסוימת בתוך 20 דקות מרגע הכניסה לשלוחה
ובנוסף שלא יוכלו באותה שיחה להכנס עוד פעם אפילו שכבר עבר 20 דקות.
ניסיתי דרך מודול פילטר כניסה לשלוחות לפי תאריך עברי וכו' ואני לא מצליח להבין מה אני צריך להגדיר.
הגבלת כניסה לשלוחה
Re: הגבלת כניסה לשלוחה
יש טעות בהגדרות לגבי ההגבלה לכניסה לשלוחה באותה שיחה (או שזה באג).
בכל אופן, מודול זה יעזור לך להגדיר שלא יוכלו להיכנס לאותה שלוחה במשך 20 דקות (ויחול גם באותה שיחה וגם בשיחה חדשה).
וחוץ מזה, תעשה שלוחה לפני היעד העברה לשלוחה אחרת (אותה שלוחה שמוגדרת בהגבלת הזמן כשאין הרשאת כניסה) ותוסיף לזה העברה חד פעמית לשלוחה שתחתיה (וכך יעבור רק פעם בשיחה כהגדרת ההפנייה החד פעמית, ופעמים נוספות שהם לאחר 20 דקות אבל באותה שיחה יעבור כהגדרת השלוחה).
תפתח שלוחה 1. בתוכה שלוחה 2. ובתוכה שלוחה 3. (אתה יכול לסדר איך שאתה רוצה זה רק לדוגמה).
שלוחה 1:
שלוחה 1/2:
בשלוחה זו תוסיף קובץ בשם Did_Go_To.ini ובו תכתוב:
שלוחה 1/2/3:
אולי יש פיתרון יותר פשוט זה מה שעלה בדעתי.
בהצלחה
בכל אופן, מודול זה יעזור לך להגדיר שלא יוכלו להיכנס לאותה שלוחה במשך 20 דקות (ויחול גם באותה שיחה וגם בשיחה חדשה).
וחוץ מזה, תעשה שלוחה לפני היעד העברה לשלוחה אחרת (אותה שלוחה שמוגדרת בהגבלת הזמן כשאין הרשאת כניסה) ותוסיף לזה העברה חד פעמית לשלוחה שתחתיה (וכך יעבור רק פעם בשיחה כהגדרת ההפנייה החד פעמית, ופעמים נוספות שהם לאחר 20 דקות אבל באותה שיחה יעבור כהגדרת השלוחה).
תפתח שלוחה 1. בתוכה שלוחה 2. ובתוכה שלוחה 3. (אתה יכול לסדר איך שאתה רוצה זה רק לדוגמה).
שלוחה 1:
קוד: בחירת הכל
type=access_filter
access_filter_1=g.*.*.*.*.*.20m.*.*
access_filter_yes_goto=2
access_filter_no_goto=/ תוסיף להיכן יעבור אם עדיין לא עבר 20 דקות
type=go_to_folder
go_to_folder=/ תגדיר כאן את אותה שלוחה שהגדרת בשורה האחרונה בשלוחה הקודמת
check_did_and_go_to_folder=yes
check_did_and_go_to_folder_one_time=yes
0773137770=/1/2/3
השלוחה שאיליה אנו מייחלים להגיע
בהצלחה
תודה רבה על ההסבר המפורט!
הבעיה היא שאני כבר משתמש עם הפניה לפי מחייג ומחויג בשלוחה הראשית, שיגיעו לשלוחה שמוסיפה לרשימת תפוצה,
ובהגדרות המודול ראיתי שהקובץצריך להיות בשלוחה ראשית דווקא, כך שאי אפשר להשתמש עם ההגדרה פעמיים
הבעיה היא שאני כבר משתמש עם הפניה לפי מחייג ומחויג בשלוחה הראשית, שיגיעו לשלוחה שמוסיפה לרשימת תפוצה,
ובהגדרות המודול ראיתי שהקובץ
Did_Go_To.ini
אם אני לא טועה אפשר. תשים את הקובץ בשלוחה הנוכחית, רק תכתוב בקובץ את כל הנתיב מהשלוחה הראשית.
ניסיתי עכשיו וזה עובד רק לפי הקובץ Did_Go_To.ini שבשלוחה הראשית וכמו שכתבתי [אפילו גרמתי פדיחה לכמה מאזינים באמצע הניסויים]אם אני לא טועה אפשר. תשים את הקובץ בשלוחה הנוכחית, רק תכתוב בקובץ את כל הנתיב מהשלוחה הראשית.
נמצא שאני עדיין זקוק לפיתרון.
אשמח לקבל עזרה.
עד עכשיו היה לי את זה רק שתי השלוחות לא היו בדיוק אותו דבר (תוספת לפי מחייג),
עשיתי עכשיו בדיקה בדיוק אותה שלוחה, בראשית ובפנימית, ושלוחה ראשית הפנתה אותי למקום אחד והשלוחה הפנימית למקום שני. כך שזה עובד מצויין, לא יודע למה לא עובד לך.
עשיתי עכשיו בדיקה בדיוק אותה שלוחה, בראשית ובפנימית, ושלוחה ראשית הפנתה אותי למקום אחד והשלוחה הפנימית למקום שני. כך שזה עובד מצויין, לא יודע למה לא עובד לך.
מעניין מאוד, ניסיתי במערכת אחרת ואכן עבד לי, אבל במערכת הקודמת לא עובדעד עכשיו היה לי את זה רק שתי השלוחות לא היו בדיוק אותו דבר (תוספת לפי מחייג),
[לא נראה לי שטעיתי בהגדרות כי ניסיתי כמה פעמים בכמה אופנים ולא שיניתי ממה שעשיתי במערכת השניה ששם כן עבד לי]
האם יש למישהו פיתרון אחר חוץ ממודול הפניה לפי מחייג ומחויג?
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים | 29 אורחים